הקשתי 1 רק שלא היה לי איפה לכתוב את התתנצלות...חחחחואסור לשמוע מוזיקה בימים אלו...אלא אם עשית את זה בפהחחח
בגלל זה היית אמורה להקיש 0 ואז ההיית מכתיבה לנציג שירות וההנצלות היתה מועברת אליי =)בטח בפה!! אני כשרוניה ;-) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
אמממ לקום...סתם לא משהו מיוחד...אבל היום לי למוצ' יש איזה שהי תוכנית להפגש....
שלום פודבק..יפה לכן. תהננה =)מה עושות? לומדות למשו? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
מה חדש היום פה, שומעים שכולם עם מרץ פה היום
אין חדש תחת השמש...ב"ה.. הלוואי על כולם =)אולי תן לנו חידוש לפרשת השבוע? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
שלום לך... לא שמעתי ממך הרבה זמן...כלום לא חדש מה יכלו להיות כבר?הכלב שאין לי מת?כן יש קצת מרץ בזכות מעשהיה....זה מדביק העסק...
את יודעת אולי מה זה פודבק? אני בכ"א לא יודע
בפרשת השבוע רואים שאפי' שרואים משהו לא טוב אצל חבר רק לרמז לו לא יותר
אז למה קראת לעצמך ככה?
חחח זה הניק שלך...ניסיתי לבדוק מזה בעברית לא יצא משו שהבנתי =/ _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
רציתי לעשות סימן על המקלדת, ומצטער על זה זאני נראה כ"כ מוזרמנסה כל יום לשנות את שם המשתמש