בא לי תחרות.......... ניפגש בגינה?!
תחרות? שיהיה בלי..לא.. בחצר של אבי השמן ;-) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
את רוצה לכי.. אבל אני לא מציעה לך _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
אני באה רצה.......... בקשר להצעות תקראי את החתימה.......... _________________ אל תתנו לי עצות אני יודעת לטעות גם בלי עזרה!!!!!!!!!!
בדיוק!! אני אכן לא מציעה לך _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
אז אל תצעי שאת לא מציעה והמבין יבין..................
אין לי זמן אני חייב אכול קצת לפני הצוםאנא!!!!!!!!! תפסיקו לריב בעת"ב
מה שבא לך..איזו עמידה בגדרים יש לך =) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
למי שואלת?
תודה על האישור אני לא אומרת דברים בלי לקיים _________________ אל תתנו לי עצות אני יודעת לטעות גם בלי עזרה!!!!!!!!!!
אני סומכת עלייך _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
וואלה תודה נו אוכלת?????? שותה אני בלחץ מהצום במיוחד שזה בחופש שכל קדה אוכלים!!!11 _________________ אל תתנו לי עצות אני יודעת לטעות גם בלי עזרה!!!!!!!!!!