לא..אכלתי בבקר מעדן..תשתי זה טוב =) אני מסכימה לך חחח _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
חחחחח איזה נכנס יין יוצא סוד-- הם יתחילו לריב בגלוי יאללה בלי פילפולים........תגידי למה את אף פעם לא כתובה אחרי שאת כותבת??????????? _________________ אל תתנו לי עצות אני יודעת לטעות גם בלי עזרה!!!!!!!!!!
יתחילו?? חמודה'לה כל יום יש לנו פה מערכון בחינם =)מז"א? תרענני את העמוד וזה יראה לך.... _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
אז ימשיכו לריב בחוץ......... לאמשנה תגידי באיזה שעה את קמה סתם מענין אותי אם אני בממוצע טוב......לשעות שינה שלי _________________ אל תתנו לי עצות אני יודעת לטעות גם בלי עזרה!!!!!!!!!!
ילה אנטר הם לא שווים דיבור...תלוי באיזה שעה אני הולכת לישון..אתמול הלכתי לישון ב- 2 משו כזה והתעוררתי ב- 7 וחצי (כי היה טלפון חחח) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
למה מה קרה טלפון מקפיצים אותך????????? אני לא מתעוררת מכלום חוץ מכשאני ישנה על הפלא........... וואלה איזה כיף לך..........
חחח חרוצה את ;-) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
מה חרוצה?!!!!!!! יאללה אני לזוזה
הייי....צום קל קל...
שלום!גם לך! קל ומועיל...שיעבור הזמן..............
חחח...הוא עובר מהר...
אה אגב אני לא מכירה אותך ............נעים..............!
את בת?