| נשלח ב-18/8/2010 14:19 |
|
| |
או שהיום היה קשה לו להתעורר לתפילה אז הוא התפלל בבית אז כך שדילג על הקטע הזה ... (-;
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2010 14:31 |
|
| |
מה קרה לכם?? תדונו אותו לכף זכות... סה"כ רצה לראות איך אני טועה והולכת לבריכה ביום של הגברים 
|
|
| נשלח ב-18/8/2010 14:32 |
|
| |
פשוט !!!! לא חשבתנו שהוא באמת לא הלך להתפלל בבוקר רק אמרתי איזה אופציות יכולות להיות ... הוא
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2010 14:35 |
|
| |
לע...? ב'מת...? טוב לדעת 
|
|
| נשלח ב-18/8/2010 14:36 |
|
| |
כולנו יהודים טובים...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2010 14:42 |
|
| |
לא קרה כלום חברה תירגעו פשוט קניתי היום סנדוויץ שנעשה ביום שלישי זה כל הסיפור
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2010 15:04 |
|
| |
אז מה התאריך היום? חח
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2010 15:27 |
|
| |
חחחחחחחחח קרועים!!! וואלה מעשייה היתי רוצה לראות אותך עושה את הטעות הזאת חחח אבירץ תדון אותו לכף זכות אולי בטעות הוא אמר שיר של יום "היום יום שלישי..." כי הוא שכח שהיום זה רביעי חחח
|
|
| נשלח ב-18/8/2010 15:31 |
|
| |
קו מחשבה נחמד אבל ... החזן מדגיש את השיר של היום חחח אולי הוא היה החזן וכולם בבית הכנסת מסטולים חחחח אבל אהבתי את הקו מחשבה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2010 15:36 |
|
| |
חחחחח או שהוא היה החזן וכולם היו מסטולים או שהוא התפלל יחידי... והאפשרות השניה בהחלט סבירה... (או שהוא התפלל בשטיבלך והחזן קצת גימגם חח)
|
|
| נשלח ב-18/8/2010 15:43 |
|
| |
אני יכול להוכיח שאת גרה ב'ב כי את יודעת מזה שטיבלך וגם כותבת את זה נכון חח וזהו שאת זה אני גם אמרתי יכול להיות שהוא התפלל בבית זה בסדר (-; ואי מסכן תרדו ממנו מי בכלל מה נפלתם עליו חח
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2010 15:47 |
|
| |
חחחח טעות אני לא גרה בכלל בבני ברק, אני לא מהמרכז, חח אני מקפידה על כתיב תקני.... רגע כתבתי את זה באמת נכון או שאתה צוחק עלי? כי נראה לי שפיספסתי א' בין הל' ל-ך' חחחחחח בטח יש נושאים יותר מעניין מאיזה יום היום.... ושטיבלאך יש לא רק בבני ברק...
|
|
| נשלח ב-18/8/2010 15:52 |
|
| |
חחח מה שבטוח היכן שזה לא יהיה למקום הזה אני נגעל להיכנס למיקום הזה אז אחד ועוד אחד שווה 2 לא? את מכירה את המושג הזה ואת לא גרה ב'ה אז את אשדודית חח ויפה על התיקון טעות (-; אבל העיקר הכוונה וישנם שכותבים אם א2' וישנם שבלי האות א' תאמת לא ראיתי משהו שדיבר על זה והתחיל לנסות להבין איך כותבים בלי האות א' או שאם האות א' (-;
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2010 15:59 |
|
| |
חחח כן ואני לא אשדודית, אני צפונית, יש לי משפחה באשדוד בגלל זה אני מכירה את המושג הזה, אומרים שבשטיבלאך מספיקים להתפלל 20 תפילות ב-5 שעות חח.. חחח אצלי התפלספות זה מצב יומיומי ושיגרתי... היה פה פורום מאוד יפה שהיה פעיל מאוד ששמו פורום פילוסופיה, באמת פורום חזק, אנשים משכמם ומעלה, אך משום מה כל בין הזמנים הוא היה יבש....
|
|
|