בית פורומים סבבה כאן

אשכול ה'ספיקר'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/8/2010 16:11 לינק ישיר 

איזה מנגנון הגנה???  חח לא הייתי שם מעולם, למה שאני אלך לשם, אני יודעת להתפלל לבד , לא צריכה חזן     באמת? אתה לא אוהב פילוסופיה? משום מה נראית לי פילוסוף קיומי חחח 

"המין האנושי רוחש סלידה רבה לעבודה אינטלקטואלית, אבל גם אם אנשים מניחים שניתן לרכוש ידע בקלות, רבים מסתפקים בבורות, ובלבד שלא לטרוח אפילו מעט בכדי לרכוש אותו"

(סמיואל ג'ונסון, 1709-1784) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2010 16:19 לינק ישיר 

התכונתי במיקום של העיר שלך (י_י ) 
ואני לא אוהב.... אני אוהב לראות את התמונה ולפענח אותה לבד ובסוף להגיע למסכנה שכול הפילוסופים הגיעו 
הג'מ מלמדת אותנו איך לחיות 
מהלכים של הג'מ  אפשר להשתמש בהם בחיי יום יום (-;

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2010 16:22 לינק ישיר 

אה זאת האמת זה לא מנגנון הגנה... למי שיש כאן מנגנונים זה לך   כן הגמרא בהחלט מלמדת מהלכים מדהימים, תמיד רציתי ללמוד אותה... איזה באסה שאני בת.. 

"המין האנושי רוחש סלידה רבה לעבודה אינטלקטואלית, אבל גם אם אנשים מניחים שניתן לרכוש ידע בקלות, רבים מסתפקים בבורות, ובלבד שלא לטרוח אפילו מעט בכדי לרכוש אותו"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2010 16:26 לינק ישיר 

ה' ידע שהבנות לא יבינו א הג'מ אז חכמים אמרו שהבנות לא ילמדו  ג'מ 
ומצד שני אפשר להביט על התמונה במצב שונה 
חכמים אמרו שאסור לבנות ללמוד ג'מ כי אז הם יחושו מעצמם יותר ודי לנו בכך שבלי זה הם חשות 
אז מה יהיה אם ילמדו תורה  בכלל יעשו יותר פוזות בפגישה ישאלו את החתן שאלות בג'מ חח
וסתם לידע יש מקומום שכן לומדים ג'מ אבל כמובן ממש בקטנה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2010 16:29 לינק ישיר 

חחחחח פחדנים!!!! אולי כדי שאני אעשה את זה, אלמד גמרא ואז יפחיד את החתן המיועד בפגישות חחח  עכשיו אני מבינה למה חכמנו המליצו שנשים לא תלמדנה גמרא חח 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2010 16:39 לינק ישיר 

זה היה רק הצד השני של הכוס על תשכחי !!!!
חח 
בשביל ללמוד ג'מ צריך סוג של כישרון שיש אותו רק לבנים (-; 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2010 16:48 לינק ישיר 

חחחח אל תשוויץ, ברוריה ודבורה היו נשים, ואין סיכוי שהן היו אנדרוגינוסיות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2010 16:54 לינק ישיר 

הם היו רק 2 (-; 
צוחק לא באמת שצריך כישרון מיוחד אבל צריך איזה סוג של כישרון לא חייב להיות מיוחד (-;  חח 
טוב אני זז בי לכולם!! ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2010 16:58 לינק ישיר 

חחח בכוונה כתבת הם או שזה רק יצא לך?? הן היו רק שתיים, ואלו הנשים שעלו לי כרגע בראש אבל בטח היו עוד חח... חחח זה לא כישרון זו תכונה ששמה הוא הגיון מעל כל רגש... חחח למה כל הגברים כאלה שובניסטים? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2010 17:04 לינק ישיר 

אצלי בכול אופן זה לא כך אני חובבן מחשבים 
ואוהב שיש סדר במחשב 
אותו דבר גם הראש מקווה שתביני !!! 
וניראה לי  שזה לא בטעות נכתב הם (-;

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2010 17:07 לינק ישיר 

כן אתה באמת נשמע חובבן מחשבים, זה בסדר אני פדנטית יותר ממך אם תראה את המחשב שלי או את האימייל תבהל מהסדר ששורר שם חח תארתי לעצמי שזה לא בטעות.... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2010 17:13 לינק ישיר 

(-; 
טוב להכניס את הנתונים של המחשב גם לראש זה עוזר להיות יותר יציב ויותר מסודר 
וכמובן לדעת מתי לנעול תיקיה ומתי למחוק אותה וכמובן מתי לעשות הסתר 
המחשב זה מח - שב אבל שוב יש שני כיוונים לכול דבר בחיים ישנם שקוראים למחשב במושג אחר 
אבל צריך לקחת את הדברים הטובים מכול דבש אפילו מהדבר הגרוע (-;  טוב בייייי 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2010 17:18 לינק ישיר 

מסכימה עם כל מילה, ואהבתי את הדימוי זה באמת מטאפורה מוצלחת... חחח אני לא אגרור אותך עכשיו אתה צריך ללכת, אז ביי לך!!! יומוצלח 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2010 20:14 לינק ישיר 

ערב טווב!
וואי. הרבה אנרגיות השקעתם על המקלדת היום....... בזמן שאני השתזפתי ללל

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2010 20:43 לינק ישיר 

חחחח ויאול ערב טוב לך!!! כן הרבה אנרגיות של שיעמום הוצאתי היום על המקלדת =(

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > סבבה כאן > אשכול ה'ספיקר'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 1590 1591 1592 ... 1712 1713 1714 לדף הבא סך הכל 1714 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.