|
|
| נשלח ב-6/9/2010 16:11 |
|
| |
אל דאגה פוד!! נדאג שיהיה כאן מספיק מעניין... קודם שנעבור את ר"ה בשלום!! ושבאמת נכתב לחיים טובים ארוכים ומאושרים... הפחד כמעט ומשתק אותי...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2010 16:15 |
|
| |
חח סבבות לך ומה למה כזה ריגושים כלפי אני לא מכיר כאן משהי\ו אחד\ת אז לא יהיו געגוע זה בסדר.. וסתם שאלה מי באמת מפחד מיום רביעי הקרוב?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2010 16:20 |
|
| |
צהריים טובים חבר'ה!!! רק עכשיו חזרתי מהלימודים המתישים האלה עם ערמות של עבודות, איזה סיוטטטטט!!! דיגי לאיזה כנס את מתכוונת.???? אבירץ האם השמועה שגונבה לאוזני על עזיבתך הקרובה נכונה???
|
|
| נשלח ב-6/9/2010 16:21 |
|
| |
מה קשה לך לקבל מחוות ומחמאות מאנשים?? ולגבי רביעי...הפחד אוחז אותי באופן מוחשי... "אריה ישאג ומי לא ירא??"
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2010 16:23 |
|
| |
מו'צ . באמת קראת הכול???? חח יפה לך שתהיה בריאה יש כבוד .. ויכול להיות שקראת נכון (-; ..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2010 16:26 |
|
| |
שכחתי שאת כזו רצינית (-; קשה לצחוק איתך בעצם מבין אותך אלול צריך להיות רצינית .. תתרגלי אני אוהב לצחוק זה בסדר..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2010 16:27 |
|
| |
כן אני תמיד קוראת הכל, חוששני שאני אוהבת לאחוז ראש... סתם החלטת לעזוב את האינטרנט או שסתם האתר משעממם אותך?? הי חנשי איך הולך לך ללמד??
|
|
| נשלח ב-6/9/2010 16:28 |
|
| |
היי מוצ', טוב לראותך!! אז אני מבינה שנכנסת עמוק עמוק לאמצע שנה... זה הזמן!! תשקיעי והרבה...התוצאות אח"כ מספקות!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2010 16:34 |
|
| |
זה בקושי תחילת וכבר התחילו הפרוייקטים והעבודות ללא סוף... יש לנו גם 10 שעות שבועיות של הנהלת חשבונות ככה שאנחנו לומדות יותר מ-40 שעות בשבוע...
|
|
| נשלח ב-6/9/2010 16:37 |
|
| |
מעולה מעולה!! ככה לא תעשו שטויות... ואני מלמדת...אח לא קל בכלל להיות בצד השני של המתרס...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2010 16:43 |
|
| |
נו טוב עדיין עושים שטויות את יודעת זה רק תחילת שנה, המורות אומרות שהן בכלל לא מרגישות כאילו זו תחילת שנה, הן יותר מרגישות כאילו זה סוף שנה
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2010 16:47 |
|
| |
חחח...רק אל תהיי מורה בסוף..כי הכל יחזור אלייך כבומרנג... כמו שקורה לי עכשיו... "סכ"ה מה אנו רוצות מכן? כל מה שעושים בשבילכן ולטובתכן..." מכירה את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2010 16:49 |
|
| |
תאמת לא יוצא מהמחשב אבל מהפורם הזה .. פשוט הגיל עושה את שלו חח אבל בתקווה להבנה .. אני יהיה יותר בפורום של שידוכי ותמיכה טכנית וכ'ו .. ולא מי שאומר שמשעמם כאן אז הוא שקרן תמיד שמח כאן .. וחנשי מקווה שהבנת שצחקתי ( בכול אופן תודה על המחמאות )
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2010 16:54 |
|
| |
חחחחחחחחח חנשי מכירה את זה, אני שונאת את זה, בלה בלה בלה גם אנחנו היינו תלמידות אל תדאגי אינני מתכוונת להתקרב אפילו למקצוע הזה... שמעתי שבפורום שידוכים משתתפות גם בנות ממש צעירות?? חחח אבירץ עלאק הגיל עושה את שלו אתה נשמע כמו סבא שלי...
|
|
| נשלח ב-6/9/2010 16:56 |
|
| |
שמעי בהתחלה חשבנו שאנחנו משפחה אימא שלי ואימא שלך אחיות אבל ירדנו מזה .. עכשיו העלת רעיון שאני סבא שלך מה יהיה חח בסוף נגיע למסכנה שזה אותו ניק חחחח
|
|
|
|
|