|
|
| נשלח ב-14/9/2010 22:27 |
|
| |
חח אם יהיה לי זמן להכין לעצמי אז כן. וכן אני מתעסק קצת בפוטו ...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2010 22:29 |
|
| |
היי שלום אבירץ!! ותודה!! אתה אוהב אופנועים??? אתה טוב בפוטושופ??

"המין האנושי רוחש סלידה רבה לעבודה אינטלקטואלית, אבל גם אם אנשים מניחים שניתן לרכוש ידע בקלות, רבים מסתפקים בבורות, ובלבד שלא לטרוח אפילו מעט בכדי לרכוש אותו"
(סמיואל ג'ונסון, 1709-1784)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2010 22:30 |
|
| |
על הדרך שאתה מכין לך אז גם לי בבקשה!! חח צוחקת
|
|
| נשלח ב-14/9/2010 22:32 |
|
| |
אני חובבן של אופנועים ואני לא כזה טוב בפוטו אבל סבבה .. ואוריה חח בכיף רק שהזמן יעשה את שלו .. למרתו שעכשיו יש לי קצת זמן אבל זה רק עכשיו אז אני עובד על משהו נחמד בשבילי ניראה מה יצא בכלל
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2010 22:34 |
|
| |
יאללההההה קדימה אני מתה לראות מה יצא תזרום עם זה זה יצא מדהים על בטוח... אתה רוכה על אופנוע??

"המין האנושי רוחש סלידה רבה לעבודה אינטלקטואלית, אבל גם אם אנשים מניחים שניתן לרכוש ידע בקלות, רבים מסתפקים בבורות, ובלבד שלא לטרוח אפילו מעט בכדי לרכוש אותו"
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2010 22:37 |
|
| |
וואי הבנים האלה עם האופנועים זה דבר הכי מסוכן אל תגיד לי שאתה נוסע על דבר כזה!! אבל תעשה לי אל תשכח 
|
|
| נשלח ב-14/9/2010 22:39 |
|
| |
חח טוב הולך להיות לי היום קצת הרבה פדיחות בעצם אם לא יוצא טוב אני לא מעלה ... ואני לא רוכב ע ל אופנוע אסור בישיבה חח אבל נוהג על רכב ..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2010 22:42 |
|
| |
מה לא?ברור שאתה מעלה!!זו פקודה!! חחח אל תבייש ,תעלה ואנחנו נגיד מה אנחנו חושבים  מזל שאתה לא נוסע על זה!!! וטוב שאסור מהישיבה,רכב מותר?חחח
|
|
| נשלח ב-14/9/2010 22:42 |
|
| |
חחחח אוקי אל תעלה אבל זה חייב להצליח לך בסופו של דבר אני את החתימה הזאת שאתה רואה כמעט זרקתי לפח כבר התיאשתי ממנה עד שפתאום מצאתי את המברשת המדהימה ההיא וזה השביע את רצוני יפה לך אני מתה כבר לעשות רישיון רק שאין לי כוח להתחיל תאוריה

|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2010 22:45 |
|
| |
כן מוצניק י'מבאסת !!!!!!!!!!! איזה ביאוס נתת לי- את תוציאי רשיון אבל תעברי אחרי 20 טסטים ..יווווו לא בא לי על רשיון עכשיו!!!
|
|
| נשלח ב-14/9/2010 22:47 |
|
| |
גם רכב אסור אבל אמ.. על הצד שיגלו אז אופנוע זה בכלל מוגזם וטוב אני יעלה ניראה ואיך בכלל מעלים משהו כאן? חדש חח
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2010 22:47 |
|
| |
חחחחח זה הרי כל מטרת המשחק לבאס יאללה תתחילי ללמוד תאמיני לי שתעברי בטסט הראשון זה החלום שלי

|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2010 22:50 |
|
| |
חחח אבירץ!!!!!מאיזה גיל מותר בישיבות? ותעלה !אני לא יודעת איך מעלים חדשה חח איזה יעבור- אם הביאוס שלך נתחיל על רגל שמאל חחח אני יתחיל בעז"ה אם לא עברתי את הראשון השני או השלישי אז זכרי אני פונה אליך!!ויהיה לך עסק איתי חחח
|
|
| נשלח ב-14/9/2010 23:15 |
|
| |
שיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט איזה מבאסס יצא ממש ממש מגעיל איכס מחקתי ואי אני צריך לשבת על זה טוב בשביל שיצא משהו תותח עזבו תמתינו לעוד יום יומים ואז ...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2010 23:40 |
|
| |
אבירץ תשב על זה טוב ואני בטוחה שיצא לך מוצלח!!!!!!! אני לא חושבת אני בטוחה!! ותעלה כמובן חח
|
|
|