|
|
| נשלח ב-25/9/2010 22:08 |
|
| |
שבוע טוב אבירץ איך היתה השבת?? תגידו גם אצלכם ירד גשם זלעפות והיה חם כמו באפריקה??
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2010 22:22 |
|
| |
שבוע טוב! היה חם!!!!!!!!!!!!!  בלי גשם זלעפות....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2010 22:25 |
|
| |
שבוע טוב המורה!!! עדיף חם בלי גשם מאשר חם עם גשם
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2010 23:14 |
|
| |
מה היכן ירד שם????? ואי אני מרגיש בחול (-; פתאום גשם תאמת יש תמיד אוויר אבל חם רצח ...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2010 23:19 |
|
| |
ומ'וצ אצלי היה אחלה שבת מזה כיף אין דברים כאלו ואת יודעת שאני עדין ממתין לך מחוץ לדלת.. פשוט התבישתי לדפוק בדלת למרות שראית אותי אבל ראית שאת שיחקת אותה כאילו שאת לא מכירה אותי (-; אז בסוף חזרתי לביתי ושרתי את השיר זה היה ביתי (-; ולאחר כמה שניות שרתי אני בתוך החדר שלי בתוך החדר האינטימי שלי .. על הצד שמכירים את השיר הזה (-; אם לא אז תחברו אוזניות אני ישיר ברקע ואת הכסף תעבירו למו'צ אני יקפוץ עליה בהמשך ואז אני יראה מה אתם שווים כמה כסף זרקתם לי (-; וחנשי אהבתי את הפרצוץ חח(-;
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2010 06:12 |
|
| |
בבני ברק ירד קצת גשם!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2010 08:27 |
|
| |
אל תשכחו שאני גרה בצפון, אבל בחיי שזה היה כמו מונסון אנשים הולכים עם בגדים קצרים וחם רצח ויורד גשם זלעפות, כל הפן שלי נהרס  ואו אבירץ זה היית אתה?? וואלה. אחותי התאומה אמרה משהו (היא דומה לי קופי) על זה שמישהו דפק על הדלת אבל היא פחדה לפתוח , אתם יודעים לבד בבית זהירותו מזרים, מאיפה לה לדעת שמדובר בך... פעם הבאה תדפוק "כי לא הבישן נכנס" חח
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2010 09:20 |
|
| |
שבוע טוב ומועדים לשמחה איפה יוצאים לכבוד החג?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2010 09:36 |
|
| |
בוקר טוווווובב לכםם לירושלים ושוק מחנה יהודה אחר כך לראש העיין חח יש למישו רעיון למחר?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2010 09:40 |
|
| |
שלום פודבק מזמן לא קפצת לבקר, מה קורה?? יוצאים לאנשהו?? אני כנראה אצא למרכז אני מקווה
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2010 09:46 |
|
| |
חח מוזמנת תמיד.. קפצי לביקור.. אני קצת עסוק לא יושן בלילות מתפלל בנץ צריכים להשלים אז ביי לכם חח יומטוב.. ונפנק אותך באשכול חדש..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2010 09:57 |
|
| |
שלום מוצניק היה ערב חג חג שבת לא היה פשוט זמן עכשיון אני רוצה להתחיל החג וכמובן גם במרכז, אבל המרכז גדול וענק מבני ברק עד הרצליה כולל ת"א ר"ג גבעתיים פ"ת לאן בדיוק את מתכוונת?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2010 14:27 |
|
| |
האמת התכוונתי לתל אביב, אבל רק יצאתי החוצה הזדעזעתי ממזג האוויר, כל כך חם, כל כך אביך כל כך לח למות, סך הכל יצאתי לעיר השכנה לעשות שופינג, ובאיזה פקקים נתקעתי למות...
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2010 15:13 |
|
| |
אוקיי בהזדמנות אחרת
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2010 20:28 |