|
|
| נשלח ב-16/12/2010 02:47 |
|
| |
לילה טוב לכולם
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2010 21:45 |
|
| |
24 שעו אחרונות בפורום!! המשך ערב טוב לכולם !!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2010 22:18 |
|
| |
חחח אבירץ :)
שיהיה לך בהצלחה.
אגב.. תודה על ההרצאות של הרב פנגר שהעלת לנו.
נהנתי... =)
"נומי נומי..." חחרר פייש...
אם כבר מדברים. אז ווקשה אם יש לכם דברים מעניינים להעלות לנו אז תעלו מה שאפשר לאשכולות המתאימים ולא סתם להציף את הפורום, אח"כ אשכולות חשובים נופלים למטה..
חבל.
בכולופן.. תודה לכוולם
וברוכים הבאים לחדשים ולחדשות  (חברה אין לכם מתכון אחר? לא נמאס לכם מהעוגה הזו? צריך לגוון מידי פעם...)
אז שיהיה לכולנו צום מועיל ושב"ש ...
תוקן על ידי מעשהיה ב- 16/12/2010 22:20:10
בשעה שיהודי פוקח עיניו בבוקר אומר: "מודה אני לפניך".
הוא צריך לערער קמעא... מי הוא "אני" ומי הוא "לפניך". (הקוצקר)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2010 10:10 |
|
| |
היי בוקר טוב מישהו כאן?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2010 13:10 |
|
| |
שלום לכולם עוד שעות ספורות את היק שלא לא תיראו יותר וכמובן אני את הניקים שלכם לא יראה יותר שיהיה לכולם המשך צום קל לכול מי שצם כמובן!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2010 15:00 |
|
| |
שבת שלום ניקים יקרים שיהיה לכולכם צום קל... אז מה אבירץ אתה נפרד מאיתנו????
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2010 15:09 |
|
| |
שלום מו'צ אם כן את רואה תאמת הייתי צריך לכתוב מכתב התפטרות אבל לשם שינוי לא נעשה את זה !!! שיהיה לכולם המשך צום קל ושבת שלום ומבורך וכמובן המון הצלחה במהלך החיים !! ממני אביר. רץ (אבירץ )
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2010 21:39 |
|
| |
ואם אני לא אקבל את התפטרותך??.
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2010 21:59 |
|
| |
הייי חברה שבוע טוב.......... משיק נשמע שאת מתוסכלת לגמרי......... תזכרי תמיד שגם השעה הקשה ביותר היא רק 60 דקות!!!
|
|
| נשלח ב-19/12/2010 20:28 |
|
| |
ערב טוב!! נו דוסה אני מתוסכלת עם כל חבר שיורד
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2010 23:10 |
|
| |
מוצניק נראה לי שאת בוכה על חלב שנשפך, הפורום בימים האחרונים במצב גסיסה, אף אחד לא נכנס בכלל רק פה ושם, אז אני חושב שחבל לבכות על חברים שעוזבים את הפורום כי אין כמעט פורום
אדרבה הבו עצה הלום להחיותו בעוד מועד
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2010 10:22 |
|
| |
הייי חבר'ה בוקר טוב!!!!!!!!!! לא פלא שהפורום כאן במהלכי גסיסה אנחנו בתקופת מבחנים!!!!!! תרגעי מוצ' יהיה בסדר רק שחררי תאלו שהולכים הם ישמחו לחזור..... חוץ מזה שנראה לי שאבירץ משרת בצבא כי הם חזרו סופשבוע......... כדאי לך שמשו יגן על הארץ שלך בזמן שאת מבטלת תזמן מול מחשב....... אף אחד לא ינטוש את הפורום המדהים הזה בלי לחזור אפילו להציץ.....(העובדות מדברות.......[ בהצלחה וים מדהים!!! תזכרו תמיד שהפורום כאן!! ותמיד את\ה תעשי\ה תיום לאחרים!! במיוחד ללמוצ'............
|
|
| נשלח ב-22/12/2010 12:55 |
|
| |
נרדמתם!!!!!!!!!!!!!! אני אפילו שמחר יש לי 2 מבחנים והיום עבודה אני כאן ל5 דקות!!!!!!
|
|
| נשלח ב-25/12/2010 20:47 |
|
| |
שבוע טוב חבר'ה!!! התגעגעתי אליכם!! אל תשאלו איזה בעיות עשה לי המחשב שלי השבו ככה שלא יכולתי להכנס לפורום, עכשיו הצלחתי סוף סוף לשחזר אותו ואני מתקינה את כל התוכנות מחדש..
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2010 21:43 |
|
| |
פשוט לא להאמין! הפורום הזה תמיד ככה?
|
|
|
|
|