בית פורומים סבבה כאן

אשכול ה'ספיקר'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/4/2009 23:45 לינק ישיר 

לשירן: אין לי מושג על איזה מוזרות בשיחה שהיתה, ואת מוזמנת בזאת לתת הסבר.
לחבדיניקית: אילו נושאים מעניינים אותך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2009 23:47 לינק ישיר 

הכל מכל בכל כן יברך אותנו...
תעלה ונראה אם זה מעניין

טראכט גוט וועט זיין גוט!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2009 23:56 לינק ישיר 

הפנטזיות של הרבי שלכם הריי"צ מעניינות אותך? או אולי גניזת חרסון? אבל כחבדניקית אני מאמין שאת מעדיפה להדחיק את הנושאים הללו, אז בואי נדבר על דמוקרטיה והפרדת הדת מהמדינה, האם זהו אקט אנטי דמוקרטי או שזה דבר נכון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2009 00:26 לינק ישיר 

ממ... שלווווווםם(((:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2009 11:44 לינק ישיר 

אפרת י'משוגעת =]
מנייי'נים צ'וו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2009 11:53 לינק ישיר 

הא וזאב..
לדעתי המדינה אמורה לשתף את הדת "קצת" יותר ממה שהיא עושה היום.. בכל זאת זו מדינה יהודית (לפחות ככה היא נקראת).אבל אפאחד לא יכול להכריח אנשים לחזור בתשובה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2009 12:21 לינק ישיר 

שירן [אם קראתי נכון את הבליל], אני לא דברתי על דת ומדינה כחלק ממדינה יהודית, זה כבר נושא לויכוח אחר לחלוטין, אני שואל האם דמוקרטיה אמיתית יכולה להפריד דת ומדינה ולא להכיר בצורך הדתי של אזרחיה,
כי לדעתי הצורך הדתי איננו נופל מהצורך לבידור למשל,
 ואמנם בזמן המהפכה הצרפתית היה צורך בהפרדה זו כי הכנסיה שלטה בהמון אספקטים של חיי הצרפתים ובכלל זה שלטון על חלק עצום מאדמות המדינה, אך כיום שאין הנידון שלטון רבני זה או אחר אלא איכות חיינו כאזרחים איך יתכן להפריד את הדת מהמדינה
ב: אני חייב להבהיר שהפרדת הדת מהמדינה כוללת בתוכה כמה דברים, למשל האם לתת את עניין הנישואין בידי הרבנות, וחלק זה אינו רלוונטי לשאלתי אלא לחלק שאת העלית, אבל כיום מקובל שכחלק מהפרדת הדת מהמדינה אין למדינה אפשרות לממן שום מוסד דתי באשר הוא כזה, ונידונינו דהיום מוסב על נקודה זו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2009 12:26 לינק ישיר 

אז בטח שהיא אמורה להכיר בצורך הדתי של האזרחים שלה..אבל הקטע שזה לא הכי מעניי'ן אותם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2009 12:31 לינק ישיר 

יאוש, יאוש אמיתי מכן הבנות,מי דיבר על המדינה שלנו? דברתי על הרעיון בכללו, האם ההפרדה -בארה"ב למשל- היא מוצדקת או לא, ואם יש לך טיעון לכאן או לכאן נשמח לשמוע, אבל לבלבל את המוח את זה כדאי לעשות בבית למשפחה הקרובה, שבדרך כלל הרבה יותר סלחנית מדמויות שרצות בפורום זה או אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2009 12:38 לינק ישיר 

נשמה אולי כדאי שתרגע..!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2009 12:50 לינק ישיר 

אני רגוע כמו אחרי שקית מלאה פרוזאק, אבל מדוע אתן הבנות כל כך רדודות???? למה???? מה כ"כ קשה לחשוב???
מדוע למלא את חלל האויר בבילבולים מדיפי ריח לא נעים???
יתכן והמסגרת הלימודית שלכן מחנכת אתכן לסוג חשיבה שכזה, אבל כבר הגיע הזמן שתפעילו את הקופסא שיושבת לכן בין הכתפיים [למעלה, למעלה,,] ותאמנה לי רק טוב יצא לכן מזה,
אם במקרה חסירות לך הוראות ההפעלה אנדב אותן ברצון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2009 13:01 לינק ישיר 

אולי כדאי שאתה בעצמך תתחיל לחשוב על מה שאתה עושה, כי אם לא שמת לב לא הוספת לאווירה הנחמדה ששרתה פה(ולא רק איתי ..)
וכל דבר אפשר לומר בצורה יפה יותר, ככה שאתה לא כ"כ מוסעיף לרמת המשכל  שלך ולכבוד שלך באיך שאתה מדבר.
אבל אם אתה רוצה להמשיך ככה תמשיך, אני לא סופרת אנשים שלא מכבדים אותי..(ואני בטוחה שעוד הרבה מפה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2009 13:13 לינק ישיר 

אינני חושב שהמטרה העיקרית בחיים היא דווקא להיות נחמד ומלוקק, [שהיא היא הפילוסופיה המטופשת שמנחה את השמאל הישראלי בפרט וגם את השמאל העולמי, עייני ערך בריטניה לפני מלחמת העולם ה2]
חז"ל אומרים קבל את האמת ממי שאמרה, משום שהאמת חשובה בהרבה מהכלי שממנו היא באה, ולכן אם אני יכול לעשות משהו לסיעור מחשבות אני אעשה כן, למרות שמישהוא או מישהיא תראה בזה התגרות גרידא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2009 13:18 לינק ישיר 

חחחח מה הקשרר?! אפאחד לא אמר שלא תגיד את האמת..
ואפאחד לא מבקש ממך להיות "נחמד ומלוקק",
תעשה מה שבראש שלך, מה שאמרתי היה' רק עצה. אבל אם באלך להמשיך בדרך המגעילה  שממנה באת..תהנה.
(ושלא תבין לא נכון, הפלפל הזה מאוד נחמד,אבל תלוי איך הוא מגיע).
שיה'יה' לך דרך צלחה ואני מקווה שלא תפנה בטעות ימינה לתגיע לשביל שלי (:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2009 13:24 לינק ישיר 

אז לטענתך אני אמור להתמוגג מנחת מכל טפשות שנכתבת על המסך הכחלחל???
אני חייב לענות אמן אחרי כל מחשבה שטוחה כמו צלחת [לא, לא של מרק,,,]?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > סבבה כאן > אשכול ה'ספיקר'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 37 38 39 ... 1712 1713 1714 לדף הבא סך הכל 1714 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.