צחוקות איתך מבריקה הייתי בטוחה שאת הרבה יותר גדולה ממני לוידת למה... ותגידו מה עם סתמוש?או שהיא החליפה ניק? _________________ טראכט גוט וועט זיין גוט!
לילה טוב לכולם! חבדניקית,מה אני נשמעת גדולה?איזה כיף לי תושוש,אני רואה אתה מתחיל להיות מכור למחשב
אדרבה אלי יש לך דרכים איך לא להיות מכורים למחשב
בוקר טוב מה נשמע?
ב"ה . בוקר טוב גם לך מנהל...
גם לך דימונאית.....בוקר טוב לכולם...
בוקר ... ניקיות. ממש הומה פה
אכן משעמם אה.... .....טוב אני זזה לעבודה...
גלית מה העבודה הזו לכם ??.....חח טוב יאלה פרשתי....( כמו כולם ...)
זה טוב שכצת עסוקים בפרט ביום החם הזה... הא?
צהריים טובים לכולם! יש לי הרים של ש"ב !!!!!!!!!!!!!!אני לא יודעת אם אני יצילח לראות אותכם....
גם ככה את לא רואה אותנו לא?! חברה אני חייבת כסףףףףףףף!!!!!!!!!!דחוף תארגנו לי איזו התרמה או משוּ.... הייתה לי היום מתכונת באנגלית ממש קלה יחסית ב"ה... ןויש עוד המון מבחנים ומתכונות באופק...אמהלה... _________________ טראכט גוט וועט זיין גוט!
גם ככה את לא רואה אותנו לא?! חברה אני חייבת כסףףףףףףף!!!!!!!!!!דחוף תארגנו לי איזו התרמה או משוּ....
הייתה לי היום מתכונת באנגלית ממש קלה יחסית ב"ה... ןויש עוד המון מבחנים ומתכונות באופק...אמהלה...
יופי לך, אני עכשיו קיבלתי לשיעורים 2 מתכונות! ואם תוכלי לעזור לי בתרגיל שאני מיואשת...אני ישמח