|
|
| נשלח ב-20/3/2009 12:45 |
|
| |
דורש טוב איומים לא אצלי בפורום בפעם הבאה תיחסם לאלתר
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2009 16:14 |
|
| |
מישהו מבין למה אי אפשר לשלוח הודעות בפרטי ?
אגב המשקיף.... כדאי לשקול להוריד את האשכול הזה.
מודה ועוזב ירוחם....
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2009 19:51 |
|
| |
המשקיפ בניק שעוסק בך ובמעלותך ציפיתי ליותר התחשבות לפני שאתה מוחק דברי הזהרות ליהודי חו"ל... ועוד הזהרות מהרב יצחק כהן שליט"א
וכן אם אתם רוצים לדעת מי הוא הרב הגאון לוחם מלחמות ה בחירוף נפש יצחק כהן שליט"א שמר גיל הביא קטע ממנו...
אתן לכם 2 מקרים בודדים מני רבים
לפני שנה בערב ר"ח אדר הייתה עצרת בכותל של הציונות הדתית וכן היה גם שק ועפר הרב מרדכי אליהו קיבל בסוף העצרת מכתב משמים דרך הרב ההוא בסוף העצרת
ובו היה כתוב בין השאר מדוע הנך לא מעורר לא מעורר את העם לבקש משיח למה אתה לא לובש גם שק כמו שיש כאן כמה שלובשים הרי עת צרה ליעקב וכו... נכתבו שם דברים נוספים בסוף המכתב נכתב גם, המכתב התקבל עי שליח ונשלח משמים ואם המכתב הוא צחוק אז אפשר לצחוקף אבל במידה וזה אמת יתקבלו סימנים משמים....... חצי שעה לאחר מכן פיגוע בישיבת הדגל של הציונות הדתית מרכז הרב..
מקרה שני
אפשר לשאול את השדרן גוגו הבוטבטל שכשעלה הרב לשידור כמה פעמים וניסה בכל כוחו להזהיר את העם וגוגו התחלחל ממנו קילל אותו. אחרי כמה ימים גוגו המקורב לשלטון תפסו אותו בהעלמת מס או מעילה כל שהיא
ועוד מקרים רבים..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2009 23:23 |
|
| |
דורש,
לא כל יום רואים מישהו שמדבר כך על רב. אתה ממש מעריץ אותו נכון?
אישית - אני לא מכיר אותו. הוא אדם מוכר?
ספר עליו קצת - מה הרקע שלו? (מדובר על מקובל , ראש ישיבה וכו...).
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2009 23:26 |
|
| |
אין שום רב כזה זה יצחק כהן הוא גם דיויד מקפייל וכל קטע שיובא בששם החולה נפש הזה יימחק לאלתר קפיש
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2009 23:56 |
|
| |
-:) מי זה דיויד מקפייל ? ואיך גילית את זה ?
אגב, ראיתי את האתר, יש שם קטעים שמאד אהבתי ואולי כדאי לכולנו לאמץ אותם, למשל:
לגלות רחמים כלפי החלש, כלפי בעלי חיים, ועוד ממידת החסד.
עם זאת, הצעקנות והאיומים (שלא מופיעים רק באתר שלו), בוודאי לא יקרבו יהודים. התורה
שלנו מתוקה מדבש, בורא עולם כל כך אוהב אותנו - שרק לדעת את זה אנחנו כבר נרצה
להשיב לו אהבה רבה, אז למה כל הזמן לאיים שאם לא נצעק משיח - הוא לא יבוא.
הוא יבוא. בכל מקרה הוא יבוא.
שבוע טוב לכל בית ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2009 08:28 |
|
| |
צוטט מתוך כדורינט
יש אתר נורא. קולו של המשיח.
http://m424.com
בגללו, בכיתי, הרגשתי צמרמורת ופחד אימה. קראתי אותו בשישי בצהריים, וכל שבת פחדתי. האתר המזוהם הזה גרם לי לבכות ולהיות ממש מפוחד.
לאחר שחקרתי קצת, גיליתי את האמת על האתר הנורא שצריך להקרא בכלל "קולו של השטן".
את האתר "קולו של המשיח" מנהל נוצרי (ממש) משיחיסט בשם ''דוד מקפאיל'' נולד באנגליה וגדל כאן עם הוריו בישראל כנראה בשליחות מסיונרית.הוא משחק משחק כפול, מסית את כל העולם נגד היהודים בתעמולה אנטישמית הכי מכוערת וגרועה שאפשר לדמיין, ואילו באתר הנזכר הוא קורא ליהודים לזעוק למשיח. הוא דובר עברית ורכש ידע נרחב בשפה, גימטריות וכולי.. הצליח להשתרש בארץ היטב עבד בפרוייקטים בטחונים יותר מעשור שנים.כרגע הוא שולח לרשימות תפוצה רבות של יהודים כל מיני אזהרות כביכול מפני קאסמים, כדי לרכוש לו מאמינים (מטורף). אם קיבלתם מייל ממנו, בדקו את רשימת התפוצה ונא הזהירו מפניו במידע שקיבלתם כאן. לא רצוי לפרסם את דבריו החולנים בעוד מקומות.
חפשו בגוגל את השמות הבאים:
קולו של המשיח
דוד גולדנר
דוד מקפאיל
דיוויד מקפאיל
דיויד מקפייל
דיויד גולדנר
משיח 66
בקיצור, חפשו ותקראו עליו.
הבן אדם משוגע פיסכופט, שם רשעים ירקב דיויד מקפאייל הנוצרי שמו. תלמיד חבר של בלעם הרשע!
קראו לו פעם דוד גולדנר, וכעת שינה את שמו. אחרים אומרים שיש גם גולדנר וגם מקפאיל ושניהם פעלו פעולה דומה. לא יודע. (לפי הכתבה שתכף תקרא שהבאתי לך מאתר מעריב NRG, הבנתי שזה אותו בן אדם).
לפני כמה שנים, היתה שרפה ביער הכרמל, שהוא היה מאחוריה!
לפני שתתחילו לקרוא את כל ההודעה שכתבתי לכם פה, אנא קראו את הכתבה הזו שפורסמה באתר מעריב NRG:
http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/676/423.html
אחרי שקראתם, הנה עוד דברים שכותבים עליו באינטרנט:
לאחר מכן תלכו גם לפה
http://www.atzuma.co.il/petition/golan13/1/0/9/
ציטוט ראשון להלן:
בסד
הכח של היצר הרע לבלבל את המחשבה שהוא מערבב אמת בשקר ומחליף כוונה קדושה תחת כוונה טמאה.
בודאי שצריך להתפלל ולצעוק על גאולת השם אבל לא על מה שמתכוון אותו נוצרי בעל האתר הטמא ההוא
כי הוא מתכוון לעשות אותך כומר לעבודה זרה ממש, זה אתר של מיסיונר בן נוצרים שגדל בארץ בקרב יהודים הלא הוא דיויד מקפיל תלמיד חבר של בלעם הרשע. והוא מתכוון שתצעק למשיח הנוצרי שלו, ותקנה לו כרזות, ותפיץ את שמו, ותאכיל אותו ותרקד לפניו, ותשתחוה לו.
יש לו גם אתר שמיועד לשכנע קהל נוצרי דוברי אנגלית שמתעללים בו כאן בארץ בגלל שנאת היהודים את ישו ואת עצמו ועל כן הוא כמו ישו, ועל כן שישלחו למסכן כסף, הוא כותב באנגלית "מי יבחר לחיות ביחד עם מלך המשיח ישו שלו".
ובאתר בעברית מצד אחד הוא מביא מחז"ל ודברי חכמים ראשונים ואחרונים כדי לשכנע את היהודי התמים "רק לזעוק למשיח" רק מה - צריך משהו קטן נוסף רק תשנא את הצדיקים החכמים של הדור ואז תהיה ראוי לגאולה. מה שיעשו לגוי הנבל הזה ביום הדין..... חובה למחות על כבוד חכמים!!!
ובאתר הנוצרי הוא מסית בפעולת שטן את הקוראים הנוצרים נגד הגמרא, דברי חכמים ראשונים ואחרונים, ובכלל היהדות והיהודים בארץ ובחו"ל.
הוא רוצה שדבריו ישמעו באוזני מי שחלש באומנת חכמים הוא במיוחד מנסה ומכוון להסיט בעלי תשובה - הוא לא כותב כל מה שהוא חושב (שהמשיח שלו הוא יש"ו) באתר בעברית כי הוא יודע שכולם ייסתיגו מיד, ממש כמו יצר הרע שהולך בטיפין טיפין שבסוף מביא את האדם לעבוד עבודה זרה. הוא לא מעז להתבטא אלא כנגד חכמי וצדיקי הדור הזה שלנו, אבל לא באתר באנגלית שם הוא מסיט כנגד הכל וכולם. כך לאט לאט הוא מנסה להחליש את האמונה בחכמי וצדיקי הדור, ולהוריד גדר האמונה להכניס הנחש בגן.
בקיצור המסיונר היה רוצה להפוך את כל עם ישראל לנוצרים אם זה היה תלוי בו כמרים לעבודה זרה משתחווים לשתי וערב ומנשקי צלמים כמוהו ממש. ובשביל זה הוא מוכן גם להיות נביא שקר ולדבר בשם העבודה זרה שלו.
____________________________________________________________________________________________________________________
ציטוט שני להלן:
האתר קולו של המשיח זה האתר של דוד גולדנר שהיה אחראי לשריפת יערות הכרמל ולניפוץ מצבות של יהודים
בביתי העלמין בגליל , הוא עשה זאת על מנת שיחשבו שערבים עשו זאת על מנת לגרום לסכסוך בין היהודים לערבים , שבסופה תיהיה מלחמה , בקיצור אותו דוד גולדנר תמיד מתקשר לכל מיני תוכניות ברדיו , עם זה רדיו חרדי כגון ערוץ 2000 , קול החסד או קול הנשמה , או תחנות רדיו חילוניות כדון 103 FM , ותמיד כשהוא מדבר הוא משנה את שמו פעם אברהם פעם אליהו , אבל מרוב שהוא תמיד עולה לשידור ומדבר אפשר לזהות את קולו , הבן אדם הזה בעברו היה מהנדס ברפאלל , ועכשיו הוא מדמיין קולות וכל מיני שטויות , ואפשר אפילו לראות באתר שלו שהוא כותב כל מיני שטויות שחייזרים מכוכבים אחרים באו לכדור הארץ כדי לבחון את בני האדם , הוא מקלל באתר שלו את כל רבני ישראל , וכל פעם הוא נותן תחזיות שאף פעם לא התגשמו , למשל אני זוכר שעוד בשנת 1999 הוא אמר שב17 למרץ בשנת 1999 יהיה שיטפון בארה"ב ואמריקה תשקע מתחת לים , ושזה לא התגשם הוא כל פעם משנה תאריך , בקיצור אותו דוד גולדנר הוא בן אדם מסכן , איבד גם את העולם הזה וגם את העולם הבא
בקשר להוא הדובר שקרים לא יכון , וזה הדובר לשון הרע על כל הרבנים הקדושים בארץ- מהאתר ''''קולו של המשיח'''' המדבר שטויות - הרב עמיאל התברר אתמול שהאיש הזה מפעיל גם אתר מיסיונרי נוצרי באנגלית ויש באתר אותם מילים ואותן נבואות רק שם הוא מדבר בנוסף גם על ישו
שמו של האיש הרשע הזה , דויד מקפייל ,שם רשעים ירקב, והוא גוי שחי בירושלים ,בארץ, ומפיץ לשון הרע על כל הצדיקים - ועוד בשם כאילו הוא יהודי ועוד יהודית חרדי ועוד כאילו הוא מצפה למשיח שלנו -- --- הוא משכנע אנשים ומפחיד אותם שצריך לצעוק למשיח אבל באתר שלו באנגלית הוא מדבר בכלל על ישו- ויש לו אותן נבואות שלא מתקיימות
רק לידע אותך הרב- שתדע באיזה רשע מדובר, הוא טמא גוי משלוש קליפות הטמאות ולכן דבריו כה מפחידים את הקוראים - הוא מדבר כאילו בעזות דקדושה וכאילו אמת בגלל שהוא עז (גוי) ובגלל זה נשמע כאילו הוא דובר אמת
אבל האמת שהוא גוי שפל וגם חייב מיתה בגלל שהוא מסית ומדיח רבבות אלפי יהודים כשרים והורג את נשמותיהם בדברי לשון הרע - שהורג את המקבל את המדבר וגם את מי שדיברו עליו
אני מבקש מהרב לבטל את האתרים שלו אני אתן לכם את שמם
רבים מחבריי באתר כדורי, נפלו שולל אחריו ואחרי המלכודת שלו שאין להם ידע בסיסי בבסיסי היהדות והבנה שלשון הרע הוא חטא חמור- בכל אופן , ויש להמנע ממנו תמיד, ולכן הם קונים את לשון הרע שלו שמדבר על גדולי תורה ובעצם בזמן שהוא גוי
כתבתי לארגון יד לאחים ואני מקווה לעזרה נרחבת מצד הרב עמיאל להפיץ את האתר הזה של האיש הזה ימח שמו, כדי לבטל את כל האתרים שלו , ובמהרה יבטל גם הוא מן העולם -
זה האתר שלו באנגלית של אותו גוי רשע
http://www.geocities.com/messiahjes/
האתר שלו בעיברית נקרא ''''קולו של המשיח''''
אל תשקוט ואל תחרש אל
אותי הוא הסית 6 שנים מאז הצבא שיגע אותי וגרם לי דיכואון והעציב את רוחי בלשון הרע שלו והטעה אותי
כל כך הרבה עד שגילו שהוא נוצרי וגוי ימחה שמו
אנא פרסם את השאלה כי אין לי דואר כי חבריי היהודים שהלכו שולל אחריו דאגו שהדואר שלי יסגר בגלל שאני
כועס על אותו גוי שאחריו הם הולכים שולל
תשובה:
מחזק את ידיך לשלול אתרים פסולים כאלה,
ואשריך שהנך מתריע ומזהיר מפניהם!!!
____________________________________________________________________________________________________________________
ציטוט שלישי להלן והאחרון:
David מקפאיל מגייס לעצמו שליחים, אחד מהם כותב כאן בפורום כמו שהזכרתי כבר
http://www.bhol.co.il/upload1207/2007126_19263521632_cotel_report_hebrew.jpg
כנסו לתמונה
מקפאיל וחברו הגיעו לכותל מצוידים באלה... ותבע מהנוכחים להתפלל למשיח.
עד כאן. סוף הציטוטים.
אה ורק שתדעו, מקפייל מנהל גם אתר נוצרי שנראה דומה ביותר לאתר שלו שבו הוא מקלל את היהודים! הבן אדם מטורף ופסיכופט! יימח שמו של הנוצרי המתועב!
בעזרת ה' נעשה ונצליח!
אה ושאלו באתר כיפה במדור שאל את הרב על האתר הזה, וענה לו הרב שצריך להתרחק מהאתר הזה כמו אש!
הנה מי ששאל את הרב באתר:
http://www.kipa.co.il/ask/show/132433
מי יתן ולא יקומו עוד אנשים כאלה! אמן!
אנא חתמו על העצומה כדי שנוכל לשלוח זאת למישהו שיעשה משהו בנוגע לאתר הנורא!
בשעה טובה יש לנו 200 חתימות!
אנא המשיכו לחתום ולספר לחבריכם.
אני אצור קשר עם הרבנות הראשית לישראל ובעזרת ה' נזכה לראות את הנוצרי הזה בכלא.
יישר כח לכל החותמים! אחד אחד!
תוקן על ידי המשקיף ב- 22/03/2009 8:26:49
תוקן על ידי המשקיף ב- 22/03/2009 8:29:29
תוקן על ידי המשקיף ב- 22/03/2009 13:16:49
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2009 12:37 |
|
| |
המשקיף, שבוע טוב
הזעקה הפנימית שלך נשמעת מאד מאד כואבת. כמו שהספקתי להכיר אותך - אתה איש אמת, נצמד לאמת
ואפילו יש מידה גדולה של תמימות בנשמה שלך, כמו שהשם מבקש "היה תמים עם השם אלוקיך", איזה תכונות
יפות וטובות, ואם יש ייסורים למישהו, זה בגלל שהשם רוצה את תפילתו.
כאמור, יש הרבה אתרי 'משיח', לפעמים יש יהודי טוב שבאמת באמת רוצה לזעוק, ולהעיר את כל עם ישראל,
והוא עושה את זה בכתיבה, לפעמים רואים כל כך הרבה טעויות, ולפעמים, - זה מביא פחד
ואימה.
אני חושבת שיש לנו אבא - מה זה אבא, אבא רחום וחנוך, ארך אפיים ורב חסד, ונכון שצריך תוכחות להעיר את
השני, אבל יש דרך לעשות את זה, האתר המאיים שראיתי - לא דיבר אלי, גם לא לפחד, מה
פתאום לפחד, אם אתה ממש בוטח בשם - למה שתפחד ?
הרב כדורי זצ"ל, איזה צדיק גדול הדור, איזו אהבה היתה לו לעם ישראל, אף פעם לא צעק ולא איים ולא היתנה
התנהגות בשביל לקרב משיח. הוא בעצמו אמר שמשיח יבוא והמשיח ידע גם לדבר אל חילונים שלא עושים
דבר השם, אבל משיח יבוא. ואם הרב כדורי זצ"ל, גדול הרבנים, צדיק וקדוש, שהציל נשמות יהודיות רבות
בגשמי וברוחני אמר את זה -מי יבוא ויגיד ההיפך ?????
המשקיף יקר, אתה יהודי יקר מאד, אל תכעס על מי שאתה חושב שהוא טועה. אם כמו שאתה אומר יש באתר עבודה
זרה (והבאת לכאן ציטוטים), אז באמת לא כדאי ללכלך את הפורום הנקי שלך בדברי תועבה. אבל, אם יהודים
הולכים אחרי הרב הזה והם משוכנעים שהוא יהודי (לא כמו שאתה אומר), אולי כדאי לבקש מהם שיביאו ראיות
לכך, אולי יש משהו במה שהם אומרים, וצריך גם להקשיב להם ולא להשתיק אף יהודי.
שיהיה שבוע טוב לך ולכל בית ישראל !
תוקן על ידי המשקיף ב- 22/03/2009 21:39:01
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2009 13:20 |
|
| |
צריך הייתי להדגיש שציטטתי מתוך אתר כדורינט לא אני פחדתי אני לא מפחד מאף אחד חס ושלום
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2009 16:31 |
|
| |
חארטה בארטה!!!
להלן כמה ציטוטים מהאתר "הנוצרי" הנ"ל:
דבר ה':את הוותיקן אהרוס יחד עם הנחש הגדול העומד בראשם - האפיפיור שגרוע מהשטן:
מסגד אל אקצה:זכר לא ישאר ממנו או מהכנסיות, המנזרים ושאר השיקוצים שנמצאים כיום בארץ הקודש!
את הנוצרים שבאו בהמוניהם בעליה מרוסיה – יש להעיף מהארץ: הם מביאים זנות וטומאה! רק אם הם יתגיירו כדרך רות המואביה - זכותם להשאר. לסלק את החזיר מהחנויות בישראל. יהודים שהמירו את דתם לנצרות או שמאמינים במשיח השקר יש"ו – יאבדו בגאולה הקרבה. ה' יהרוס בגאולה הקרבה את המסגדים, הכנסיות, בתי התפילה לבודהא ושאר האלילים – ברעידות האדמה, באסונות הטבע ובמלחמות שיהיו!
היחידי בדור הזה שיצא בעוז נגד חילול שם ה' במסירת שטחים היה הרבי מלובביץ, והוא היחידי שעורר את העם למלכות ה' דרך משיח ולא דרך מפלגות, חצרות וקומבינות! הרבי מלובביץ מעולם לא אמר על עצמו שהוא המשיח.
מה חשוב כיום לבחורי ישיבות פוניבז ודומיהן: לבקש משיח? אכפת להם שהקב"ה לא בכסא הכבוד? שהשכינה בגלות?! ודאי שלא! כן חשוב להם להשיג נישואי יוחסין, חליפה הדורה, דירה לעצמם ושאר נוחיות מיוחסת: תחרות של כלבי ייחוס קיימת בראשם! הרי את רבי עקיבא לקחה כבן זוג, בת לאיש עשיר – שידעה שהוא גר ועני ולא "ידען" מיוחס בתורה!! גם רות המואביה – בת המלך הייתה מוכנה לעזוב את מולדתה, את נוחיות המעמד והייחוס – למען קשישה בודדה חסרת כל: נעמי!
מאין לקחו מיוחסי הדתיים את נוצות הטווס של "גאון", "שליטא" – אם ה' מלך העולם בעצמו ובכבודו לא קורא לעצמו כך בתורה הקדושה?! נוכלים! מאיזו "תורה" הם הביאו את הנוהג הפסול אצלם של נישואי יוחסין כדרך מלכי הגויים?! מדוע רבני סדום ועמורה של תל אביב לא יוצאים מבתיהם הממוזגים לפרסם לבני עירם תורה ומשיח?!
אנשי חב"ד שקמו להלחם במשיח – אמרו עליו שהוא כביכול "נוצרי". מעניין שדווקא חב"ד, הם אלו שהקימו להם משיח שהסתלק מן העולם – בדיוק כמו הנוצרים, שהקדימו אותם באלפיים שנה!
וכמו הנוצרים, שמבטיחים ש"הכל יהיה טוב, תסמכו על המשיח שלנו שלקח על עצמו את הסבל" – כך גם חב"ד, נהיו לחבורת סנטה קלאוס שמרדימה את העם באזני המן וסופגניות ולחשושים "תחשוב טוב יהיה טוב!" תורה חדשה עשו להם הנוצרים החדשים הללו.
ועוד ועוד ועוד...
יתרה מזאת המשיח בנצרות הוא ישו ימ"ש בעצמו!!
והוא כותב באתר שהמשיח נמצא ביננו, שירת בצה"ל,וכו'
אדם כאחד העם!!!
האם ישו שירת בצה"ל???אתמהה...
לא נוצרי ולא בטיך!!!
אתם מפחדים ממנו כולכם כי הוא מראה את הצביעות והסינטתיות
של כולכם במיוחד כל הרבנים שאימצתם לכם...אבל אין מה לעשות
מדובר ביהודי שלפי הבנתי שמו יצחק כהן והוא מקובל...מה שהוא
אומר שנמסר לו מבית דין שמיים אי אפשר לאשש או להפריך...
לכן אין נפקא מינא מדבריו אלו...
הרב כדורי זצ"ל שלח אזהרה ליהודי חו"ל סמוך למותו...והאתר הזה
מפרסם אזהרות ליהודי חו"ל במשך שנים בעלות של מליוני שקלים!!!
מה יוצא לו מזה אם יעלו או לא יעלו לארץ???
לכן אני מבקש מאד להיזהר בכבודו ולא להראות את כל החארטות האלה
שהוא נוצרי, מקפייל, ושאר ירקות!!!תבדקו לבד!!!
כל טוב!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2009 21:15 |
|
| |
רגע עבר כבר 17 במרץ לא? אמריקה עוד לא שקעה?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2009 21:19 |
|
| |
בס"ד
אם הנוצרים יתחילו לאסור אכילת חזיר, אז לנו יהיה מותר?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2009 21:40 |
|
| |
קיטוב, תרגע. נראה שאתה מאד כועס. אבל כולנו מחפשים את האמת.
דווקא הדברים שהבאת מהאתר - הציטוטים האלה שהבאת, נראים לי אמת.... אבל זה גם
כתוב בספרי הנבואה. רבנים גדולים אמרו את זה (רעידת אדמה שתחריב את העבודה הזרה
והאלילים שיש פה....).
היום אנחנו מחפשים, כי יש אפלה מאד גדולה, אבל בע"ה הובטח לנו שיבוא יום שהאמת תיחשף
בפני כולנו. הלוואי שזה יקרה מהר, כי כולנו מתייסרים...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2009 21:41 |
|
| |
קאיטוב אהלן!!!
שמע ידידי אני האחרון שלא מוכן לקבל את האמת ואני מקבל אותה ממי שאמרה
לבוא ולהכניס מעט טוב בתוך המון זבל זו שיטה ידועה להצלחה כך אומרים חז"ל על מנת שהשקר יתקבל תתבל אותו בקצת אמת
עכשיו עזוב אותך מהבדיחות בוא תכל'ס
אתה מכיר אישית את בעל האתר
תענה על זה ונמשיך מפה
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2009 21:44 |
|
| |
kitoob
שאלתי מיהו הרב המדובר ולא הייתה תשובה.
כל אחד יכול לכתוב אתר מלא הוכחות - נו אז מה?
אתה ודובר אומרים שהוא רב גדול? נשמע בשמחה.
אבל רק להביא ציטוטים מלאי קללות? יש לך מושג כמה קל זה?
הרי למצוא בכל אחד משהו דפוק זה הכי קל!!! אין יותר קל!
אז לשלוח את כולם לכל שערי הטומאה? ככה מביאים משיח?????
משה רבנו יצא מהארמון - לחפש את עמו, את אחיו. הוא התחיל לקלל? לקרוא לאנשים כאלה ואחרים בשמות שלא נעים אפילו להזכיר? לא !!!!
גם בזמנים הכי גרועים ביקש רק סניגוריה על העם!!!!!!!!!!
תזכור את זה טוב - רק סניגוריה - ואת זה לימד משה רבנו.
יש רב שמקבל מסרים - בבקשה, למה לא.
מטיף לתשובה - מכובד ונכון.
מבקש להוציא חזיר ולהשיב כיבוד שבת - נהדר.
אבל לעורר שנאה על עם ישראל??? לא ולא - אסור - וזה כתוב באין סוף ספרים ישנים וחדשים.
אין אתה מצפה שיקרה משהו חיובי אם אתה תומך בקטרוג כזה קשה על העם? איך? בשביל זה החזיר אותנו הקב"ה לפה? כדי שנשנא את כל מה שזז?
אני לא אומר שהכל טוב, השחיטות ועגל הזהב נוגעים בכל פינה טובה. הלוואי שיקרה שינוי שיבער את זה אבל הגישה שאומרת שהכל רע - לא נכונה ובטח לא בריאה.
יש אנשים טובים, יש אנשים עם לב חם וטוב, יש אנשים אוהבים, יש אנשים שמצפים לגאולה בכל רגע, יש אנשים עם אמונה אדירה - יש.
צביעות, סינטטיות....כמה קטרוגים על האחים שלך, כמה מידת הכעם...וכל זה על אנשים שאוהבים אותך, אז למה?
דבר נכון לכל דבר ולא רק ליהדות או משיח - תוציא ותשפר מה שאפשר.
אתה מדבר על הרבי מילובביץ'.
יש לך מושג כמה דיבר על לאהוב ולחבק כל אחד מבני ישראל??? לא משנה אם חילוני או לא - ולקבל כל אחד כי לך תדע איזו נשמה יש בפנים - אסור לשנוא ובודאי לא לקטרג עם עם ישראל.
איפה זה עומד עם האתר המדובר?
אל תקחו רק מה שנראה מתאים - תומכים ברב אז עד הסוף.
התארחתי בחול אצל חבדניק והוא דיבר על המסר הזה של הרב בדיוק!!! אסור לקטרג על ישראל.
בואו נשמע את הרב המדובר - בשמחה אבל לא בצרחות ושנאה.
ושבאמת יבוא משיח, שיביא שלום בינינו קודם כל! ואח"כ לעולם.
 |
|
|
|
|
|