|
|
| נשלח ב-22/3/2009 21:47 |
|
| |
כל מילה בסלע
אני עדיין ממתין לתשובה האם אתה מכיר אישית את בעל האתר
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2009 21:51 |
|
| |
3מאלידע, ישר כח גדול מאד. איזה מלים.
כמה בורא עולם אוהב את בניו, וכמה יהודים צדיקים יש בעם ישראל, וכמה צריכים ללמד
סניגוריה על העם שלנו. הרי בורא עולם רוצה רק דבר אחד - שתהיה אחדות ושנאהב אחד
את השני.
באמת ואני אומרת וגם ראיתי במו עיני - בית שיש בו אהבה, בורא עולם מביא לבית הזה ברכה
ושמחה ורחמים גדולים, בבית שיש שנאה - בורא עולם מביא צרות וייסורים.
וישר כח לחברים פה שמאפשרים דיון אמיתי, עם הרבה הבנה וסובלנות, לא ראיתי כזאת חברות
בפורומים אחרים. כל הכבוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2009 22:49 |
|
| |
צמאלידע חזק וברוך על המילים, אכן הזוהר אומר, מתוך דבריו של אדם צורת הדיבור הדברים שהוא מדבר תדע מיהו האדם עצמו. אדם שמטיף לשינאה וקללות וגידופים לרבנים, אפילו אם דברי התוכחה שלו נכונים הוא לא רב מקובל ולא נעליים נקודה!
תבין את הנקודה הזאת, אליהו הנביא בגלל שקיטרג על עם ישראל ואמר משפט אחד "עזבו בריתך..." העניש אותו השם שיהיה בכל ברית בכדי להעיד על הברית מילה שעם ישראל כורת עם השם , עין ספר מלכים ב'... וישנם עוד הרבה דוגמאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2009 23:20 |
|
| |
צברית, אני לא כועס, אני מוחה על כך שאומרים שזה אתר נוצרי וזה דבר
חמור מאד והוצאת שם רע!!!
המשקיף "פסק"(גם מרדכי, אגב) שאני מכיר את בעל האתר...אני לא!
אני מכיר את האתר כמה חודשים וזו האמת,אמרתי לכם, אתם יותר מדי
חשדנים פה ולא בכדי,כנראה שאתם מכירים (ולא כ"כ מוקירים) את הנפשות
הפועלות...
עוד אמרת אחי "שמע ידידי אני האחרון שלא מוכן לקבל את האמת ואני מקבל אותה ממי שאמרה
לבוא ולהכניס מעט טוב בתוך המון זבל זו שיטה ידועה להצלחה כך אומרים חז"ל על מנת שהשקר יתקבל תתבל אותו בקצת אמת"
אז מה אכפת לך אם אני יודע "לסנן" ולהשמיע דברי אמת(גם אם הם חריפים)...?
גם אצל מרדכי ציטטתי המון ממנו והוא לא מחק דברי אמת!
מה זה משנה מאיפה??אני כותב את שמו של יצחק כהן משום ש"האומר דבר בשם
אומרו מביא גאולה לעולם" (מס' מגילה טו' א').
צמא לידע:
בקשר למה שאמרת על סנגוריה וכו'...ובכן זה היה משה רבנו, וזו היתה
דרך קדשו, וידוע שכבר הפסדנו את הנביא הגדול כגואל הנצח!!
אבל יש פה עניין של עם שמורד (ואני הראשון) בקב"ה בצורה כמעט שיטתית במשך 3300 שנה כמו שאמרתי,לפעמים עם הרבה "כוונות טובות"
ומוביל את עצמו או מובל ע"י מנהיגים מכל מיני סוגים אל פי תהום
ואתם מרגישים את זה בדיוק כמוני...לכן הדיבורים צריכים להיות קשים (לדעתי)
במצבנו כיום...חוץ מזה מה קרה? אולי קצת נפחד מהקב"ה?? מה רע בזה??
שנפחד מזעמו כמו שנאמר הקב"ה הוא טוב אך הוא גם:
"אלקים שופט צדיק ואל זועם בכל יום"
"בינו זאת שוכחי אלו-ה פן אטרוף ואין מציל"
תפסיק לקרוא לזה "קיטרוג" זה לא קיטרוג זה תוכחה מצמררת...מי שרוצה יקבל.
אתה באמת חושב שהקב"ה מסתכל היום על עם ישראל דתיים כחילוניים ויוצא במחול שמחה עם פמליא של מעלה??איפה אתה חי??אתה לא רואה מה קורה פה? ...החשיבה הזאת שהכל יהיה טוב וכולם מקסימים ונפלאים זה דווקא חשיבה שקרובה יותר אצל הנוצרים...אצלנו ההיסטוריה מלמדת אחרת!
בקשר לרבנו הקדוש מלובביץ נכון הוא חיבק וחיבק ומה קרה בסוף??הנה ציטוט:
הרבי לא הפחיד? הרי הרבי בצדק הזהיר שעצם הדיבור על מסירת שטחים – מהווה פיקוח נפש למליונים! מיליונים! והרי לא רק שדיברו, אלא מסרו בפועל שטחי ארץ חמדת אבות לעמלקים, כאשר ה"דתיים" שותפים לפשע, וחב"ד יושבים בשקט!אז מליונים בסכנת חיים - וזה לדברי הרבי! אז הרבי כן היה "מפחידן" לא קטן: כי הוא אמר דברי אמת!
לסיכום:
העניין הוא שאני יכול לצטט ממנו דברי אמת ועליך לבחון ולקבל אמת...
רק לא רוצה שייכשלו אנשים בהוצאת שם רע (עוון חמור מאד) באומרם
שמדובר בנוצרי ושאר דברי הבל.
ושוב אני אומר שאני לא מכיר אותו ולא יחצ"ן שלו.
בקיצור אחי המשקיף תנהל את הפורום כרצונך ואין צורך לנהל דיון
יותר על האתר הזה אבל אפשר לצטט ממנו דברי אמת רלוונטיים לדיון
בפורום...
לילה טוב.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2009 23:27 |
|
| |
על סמך מה קבעת שזה דברי הבל הרי אתה מודה שאתה לא מכיר אותו, אז בגלל שהוא מדבר דברי תוכחה שנעימים לך אתה מחזיק ממנו, ומה אם ההשמצות קללות וגידופים על גדולי ישראל ביניהם הרב עובדיה שקפצת ממקומך כאשר חשבת שאולי התכוונתי עליו (חס ושלום) שהוא ערב רב... פתאום זה לא מפריע לך ???
תוקן על ידי nipnap ב- 22/03/2009 23:24:19
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2009 23:42 |
|
| |
| kiitoob כתב: |  |
צמא לידע:
בקשר למה שאמרת על סנגוריה וכו'...ובכן זה היה משה רבנו, וזו היתה
דרך קדשו, וידוע שכבר הפסדנו את הנביא הגדול כגואל הנצח!!
אבל יש פה עניין של עם שמורד (ואני הראשון) בקב"ה בצורה כמעט שיטתית במשך 3300 שנה כמו שאמרתי,לפעמים עם הרבה "כוונות טובות"
ומוביל את עצמו או מובל ע"י מנהיגים מכל מיני סוגים אל פי תהום
ואתם מרגישים את זה בדיוק כמוני...לכן הדיבורים צריכים להיות קשים (לדעתי)
במצבנו כיום...חוץ מזה מה קרה? אולי קצת נפחד מהקב"ה?? מה רע בזה??
שנפחד מזעמו כמו שנאמר הקב"ה הוא טוב אך הוא גם:
"אלקים שופט צדיק ואל זועם בכל יום"
"בינו זאת שוכחי אלו-ה פן אטרוף ואין מציל"
תפסיק לקרוא לזה "קיטרוג" זה לא קיטרוג זה תוכחה מצמררת...מי שרוצה יקבל.
אתה באמת חושב שהקב"ה מסתכל היום על עם ישראל דתיים כחילוניים ויוצא במחול שמחה עם פמליא של מעלה??איפה אתה חי??אתה לא רואה מה קורה פה? ...החשיבה הזאת שהכל יהיה טוב וכולם מקסימים ונפלאים זה דווקא חשיבה שקרובה יותר אצל הנוצרים...אצלנו ההיסטוריה מלמדת אחרת!
|
|
קיטוב, אני מתקוממת מאד על דברים שאתה כותב, אתה ! כרגע לא מתייחסת לאתר אלה לדעות הרעות שנשמעות ממך
ונכתבות תוך פגיעה ביהודים, גם פגיעה בי ! אני לא מורדת בשם!!! צריכה להיות חוצפה מאד גדולה להגיד דברים כאלה.
אם אתה מורד בשם - יש לך בעיה אישית וצריך לעשות תשובה (אצל איזה רב שתרצה וגם לבד), איך אתה מעיז לתת
לשם צורות והנהגות כשהוא כבוד העולם ומלואו, ארך אפיים ורב חסד, אני ממליצה לך במקום ללמוד את הדברים הרעים
מהרב שלך תקנה בהזדמנות הראשונה את הספר "תומר דבורה" ותתחיל ללמוד אותו, לשנן אותו כל יום, ואז תדבר
אחרת לגמרי !!!!
לא שמעתי פה אחד שאומר ש"הכל טוב", הפורום הזה ואחרים מדברים על הצורך לתקן, אבל מכאן ועד להשחיר את עם
ישראל, מה פתאום !!! אתה עכשיו הוצאת המון המון רעלים שאני בטוחה לא פוגעים רק בי אלא בכל מי שקורא וכותב כאן.
ואם זה מה שאתה לומד מהאתר הזה - מראש לא אכנס לשם, אגב, דפדפתי בו וראיתי דברי תועבה שהרב כתב על כל
מיני פוליטיקאים, גועל נפש ממש, הוא כותב בשפת רחוב ואתה קורא לזה "אמת".
יש בי הרבה צער עליך אחרי מה שכתבת, כי אתה משדר המון שנאה ליהודים, המון כעס. ותדע לך שאלוקים אוהב כל
בריה על אחת כמה וכמה את בניו בכוריו ישראל, לא אתה ולא הרב שלך תעשו חשבונות שמיים - את זה עושה רק הקדוש
ברוך הוא.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2009 00:07 |
|
| |
מה אומר לך ידידי קאיטוב או איך שקוראים לך אמרתי ואחזור ואומר
אין לי בעיה שיביאו לכאן דברים ולהעתיק לפה דיבורים בתנאי אחד
א. לא מוכן לשמוע זיזול ברבנים
ב. לא מוכן לקבל פה איומים לא על תושבי ארץ ישראל ולא על תושבי חו"ל
ג. בלי צבעים שמראים העתקה מאותו אתר
בינינו אחי איפה חזרת בתשובה מי הרב שהדריך אותך כי מה שבטוח לי אתה התקרבת לבד לא קיבלת הדרכה וזה מה שיצא ממך שאין לך כבוד לא לרבנים ולא לאחיך היהודים אם אתה מוכן לשמוע כאלו דיבורים עד כמה שהדברים צודקים נו.. אז מה .. יש דרך לומר את אותם הדברים בלי לפגוע בלי לרמוס מי שכותב את הדברים מוכך בעליל שאינו בן תורה ולא גדל על ברכי התורה הקדושה וחבל שאתה הולך בדרכו שאינה דרכה של תורה
קח לדוגמא גם אני לא מסכים עם כל מה שקורה בעולם החרדי ויש דברים שזה ממש בושה מה שקורה שם אבל יש דרך להיתבטאות
גם לי חורה שלא צועקים משיח אבל אני לא יכול לבוא לרב ולומר לו למה את ה לא צועק שצריכים משיח כי יש לו דרכים משלו לפעול להבאת המשיח ומי יאמר לי שהוא אינו פועל באותם דרכים להבאת המשיח ומי אמר שהצעקה היא המדרגה הגבוהה ביותר אולי ישנם להשיג את אותו הדבר בדרכים אחרות קצת תבונה עוד לא הרגה אף אחד
היה שלום ידידי אני חושב שקיבלת פה בית חם ואוהב ולא זרקו אותך כמו אצל מרדכי אז אל תשווה
ואמרתי כל עוד לא מאיימים לא משמיצים בכבוד (ולא צובעים סתם לא יפה)
אני לא חושב שיש מנהל פורום בהייד פארק או בכל מקום אחר יותר פייר ממני (יש דברים אחרים שאני לא בסדר אבל זה ביני לבורא עולם)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2009 00:11 |
|
| |
בס"ד
איפה אתה חרבונה זכור לטוב איפה אתה...תבוא כבר תראה כמה מבולבלים יש בעם שלנו, מרוב שרוצים כבר גאולה, לא מבדילים בין שחור ללבן מוכנים כבר ורוצים... רק בשביל המבולבלים שווה שתבוא..... לפחות אם צדקות הגדולים לא מספיקה להכריע את הכף לזכות, אז בוא כבר לפחות בשביל המבולבלים ואנכי בתוכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2009 09:23 |
|
| |
kitoob אני לא רואה מה קורה פה? אני רואה בהחלט. הרב אמר ותראה לאן זה הוביל??? תחליט - הרב הבין או לא? רק כדי שיהיה ברור - אמרתי לא אחת - המצב זוועה! אני רק אומר שראיתי מספיק (תצטרך להאמין לי פה) כדי להבין שאם כל אחד ימשוך את העגלה לכיוון שלו לא תהיה אחדות ולא משנה כמה תשובה תהיה!! תבין את זה אח יקר שלי. לא נתמוך אחד בשני, לא נתחזק ביחד - ניפול!!!! תראה כמה לימוד תורה יש בישיבות הגדולות ובגלל שכל אחד חושב שרק הוא יודע - הפסידו שליטה בטוחה בעירית ירושלים - וזו רק דוגמה קטנה - תלמד מזה - תלמד תורה וכבד כל יהודי.
יש לרשע מפרס תוכנית שעושה את זה בדיוק!! הוא זורע הרס ובעיות כלכליות ובטחוניות בא"י כי הוא יודע שזה יגרום לפילוג ושנאה - ממש כמו לפני 2000 שנה. אתה לא רואה? אתה חייב להפנים - צריך דחוף משיח, צריך דחוף תשובה - אבל ללא אחדות אין לנו מה לחפש פה. "ויחן העם כנגד ההר" - אין אחדות אין תורה. בטח שלא יחזרו בתשובה. איזה דבר גדול זה יהיה אם יחזרו מאהבה והבנה? איזה יופי לראות את הבתי כנסת מתמלאים לאט לאט? אל תתבלבל בין זה שיש לנו הרבה לתקן - לזה שיש לנו חובה לאהוב אחד את השני. אנחנו לא מושלמים (אפילו ממש לא...) - אבל אם תתן למצב להביא אותך לאן שרוצה המן - אוי לנו כי הפסדנו במערכה. צריך לתת ביקורת, צריך גם לשאול שאלות קשות - שמעתי גם את הרב מוצאפי בכבודו ובעצמו מתבטא בנושא - אבל לקלל? לא איש יקר זו לא הדרך.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2009 11:34 |
|
| |
אני מעתיק כאן את מה שכתבתי בסיפא של דבריי למשקיף...
לסיכום:
העניין הוא שאני יכול לצטט ממנו דברי אמת ועליך לבחון ולקבל אמת...
רק לא רוצה שייכשלו אנשים בהוצאת שם רע (עוון חמור מאד) באומרם שמדובר בנוצרי(ללא שום ראיה) ושאר דברי הבל.
בקיצור אחי המשקיף תנהל את הפורום כרצונך ואין צורך לנהל דיון יותר על האתר הזה אבל אפשר לצטט ממנו דברי אמת רלוונטיים לדיון בפורום...
לא יכול עליכם...
בואו נמשיך כרגיל,תרדו מהאתר הזה.
פשוט נצטרך לחכות בסבלנות ש"אמת מארץ תצמח"...
אוהב את כולכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2009 11:47 |
|
| |
או...זה מה שחשוב. אהבה 
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2009 17:14 |
|
| |
האתר "ההוא" מכיל סממנים של כת מיסיונרית
לקייטוב ושאר נאמני ה'אתר', גם לאחר שראיתי את האתר, שדברי מתיקה הכתובים בו - נאמרו על ידי רבנים ולא היה
לנ"ל מה לחדש לאיש, וגם לאחר שראיתי דברי תועבה איומים אותם כתב, ולאחר שראיתי איומים וגידופים על בני ישראל,
אמרתי לעצמי: הנה, עוד משיח שקר קם לו בישראל, נוצרי או יהודי, מה זה חשוב, אבל החלטתי להחריש בהבנה
שהיהודים שקוראים כאן מספיק חכמים כדי להבדיל בין טוב לרע, שהרי מי שנשען על האמת בתורת משה - יודע
להבחין בין טוב לרע
אבל עכשיו לא אשתוק.
אתמול בלילה קיבלתי אימייל מאדם לא מזוהה, שם של אשה "רות אבנרי", האלמוני הזה כנראה קורא כל מה שכתוב
פה, ומנסה לגייס לשורות האתר יהודים תמימים, אולי אפילו חילונים (כותב כאן אחד חילוני), אולי אלה שלא התחזקו
באמונתם כדי להפיץ את המסרים באתר ולגייס אולי לשם תרומות או העברת כספים לשם האתר ההוא.
דע לך קיטוב, שפנייה מהסוג הזה היא פנייה מיסיונרית, ככה התחילו במכון הקבלה בתל-
אביב, ככה ממשיכים מיסיונרים למיניהם בארץ, שמטיפים לתורת ישו, - אגב, מכון הקבלה המונים נהו אליו
עד שהיום הם הפכו להיות כת ממש, שרבנים אוסרים בכל לשון לגשת אליהם או לרכוש מהם ספרים - גם עליהם אמרו שהם
"שליחי אמת". אני מציעה להפסיק עם ההפצה הזאת, שהיא תועבה וטומאה שמלכלכת את הפורום הזה, תוך נסיון
לפתות יהודים תמימים ללכת בעקבותיהם.
הנה המכתב למטה:
ייאמר ויודגש שבאתר שלי אין שום הפנייה לאתר, וגם לא בפורום שלי. האדם/אשה
שפנו אלי בחצות הלילה לאימייל שלי, קיבלו את הפרטים שלי (כולל האימייל) מהניק
שלי בפורום חדרי חרדים !!!!! כשהחזרתי תשובה וביקשתי לדעת איפה כתוב הלינק
לאתר שלהם - הם לא הגיבו !
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2009 17:20 |
|
| |
| kiitoob כתב: |  | |
לסיכום:
... רק לא רוצה שייכשלו אנשים בהוצאת שם רע (עוון חמור מאד) באומרם שמדובר בנוצרי(ללא שום ראיה) ושאר דברי הבל.
|
|
קיטוב
אני בטוחה שאתה לא רוצה שאנשים ייכשלו בהוצאת שם רע וכתבת שזה עוון חמור מאד.
איך אתה אומר את זה - ובאותה נשימה ממש אתה מקבל לשון הרע של המיסיונר הזה שמנהל את האתר שהפכת
להיות תלוי בו לגמרי ?????
אתה יהודי יקר, אני מציעה לך להיזהר כי אחי אתה, יש דרך להימלט מהתלות באתר הזה - רק דרך אחת "היה תמים",
אל תחפש בנפלא ממך, אל תאמין בכל מיני אנשים כאריזמטיים שמספרים סיפורים שאף אחד מהם לא התרחש, תהיה
תמים - זה מה שהשם מבקש ממך, לך לשעורי תורה פשוטים, ללמוד את התורה כפשוטה, תחזיר את האמון לעצמך,
תאהב את עצמך, כשם שאתה אדם יקר ואהוב ככה גם חבריך, יש לך מידות לתקן - וגם לי יש ולכולם יש, כולנו נולדנו
עם שני יצרים: טוב ורע, וכל החיים אנחנו בהתמודדות כדי להתגבר על יצר הרע, אבל אף אחד מאיתנו לא מלאך,
אפשר לקרוא כל דבר, אבל להזהר ממקומות שבהם מוציאים דיבת הארץ רעה (ר' סיפור המרגלים).
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2009 19:07 |
|
| |
כמה חבל שהאתר המתועב ההוא ממשיך לקבל פה במה ותגובות במקום להתעסק בדברים החשובים באמת. המשקיף אל תגיד שלא הזהרתי אותך בזמנו. אני הייתי מוחק כל כיתוב מהאתר ההוא ומרחיק מי שממשיך להפיץ את דבריו הרעילים. הרי כמו שהיה אחד שהפיץ פה אה את פחדיו יש פה אחד או שניים שמפיצים את הרעל של ההוא. אבל זה רק אני, אולי אני קיצוני מדי
תוקן על ידי חובב_חידות ב- 23/03/2009 19:07:30
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2009 19:17 |
|
| |
אוקיי.
מה שתגידי...תרדו מהנושא, אמרתי את שלי.
אגב המשקיף עשית איזה סולחה קטנה עם מרדכי?
אם שכחתם זה עניין הפורום הזה...
שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם...
|
|
|
|
|