| נשלח ב-23/3/2009 19:54 |
|
| |
קיטוב
אני שמח שעשית סולחה עם מורדכי הלוואי ואני גם הייתי יכול לעשות אתו סולחה בכל אופן מבחינתי אני מוכן לעשות איתו סולחה רק שאני לא יודע מה דעתו.
בכל אופן בוא נסכם כך:
בואו לא נדבר יותר על האתר הזה
אין לי בעיה שתביא חומר ממנו בתנאים הבאים
לא יהיו שום איומים על ישראל בין מכאן בין מחו"ל
לא יהיה שום זילזול ברבנים
וכמובן לא קביעת תאריכים לטביעת ארה"ב וכדו'
ולאסד AAASD
כמו שהבנת חסמתי אותך וגם מחקתי את ההודעות שלך מכיוון שבחרת להתעלם בפירוש מדבריי אני עדיין מוכן להסיר את החסימה אם תבין מי קובע כאן את הכללים
יום טוב לכולם מי יתן וצדק מארץ תצמח
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2009 20:55 |
|
| |
המשקיף תרשה לי בבקשה להתערב בענין מרדכי...
אני חושבת שכולנו עושים טעויות, וכולנו בני אדם, אני מקווה שמרדכי קורא בפורום הזה ואת
ההודעה הזאת, אז אני פונה למרדכי:
1. מה שכתבת - עדיין מופיע בפורום שלך, גם אם התנהגות מסויימת לא נראתה לך - התורה
אומרת "לא תיטור". בוודאי מידת הגאווה היא מידה מגונה ואני בטוחה שיש בך גם מידה גדולה
של צניעות, השתמש בה, תתעלה על הרגשות האישיים, ותעשה נקיון פסח בפורום שלך לגבי
הדברים שכתבת עלי ועל המשקיף - שאין בהם אמת. זה היה לשון הרע והוא ממשיך להתנוסס,
בוא נעשה נקיונות.
2. במקביל - אני אישית עשיתי נקיון ובדק בית לגביך, ואין בי כעס עליך. מה שכתבת שאני
משתמשת בכמה ניקים ממש לא נכון, יש לי ניק אחד שאיתו אני מופיעה בכל מקום. ואם הכעסתי
אותך אני מבקשת סליחה, ואם הכעסת אותי - אני מוחלת לך.
3. במקביל - המשקיף, גם אתה לא טלית שכולה תכלת. ראיתי כאן ממש באשכול מלים קצת
לא נעימות שמתלוות לשם מרדכי, אנא, תעבור על האשכול ותמחק כל מה שעלול לפגוע.
4. מרדכי והמשקיף - שניכם יהודים יקרים, אמנם אתם שונים באישיותכם - אבל זה מה שיפה
בבני ישראל, שאנחנו מגוונים ושונים, הגוונים מעשירים את המהות של ישראל.
אני מבקשת משניכם, המשקיף - סלח למרדכי ותאהב אותו, ותשתדל וגם אני אשתדל וכולנו
נשתדל לא להשתמש בלשון הרע שמאד פוגע באחר.
מרדכי - סלח למשקיף ותאהב אותו, ותמחק את מה שכתבת בפורום שלך, ותשתדל לא להשתמש
בלשון הרע שמאד פוגע באדם אחר.
המשקיף ומרדכי - אנחנו נמצאים בתקופה מאד מיוחדת לעם ישראל. אלוקים צופה בנו.
הוא רואה כל מילה. יש בעיניו דמעות כשהוא רואה יהודים יקרים וטובים - כשהם בכעס
או מריבה. תעשו לזה סוף. למשקיף מאד כואב מה שמרדכי כתב עליו, ואני בטוחה שלמרדכי
מאד כואב אם פגעו בו.
מרדכי - אני מקווה שאתה תקבל מה שכתוב פה ולא תפנה את ראשך. בפסח אני מתכוונת
בע"ה לאחל לך חג שמח, כי אני אוהבת אותך, ואולי באמת איחולי החג הם הם יעשו סוף
להתקוטטות הטפשית שמזמן היתה צריכה להיפסק !!!!
מי יתן ותהיה אהבה בין אחים - היא זאת שתזרז את בואו של משיח בן דוד, אמן!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2009 22:51 |
|
| |
מחיקון....
המשקיף, אם הייתי מרדכי והייתי קוראת מה שכתבת, שוב הייתי מתרגז (אם הייתי מרדכי).... נכון, אתה רואה
בעיני המשקפיים שלך ואולי הוא לא רואה ככה, גם שמתי לב שהוא עובר כל הזמן שינויים אז מה שחשב אתמול
זה לא מה שהוא חושב היום, ומההכרות האישית שלי איתו, שהרבה פעמים 'עיצבנו' אחד את השני - הוא
לא טיפוס שנוטר, הוא אפילו שוכח ו-חוזרים למסלול.
בחיים שלי למדתי (ויש בי מידת כעס איומה), שבורא עולם נתן לנו כלי חשוב שקוראים לו "מחיקון", כמו שיש
במחשב (esc או del או delete מה שתרצה), המחיקון הזה עושה נפלאות לכל יהודי, הוא מוחק
הרגשות שליליות וגם מוחק מה שנרצה שימחק. במקרה הזה, צריך למחוק מה היה, מה עשה, מה אני מרגיש,
ואז פתאום מתרוממים מעל הרגשות השליליים ומתחילים להרגיש חיובי.
כשמשתמשים במחיקון - לא מזכירים את העבר שטעון בדברים שליליים, אלא מוחקים את השלילי, וגם לא קובעים
עובדות "אני בטוח שהוא לא יעשה את זה - כמו שאני מכיר אותו". אני חושבת שאתה לא מכיר אותו, ובעצם
כל אדם מורכב מגווני גוונים של דפוסי התנהגות ואיפיונים אישיותיים שלעולם לא נרד לעומקם.
המשקיף, אני לא כותבת את זה חלילה כטרוניה או ביקורת שהרי חלק ממרכיבי אישיותך היפים אני מכירה
ומאד מעריכה, אלא בקשה - הסר את החמץ במחיקון ועזוב את המחשבות "מה יהיה, איך יהיה, מה אתה חושב
וכו', ומבקשת ממרדכי להתעלם ממה שכתבת קודם או להבין שגם אתה יהודי רגיש מאד, שנעבוד כולנו על
המידות, אפילו פה בתוך הפורום, ונתגבר עליהם, ונעשה שלום בינינו.
עושה שלום במרומיו הוא יעשה שלום עלינו ועל כל עמו ישראל.
תוקן על ידי 3ברית ב- 23/03/2009 22:47:57
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2009 16:38 |
|
| |
תעבור פה על האשכול אז תראה מה דעתנו על קולו של משיח ויש עוד אשכולות שבהם דיברנו על האתר הזה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2009 13:17 |
|
| |
היום בבוקר צלצל אלי ניפנאפ ואמר לי תפתח את הפורום של מרדכי תראה מה שהו כתב אז הנה לפניכם ההודעה שלו
בס"ד
ביתר שאת וביתר עוז אחרי מעקב ובירור אני מזהיר מהאדם המכונה "המשקיף".
יחסתי לו חשיבות פחותה בתחילה, אולם מסתבר שלאיש יש דרך להשפיע על חלושי הדעת.
מהכיוונים אליהם הוא חותר ניכרת מגמה.
אני מזהיר בזאת את מי שרוצה לשמוע:
אין לסמוך על האיש הזה בשום דבר ועניין. ושומר נפשו ירחק ממחיצתו.
ואני אומר לעצמי ריבון העולמים מה הוא רוצה ממני סתם לרדוף בן אדם שימו לב כמה רדיפות אתמול רדף אותי מישהו בניק שדומה לי הוא קרא לעצמו המשקף שם תמונה שלי וחתימה שלי היום מורדכי החליט עוד הפעם לרדוף אותי ואני שואל מה הם רוצים על מה כל העניין
והתשובה היא מאוד פשוטה כואב להרבה אנשים שפתחתי פה פורום מצליח עם הרבה ניקים עם הרבה אשכולות עם הרבה הודעות עם דברים מעניינים שהרבה אתרים היו איתי בקשר כדי לקחת מפה חומר ונתתי בשמחה ובטוב לבב
כל מה שאני עושה הוא לשם שמים על מנת לזכות את הרבים אין לי שום מטרה להתנשאות על אף אחד חס ושלום לא רוצה שיחזיקו ממני רב או משהו כזה כלום פשוט מה שה' מזכה אותי ללמוד אני מנסה להעביר גם פה
מורדכי אני מבין שההצלחה של הפורום שלי מעבירה אותך על דעתך כמו שאמרו חז"ל הקנאה והגאוה והכבוד מוציאים את האדם מן העולם וכו' וד"ל
יש לך כרגע דין של רודף אתה רודף אותי סתם אין לך שום מידע או מעשה שעשיתי לא על פי דעת תורה שאתה יכול לבוא ולומר הנה מצאתי משהו אין לך כלום חוץ ממילותיך חסרות התוכן וחסרות שום בסיס אלמנטרי על מנת שתרדוף אותי
בקיצר אתה רק גורם עוול לעצמך כולם מבינים שזה בגלל קנאה אז תירגע לך שם בפורום שלך תתחיל להעלות דברים מעניינים תהיה יותר נינוח עם אנשים אז יבואו גם אליך
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2009 22:14 |
|
| |
המיייחל
נו כל כמה ימים מתעצבן מנהל פורום שאוכל את הלב כאשר הוא רואה את הפורום הזה כל כך פעיל כל כך הרבה כניסות
וברוך ה' הכל בזמן כל כך קצר
אז מה יש לי לענות להשמצות חסרות הבסיס שלהם הוא המיייחל מעיז לדבר עליי ולומר את מה שאמר מרדכי
''שכל מי שיש לו יראת שמיים שלא יתקרב אליי''
דרך אגב מרדכי מחק את האשכול שבו הוא דיבר עליי לא יודע למה אולי עשה תשובה
אז תגיד לי המייחל דרך אגב זה עם שתי יודין או עם שלושה יודין
מצאת משהו שדיברתי עליו שאתה מתבסס על ההשמצה הזאת משהו שכתבתי
התשובה היא לא
אז מה כן מפריע לך כמה דברים
1. שהפורום הזה מצליח
2.שניקים שלך באים אליי
3. שאני מצליח להעלות רעיונות שקודמיי לא הצליחו ולא חשבו עליהם
4. חז''ל כבר אמרו הקנאה והתאווה והכבוד מוציאים את האדם מן העולם
הרי כל ההאשמות שלך הן חסרות בסיס ואין לך במה להיאחז אז משמיצים זו גם שיטה
אני כבר לא רוצה לדבר על הולכת השולל שאתה מוליך את הניקים המסכנים ששומעים לך טילים בשבועות עכשיו טרנד חדש
צונאמי בתש''ע פששששששש ממי קיבלת את זה מצינור הנבואה
אז דוד צבי אתה לא מפריע לי ההפך הוא הנכון כל השמצה באים לפה עוד ניקים אז בכבוד תמשיך וכן אתה יכול להמשיך להעתיק מפה הודעות ואשכולות שלמים
כן למי שלא הבין המיייחל שמו דוד צבי רוצים גם שם משפחה...אולי בפעם הבאה ואולי גם תמונה
והתשובה שלי היא להרבות בעשייה לשם שמיים ועוד עשייה ועוד עשייה
ושימותו כל הקנאים
תוקן על ידי המשקיף ב- 21/04/2009 22:24:00
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2009 22:26 |
|
| |
אל תרתח אדון משקיף...