|
|
| נשלח ב-19/3/2009 21:34 |
|
| |
אתה כ"כ צודק...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2009 21:51 |
|
| |
שרפ יש צדק בגישה שלך אבל אני חושבת שבמקום להוציא אנרגיות מה היה קורה אילו הייתי מתחתנת בגיל 18 אולי כדאי להוציא תאנרגיות בחשיבה שזה יקרה מהר..ובזמן המתאים?!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2009 23:53 |
|
| |
משתוקקת את בסדר גמור, את עושה חושבים על החיים, שמזדמנת לך שעה פנויה שאת מוצאת את עצמך לבד.ואני חשבתי שזה קורה כמעט כל לילה לפני שנרדמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2009 17:11 |
|
| |
כן זה קורה הרבה שיוצא לך לחשוב על מה יהיה ומתי ויש רגעים בחיים שהראגש הזה גדל... אולי כדאי לנסות באותו רגע להרים עניים לשמים ולבקש מה' במילים שלנו הכי כנות ואמיתיות מה שאנחנו רוצים.. זה ניראה לי יכול להיות רגע גדול של תפילה כי הנפש כבר נימצאת במקום שלא תמיד מצלחים להגיעה אליו
בתקווה שתפילותינו התקבלו במהרה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2009 22:09 |
|
| |
| אברימלהה כתב: |  |
ולגבי המצב העגום שרואים חברים מתחתנים או חברים לומדים גמרא מסוימת או משהו מסוים שאתה לא בעסק כי אתה רווק והם נשואים תאמינו לי מהיכרות אישית אם הרבה חברים ומכרים מכל הסוגים כדאי לשמוח שאנחנו לא צריכים לרוץ כל בוקר לקנות לחם וחלב. ולא צריכים ללכת אם זה לרופא ועם הילדה לטיפת חלב. כשנצטרך נעשה את זה בשמחה ובריצה אבל עכשיו אין מה להתעצב בזה שחרים כן ואנחנו לא אנחנו צריכים לשמוח במצב שלנו אפילו שזה קשה ואפילו מאוד קשה אבל המציאות היא כזאת וכדאי לראות תמיד את הצד הטוב.
|
|
דבר ראשון : תודה רבה על התמיכה וההזדהות של כולם!
בהחלט ברגעים אלו נדבר אל הקב"ה במילים שלנו, ונחשוב רק על כך שהכל לטובתינו.
גם אם הטובה נסתרת מאיתנו ואפילו לא נראית כזו, הכל לטובה!
ולגבי הציטוט שהעתקתי..
תרשה לי לחלוק עליך,
לא כדאי לשמוח! אני לא חושבת שנכון לחשוב כך. בדרך הטבע, בדרך העולם בגיל כזה הייתי אמורה לגדל
ילדים ולהיות זמינה עבורם. כרגע אנחנו צעירים בגוף ובנפש וקל יותר להיות בתפקיד הזה. ולכן אני לא חושבת
כמה טוב לי שאני לא בתפקיד הזה, אלא להיפך- אני מבקשת להתחיל בתפקיד ההורי הזה!
ובכלל אני רוצה לומר לך, שאני פוגשת חברות עם תינוקות ואחים שלי עם אחיינים ואחייניות וזו מתיקות של
ממש! לראות את זה ולבקש עכשיו ילדיםם עם כל מה שכרוך בגידולם !!!
|
|