| נשלח ב-20/3/2009 00:18 |
|
| |
ישיבת איתרי
מה הסגנון שלה??
מי מה למה וכמה..
חיפושיי בגוגל העלו מעט מדי
אשמח מאוד, תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2009 01:23 |
|
| |
בחורים מאד מסודרים ודייקנים. [קצת דומה ל"ישוב"]. אך מאידך הם מאד פתוחים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2009 01:44 |
|
| |
טוב, לשם התחלה את יכולה לראות את מה שכתוב כאן:
http://www.mabtim.com/yesh.asp?y_id=83
ושימי לב גם לתגובות שם.
האופי של הישיבה הוא אכן פחות "ישיבישערית" ויש סוג בחור שכך מתאים לו (הרבה בוגרי יישוב\מערבא אבל לא רק) ומצד שני יש גם כאלו שהיו משתלבים יפה בכל ישיבה ליטאית אחרת .
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2009 12:47 |
|
| |
עברית למתקשים, אפשר?
מזה ישוב?
מזה ישיבישערית?
ומזה מערבא?
ובקישור עדיין אין הרבה על אודות סגנון הבחורים.. כבר בדקתי שם לפני
(אני לא חרדית)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2009 21:42 |
|
| |
אם את לא חרדית ואפילו לא מודרנית, אני לא חושבת שזו הכתובת בשבילך...
הבחורים הם חרדים מודרים.נקודה.
סגנון כזה.
.
בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2009 22:33 |
|
| |
יישיבישער? תקצר היריעה, אבל אם את פחות חרדית אז כמה שפחות ישיבישער יותר מתאים לך.
יישוב ומערבא הם ישיבות תיכוניות עם אופי חרדי. לומדים שם לימודי חול ועושים בגרות אבל לובשים כובע וחליפה לתפילות. רוב הבחורים ממשיכים לישיבות חרדיות.
איתרי היא גם ישיבה חרדית שחורה. הבחורים הולכים עם כובע וחליפה וחולצה לבנה וממשיכים אח"כ לכולל. עם זאת, יש כיוון אצל יישובניקים לצאת ולעבוד אחרי כמה שנים. בנוסף, כיוון שישנם הרבה בחורים יותר פתוחים\מודרנים תוכלי אולי למצוא בקצה המחנה גם כמה כאילו שאינם לגמרי חרדים אך מוצאים לעצמם שם מקום.
אני לא יודע מה כוונתך שאת לא חרדית – מהפרופיל שלך את נשמעת קצת לא מוגדרת – אבל אם את בדרך כלל נפגשת עם בחורים ממרכז הרב או ישיבת הכותל אז זה לא אותו דבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2009 03:54 |
|
| |
סגנון בחורים מתחזקים, לא חרדים מודרניים קלאסיים. בדרך כלל כאלה מבתים פתוחים יותר, אבל לא מחייב. פעם הייתי תקופה עם כמה חבר'ה משם, דווקא חברה בסדר.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2009 18:20 |
|
| |
חחח
עשיתם עליי פרופיל
זה אפילו לא בשבילי..
תודה בכל אופן, הבנתי איכשהו מה הסגנון
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2009 21:53 |
|
| |
מאחת הישיבות, שכולם בחורים טובים.
תוקן על ידי ששי10000 ב- 22/03/2009 21:50:05
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2009 15:44 |
|
| |
הצעה חמה ולבבית : תפסיקו לחפש לפי ישיבה ותחפשו לפי אדם ספציפי !!בכל ישיבה יש את כל הסוגים!! ( אני כנראה יכול לעזור אם תשלחי לי שם בפרטי)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2009 15:51 |
|
| |
הם עוד לא מתחתנים, רק רוצים לברר. לקבל תמונה כללית.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2010 01:30 |
|
| |
גם זה, ללא ספק, יעניין עוד כמה.... 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2010 13:32 |
|
| |
ישיבה של תיכוניסטים (יישוב, מערבא, נהורא) מה שאומר בתים יותר פתוחים, תלמודי תורה ולא חיידרים וכולי.
אבל, וזה האבל הגדול -
בהשוואה לשאר ישיבות התיכוניסטים - אפ' עטרס וחברון - הם הרבה יותר אמיתיים ופשוטים ולא חיצוניים כאלה....
יש שם גם מודרנים, אבל אלה שלא, לפעמים יותר רציניים מאלה שבאו מבתים חרדים יותר, כי אלה אנשים שבחרו בעצמם, מי שמכיר את הסוג מבין על מה אני מדברת....
יש לה בעולם הישיבות שם של ישיבה קטנה ולא נחשבת, אבל שוב, זה למי שזה מתאים... אצלנו זו ישיבה לכתחילה לגמרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2010 00:10 |
|
| |
אבא שלי בוגר הישיבה, וכל שנה שמגיעים אלינו הבחורים לפני פורים להתרים , אני נהנית מהם מחדש. בחורים מעולים, פתוחים, מכובדים ועל רמה.
|
|
| נשלח ב-23/7/2010 13:32 |
|
| |
אהלן,
אז ככה אני מכיר שני בחורים מהישוב שהתקדמו ועלו לאיתרי.
סתם רקע על הבחורים, בחורים יראי שמיים בחורים שיודעים לעמוד בעומס עצום!!, החליטו לוותר על האפשרות להתקדם אקדמית והחליטו להתעלות בתורה, עובדה שהם עברו לישיבה הגדולה ולא בחרו באקדמיה.
זה מעיד משהו על הבחורים, ובנוסף מאפשר להם בעתיד הרחוק להתקדם מבחינת יציבות כלכלית.
לסיכום, מתוך מי שהכרתי הם ממש חרוצים.
|
|
|
|
|