אתם מכירים את השטח הזה בסוף רחוב מירסקי? אחרי המסוף של אגד?
מה יש שם ? כמה שניסיתי לברר אף אחד לא יודע מה הולך שם
כל מה שרואים שם זה כחמשה קראוונים ועוד כמה צריפים
ומכוניות שרד שמגיעות מידי פעם ושמירה חזקה עם כלבים מסביב לכל השטח
מי יודע זה פשוט תעלומה
נשלח ב-30/3/2009 01:19
כשהינו ילדים הינו אומרים שיש שם רומנים חוטפי ילדים,,,,,,,,,,נוסטלגיה
נשלח ב-30/3/2009 23:09
גר שם מאן דהו שהשתלט על השטח ומחזיק בו בניגוד לחוק. יש למדינה עניין שלא להעיף אותו משם וד"ל..
לאחרונה היה חיכוך בינו לבין תושבי שכונת אונגוואר החדשה, כשהכלבים שלו הפריעו להם בלילות. קצת איומים והבעיה נפתרה.
נשלח ב-1/4/2009 17:00
יש למדינה עניין שלא להעיף אותו משם וד"ל
אפשר קצת הסבר למי שאינו מבין?
נשלח ב-2/4/2009 01:23
משהו כמו משתפי"ם... וד"ל.
נשלח ב-3/4/2009 11:51
אווה איזה נושא מרתק, כמו נרדולק גם כשהיתי ילד זאת הייתה אי של מסתורין.
עד היום כשאני עובר שם יש לי צמרמורת בגוף מהסיפורי דמיונות שהילדים סיפרו.
בזמנו היה מבוגר (לא יודע עד כמה אפשר להאמין) שאמר בבית הכנסת שזה חברה מהשב"כ היות שזה מול בית חנינא ואין שום הפרדה בינם לבין רמות
נשלח ב-3/4/2009 16:39
לואיס זה השם משפחה שלך האמיתי?
נשלח ב-5/4/2009 15:35
ממש לא .
למה את שואל?
נשלח ב-20/6/2009 23:05
שאלתי את הרב אורי מקלב
והוא אמר לי שהוא לא יודע מה יש שם בשטח.
נשלח ב-30/6/2009 11:58
אם מקלב באמת לא יודע, זה כנראה משהו חשוד במיוחד.
זה אומר שבעיריה לא יודעים..
נשלח ב-3/7/2009 10:45
אני ראיתי שם כמה פעמים בלילות שבת בנות ניכנסות לשם....
נשלח ב-3/7/2009 14:15
אז בואו תשמעו את הסיפור. השטח שייך לשתי אנשים, אחד בשם פרידמן משהו כמדומני ועוד מישהו. בהתחלה לפני המון שנים כשאני ונרדולק היינו ילדים באמת היו ישנים שם עובדים זרים, במקרה דנן רומנים. אח"כ לפרידמן היה הסעות עם הטנדרים הצהובים של פעם והמקום הפך למוסך ואח"כ לפירוק. איכשהו נכנס לסיפור האדון עם הכלבים ששכחתי לרגע את שמו, הוא התחיל להשתלט לאט לאט על המגרש. בהתחלה זה היה רק הקטע ליד האנדרטה. אח"כ הוא שם גדר עוד קצת, ראה שאין פוצה הביא טרקטור וגילח את הצמחייה, ראה כי טוב גידר עם מחיצות וכן על זה הדרך. מי שלא שם לב החשמל והמים שהוא וקח זה מבניין ברמות פולין. סיני עצמו סיפר לי פעם שיש לו ילד או אשה או משהו כזה ברמות א' או ב'. מי שטענה שראתה בנות בלילי שבת אני לא בדיוק קונה את זה, כי החברים שלו הם מפיונרים גברים והוא באמת לא מעוניין להכניס לשם אנשים שהם לא בדיוק אבל בדיוק בקטע שלו.. הוא פעם סיפר לי על תוכנית לעשות שם צימרים וכשאני שאלתי אותו איך הוא הגיע לשטח הוא אמר משהו על פרידמן וכסף. אז איך שאני מבין את הסיפור הפרידמן הזה איבד את כספו וחייב הרבה כסף שחור, סיני הזה הוא מפיונר אבל גם מוזר ובודד במידת מה, ואולי הוא חושב שאם הוא יישב על המגרש לאורך שנים בפינוי הוא יקבל הרבה כסף. ואגב השבוע התייחס שר השיכון לכגון דא..
נשלח ב-6/7/2009 13:01
מי זה סיני?
נשלח ב-7/7/2009 13:49
סיני זה הבן אדם שחי שם ברבע משאית רבע אוטובוס רבע בית ורבע חומרי מיחזור.. הביתן עם הפרופלורים.. נוף לא חסר שם..
נשלח ב-14/7/2009 16:02
אני שמעתי שהשטח הזה וגם השטח שעליו יש את חניית אגד, היא מחוץ לתחום שיפוט של ירושלים. מאותו מקור שמעתי שהחנייה של אגד שייך לכולל שומרי החומות.
נשלח ב-14/7/2009 16:46
פורום_רמות כתב:
אני שמעתי שהשטח הזה וגם השטח שעליו יש את חניית אגד, היא מחוץ לתחום שיפוט של ירושלים.
מאותו מקור שמעתי שהחנייה של אגד שייך לכולל שומרי החומות.
בא נעשה סדר.
תחום שיפוט זה שטויות. בדוק.
שומרי החומות זה נכון, שומרי החומות מתכננים לבנות שם את שלב ד'. זה פרוצדורה ארוכה שנמשכת כבר שנים ארוכות ויש עדיין לא מעט זמן לפני העתקת המסוף..