|
|
| נשלח ב-12/7/2009 15:47 |
|
| |
ראית? או רק קראת פה?
אגב כבר כתבתי שהוא עושה את זה יפה ...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2009 19:13 |
|
| |
בדיחה די מוכרת אבל בכל זאת...
פינוקיו שלגיה וסופרמן הולכים ברחוב, פתאום רואים תחרות "האישה הכי יפה בעולם" שלגיה אומרת אני נכנסת, אחרי חצי שעה יוצאת.הם שואלים אותה "איך היה?" היא אומרת "זכיתי מקום ראשון". ממשיכים ללכת פתאום רואים שלט "תחרות האיש הכי חזק בעולם" אומר סופרמן זה בשבילי אני נכנס. אחרי חצי שעה יוצא שואלים אותו "איך היה?" עונה "מקום ראשון" ממשיכים ללכת פתאום רואים שלט "תחרות האיש הכי שקרן בעולם" נכנס פינוקיו, אחרי חצי שעה יוצא עם דמעות בעיניים, שואלים אותו "איך היה?"הוא עונה "מי זה האולמרט הזה?!"
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2009 19:48 |
|
| |
קראתי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2009 19:54 |
|
| |
יציאות של אנשים:
אני מאוד ממליץ על הרמת משקולות לשיפור הכושר.
המשקולות עצמן לא עוזרות הרבה,
אבל אחרי שמפילים אותן על הבוהן,
אפשר לרוץ שעות מסביב לשעון
(מדריך כושר ב''''מנהטן פלאז''''ה'''', לאיש שמן ששכח לחזק את המשקולות שלו)
סכנה! נגיעה בכבל הזה גורמת מוות מיידי!
מי שייתפס נוגע בכבל יועמד לדין
(שלט בתחנת רכבת באילינוי)
קשה מאוד לעשות תחזיות,
במיוחד בקשר לעתיד
(אלן פירפיט, מועמד לנשיאות צרפת)
"זהו יקיר שגב, סרן במילואים עם יד אחת.
הלוואי שיהיו הרבה כמוהו"
(מני פאר)
אם לינקולן היה חי היום,
הוא היה מתהפך בקברו
(ג''''רלד פורד).
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2009 09:44 |
|
| |
יהודית, אחלה, אהבתי....
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2009 09:52 |
|
| |
מיומנו של גמלאי:
לא ידעתי מה אעשה אז נסעתי למרכז העיר ונכנסתי לחנות. הייתי שם בערך חמש דקות. כשיצאתי, עמד שם שוטר ורשם דו"ח חנייה.
ניגשתי אליו ואמרתי לו: "בחייך, אולי תקל קצת על פנסיונר?"
הוא התעלם והמשיך לרשום את הדו"ח.
קראתי לו "רשע פשיסטי"
אז הוא הסתכל עליי והתחיל לרשום דו"ח נוסף על צמיגים שחוקים.
קראתי לו "חתיכת מטומטם"
הוא סיים את הדו"ח השני, שם אותו מתחת למגב יחד עם הראשון, והתחיל לרשום דו"ח שלישי. כך זה נמשך בערך עשרים דקות. ככל שקיללתי אותו יותר - כך הוא רשם עוד דו"חות.
אישית, זה לא ממש היה אכפת לי. אני נוסע באוטובוס. בכלל אינני יודע של מי המכונית. אני רק מנסה לעשות קצת כיף בכל יום מאז שיצאתי לגמלאות. זה מאוד חשוב בגילי.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2009 09:57 |
|
| |
חחחחח...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2009 09:59 |
|
| |
עקב המשבר הכלכלי החליטה מדינת ישראל, באופן מפתיע, לצמצם את משרדי הממשלה.
הוחלט למזג שני משרדי הממשלה: משרד החוץ ומשרד הפנים לאחד.
לא עוד משרד החוץ ומשרד הפנים, אלא, משרד החוצפנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2009 11:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2009 11:22 |
|
| |
התפתחות הרפואה:
חולה: "דוקטור, כואבת לי האוזן..."
רופא מ - 2000 שנה לפני הספירה: "קח, אכול את השורש הזה והכל יעבור."
רופא מ - 1000 שנה לפני הספירה: "השורש הוא עבודת אלילים, אמור את התפילה הזאת והכל יעבור."
רופא מ - 1850 שנה לספירה הנוכחית: "התפילה היא אמונה טפלה, שתה את השיקוי הזה והכל יעבור."
רופא מ - 1940 שנה לספירה הנוכחית: "השיקוי הוא שמן נחשים, בלע את התרופה הזאת והכל יעבור."
רופא מ - 1980 שנה לספירה הנוכחית: "הגלולה אינה יעילה, קח אנטיביוטיקה והכל יעבור."
רופא מ - 2000 שנה לספירה הנוכחית: "האנטיביוטיקה עשויה מחומרים מלאכותיים, קח את השורש הזה..."
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2009 11:29 |
|
| |
יהודית זה טוב!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2009 11:37 |
|
| |
תודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2009 21:18 |
|
| |
אומלל אחד היתחתן עם אלמנה פולניה, ואחרי כמה זמן נימאס לו ממנה, והוא אמר לה שהוא רוצה לסיים את הקשר. היא אומרת לו מאמל'ה קיבלת אותי אלמנה, תחזיר אותי אלמנה
----------------------------------------------------------------------------------------------------
פולניה אחת מבקרת יום יום את בעלה הגוסס. לאחר מספר שבועות ניגש אליה הרופא ואומר לה "אני מצטער, אבל לבעלך נותרו עוד מספר ימים לחיות". משיבה לו הפולניה "חיכיתי כל כך הרבה זמן, אני יכולה לחכות עוד כמה ימים"...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
בעלה של פולניה שוכב גוסס ברגעיו האחרונים ומריח את השטרודל שהיא מכינה. "תני לטעום את השטרודל הניפלא שאת מכינה" הוא מבקש, והיא עונה "הישתגעת? זה בשביל השיבעה"..
---------------------------------------------------------------------------------------------------
שחורה ובלונדינית הולכות ברחוב. השחורה אומרת לבלונדינית תיראי הינה ציפורה מתה!!
הבלונדינית מסתכלת לשמים ואומרת אייפפה????
--------------------------------------------------------------------------------------------
שתי בלונדיניות הולכות ברחוב. אחת שואלת את השניה: "מה יותר רחוק, הירח או לונדון?" עונה לה השניה: "מה נראה לך? את רואה מכאן את לונדון????"
--------------------------------------------------------------------------------------------
שתי נמלים הולכות על אסלה. אחת אומרת לשניה: "תיזהרי שלא לי...." פלופ!!!
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2009 23:35 |
|
| |
חתימה יפה!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2009 00:24 |
|
| |
חח.. תודה!!
אבל באמת אם חושבים על זה, זה משפט חכם לא??
|
|
|
|
|