בית פורומים סבבה כאן

בדיחות=אם לא צוחק בכח...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/9/2009 19:25 לינק ישיר 

חחחח איזה חמוד :)
פסח כשר ושמח....

ה' הוא אבא שלי!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/9/2009 20:35 לינק ישיר 

לא קראתי :) לכבוד הימים הנוראים :)

1. אתה מברר כל שנה מחדש מה זה בדיוק "רוביא", "כרתי" ו"קרא".

2. אתה משרטט שרטוט ארכיטקטוני מדויק של בית הכנסת כדי להסביר לאשתך איפה היא יושבת השנה.

3. אתה מרגיע את אשתך כשהיא מגלה ששוב הושיבו אותה מאחורה מדי ובדיוק מתחת למזגן, ובלב אתה מתפלל שבשנה הבאה יתנו לך מקום משובח שכזה.

4. אתה מתלבט אם עדיף להשתמש השנה ב"מחזור רבה" בשביל לדפדף בכיף את כל הפיוטים, או ב"רינת ישראל" שחוסך את הדפדוף. בסוף אתה הולך על "מחזור המקדש" ומקבל נקע
בשורש כף היד.

5. אתה תוהה בחרדה מי יהיה שליח הציבור במוסף: חזן מקצועי; חובבן מזמר; או שמא השילוב המקובל: חובבן מזמר שבטוח שהוא חזן מקצועי.

6. אתה מדפדף בפעם העשרים ותשע לסוף מוסף ומחשב כמה עמודים עוד נשארו.

7. אתה מנסה להסתיר את זה שאתה משתמש באצבעות כדי לספור כמה פעמים כבר אמרת את מזמור "למנצח".

8. אתה מחזיק את עצמך שלא להתפוצץ מצחוק כשקול השופר נשבר ועובר בפתאומיות מקול בס עבה לקול סופרן מקרטע.

9. אתה מגחך על כל אלה שמתלהבים מ"תקיעה גדולה" ובכל זאת לא מתאפק ומציץ בשעון כדי למדוד שניות.

10. אתה שועט לקידוש ראש השנה רק כדי לגלות ששוב מדובר בבייגלה משנה שעברה, "עוגת הבית" שפג תוקפה ו"סופר דרינק" מנטה.

11. אתה מדפדף בהיסטריה במחזור כשקוראים לך לפתוח ארון, ומחפש את ה"סוגרין את הארון" כדי לא לפשל.

12. אתה מאכיל דגים וירטואליים בפירורי חלה יבשים במזרקה היבשה שבגן הציבורי, וממש לא מרגיש כמו אחד שזקוק לאשפוז כפוי.

13. אתה מחשב איך לפזר 20 מטבעות של שקל בין 49 קופות צדקה שמונחות במנחה בערב יום הכיפורים על הבימה.

14. לפני שאתה יוצא מהבית לתפילת ערב יום הכיפורים, אתה מציץ החוצה לוודא שכולם אכן הולכים עם טלית לתפילה בערב, כדי לא לצאת אידיוט.

15. אתה מקפיד ללכת רק על הכביש הריק ממכוניות וכמעט נדרס על ידי עדר זאטוטים על אופניים.

16. מישהו מעיר לך על כך שלא ראוי לנעול קרוקס ביום הכיפורים. אותו מישהו תמיד נעול בכפכפי גומי עירקיות מהמאה הקודמת או בנעלי בד לבנות בסגנון של מתעשר קשיש מפלורידה.

17. למרות שמדובר ביום הכיפורים, עוברות במחשבתך מחשבות של "לא תחמוד", "לא תגנוב" ו "לא תרצח" והכל בגלל שקית הבמבה של הילד שיושב לפניך.

18. חוש הריח שלך מתחדד לרמות של רוטוויילר עצבני, ואתה מסוגל לזהות איזה סוג של ביסלי נפתח זה עתה בעזרת נשים שורה 9 כסא שלישי מימין, ומהו תאריך התפוגה שלו.

19. אתה מניח את ברכיך על פיסת טישו חצי-משומשת, וכורע בזהירות כדי שלא לנגוח ברגליו של הזה שלפניך ולא לבעוט בפדחתו של הזה מאחוריך. רגע, באיזה מה"כורעים ומשתחווים" לא באמת כורעים ומשתחווים?

20. אתה חוטף קריזה כשבמוצאי יום הכיפורים תמיד מישהו גורר אותך לריקודי ה"לשנה הבאה" המעצבנים. כשהסיוט נגמר, דוחפים לך את הקידוש לבנה. המחמירים גם מוסיפים הלצה חבוטה ומכריזים: "הציבור מוזמן לקידוש" לפני קידוש לבנה.

ה' הוא אבא שלי!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/9/2009 01:27 לינק ישיר 

ממתקולדה זה פשוט טוב!!!!!
התגלגלתי מצחוק..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2009 01:52 לינק ישיר 

אחי מצא כאן לפחות 5 דברים,אם לא יותר,שממש מתאימים אליו.........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2009 01:57 לינק ישיר 

יש כמה שממש מתאימים לי
יש כמה שאני מסוגל להבין
אבל מישהו יכול להסביר לי מה זה 12? איזה לחם? איזה דגים? ואיזה מזרקה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/9/2009 13:22 לינק ישיר 

כן אני גם לא הבנתי את זה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2009 16:12 לינק ישיר 

איזה כיף לי.....

אבל עדיין לא קראתי בכלל......

ה' הוא אבא שלי!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/9/2009 16:42 לינק ישיר 

מה כ"כ כיף בזה??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2009 15:53 לינק ישיר 

שסופסוף אתם נותנים מחמאות!!!!!

ה' הוא אבא שלי!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/9/2009 21:29 לינק ישיר 

את מה זה מותק..... באמת... בחורה עם לב טוב.... רגיש... דואג לזולת ולפרטיו של הזולת... לא רואים הרבה אנשים כאלה היום.... ילדה עם דרך ארץ ואכפתיות... בת ישראל ממש...
אחראית... משהו משהו...
אופס זה אשכול של בדיחות פה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2009 22:43 לינק ישיר 

עכשיו היא קיבלה מחמאות לשנתיים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/9/2009 22:48 לינק ישיר 

נהג תקוע בנתיבי אילון. לא זזים.
פתאום הוא רואה אדם עובר מאוטו לאוטו ומסמן לו לפתוח את החלון...
"מה קורה?" שואל הנהג? "למה עומדים"
"ליד מחלף בת ים טרוריסטים חטפו את אולמרט. קצב, ורמון, הם מאימים שישפכו עליהם בנזין וישרפו אותם אל לא יתנו להם מלייון דולר. אנחנו עוברים מרכב לרכב לאסוף תרומות"

"וכמה כל נהג נותן" שואל הנהג..

"בערך ליטר" עונה האיש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2009 22:52 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/9/2009 01:26 לינק ישיר 

חח אהבתי...

ללב יש את הסיבות שלו, שעליהן השכל לא יודע כלום

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/9/2009 02:36 לינק ישיר 

משהוא יפה כשאנחנו אוכלים סלק בראש השנה אומרים שיסתלקו אויבינו אם נאכל כרוב זה אומר שיתקרבו אויבינו?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > סבבה כאן > בדיחות=אם לא צוחק בכח...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 31 32 33 ... 66 67 68 לדף הבא סך הכל 68 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.