|
|
| נשלח ב-4/5/2010 21:52 |
|
| |
חחחחחח חזק..!!
|
|
| נשלח ב-16/5/2010 08:23 |
|
| |
גאון קטן
דני מגיע לכיתה א' והמורה שואלת: "מי יכול לספור עד 100?" חלק מהתלמידים מגיעים עד 30, חלק עד 50, רק דני מגיע עד 100. כשחזר הביתה, סיפר דני לאביו שהוא היחיד שידע לספור עד 100 בכיתה. האב עונה: "זה כי אתה הבן שלי!"
למחרת, מגיע דני לכיתה והמורה מבקשת להגיד את הא'-ב'. חלק מהתלמידים מגיעים עד ל', חלק עד ס', ורק דני מגיע עד ת'. כשהוא חוזר הביתה, שוב, משוויץ דני לפני אביו והאב עונה: "זה כי אתה הבן שלי!"
ביום השלישי, עושים בכיתה מדידת גובה ודני יוצא הכי גבוה בכיתה. הוא חוזר הביתה ושוב משוויץ לפני אביו בכך שהוא הכי גבוה ושואל: "אבא, גם זה בגלל שאני הבן שלך?". האב מביט בו ועונה: "לא, זה כי אתה בן 18."
|
|
| נשלח ב-16/5/2010 20:46 |
|
| |
חחחח.... (לעזאזל האייקונים שוב לא תקינים)
|
|
| נשלח ב-25/5/2010 17:47 |
|
| |
- היו 2 בחורי ישיבה חברים בלב ובנפש. מגיל ילדות עד זקנה. הגיעו השניים לגיל 80 ונשבעו אחד לשני שמי שמת ראשון בא לחבר שלו בלילה ואומר לו אם יש בית כנסת בעוה"ב. עברו כמה ימים אחד מהם הלך עולמו. אחרי השבעה בא לחבר שלו אומר לו "יש לי 2 בשורות לספר לך. טובה ורעה. במה להתחיל?" אמר לו תתחיל בטובה. סיפר לו "בשורה טובה שיש בית כנסת בעוה"ב. בשורה רעה - עוד יומיים אתה עולה חזן...."
- אחד הולך ברחוב וקולט מישהו רוכב על אופניים וסוחב עליו עוד אופניים. שואל אותו: "למה אתה נוסע באופניים?" עונה לו שיש היום שביתת אוטובוסים. שואל שוב "ומדוע לך 2 זוגות אופניים?" עונה לו: "אה.. זה בגלל שכשאני מגיע לרחוב רבי אקביע אני מחליף קו..."
|
|
| נשלח ב-25/5/2010 23:11 |
|
| |
חחחחח ... גדול!
|
|
| נשלח ב-25/5/2010 23:20 |
|
| |
ויש עוד בדיחה ששכחתי אותה.. חבל...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2010 23:34 |
|
| |
חחחח... זאת בדיחה בפני עצמה... ;-)
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2010 23:39 |
|
| |
אז היא לא מצחיקה בכלל..... =(
|
|
| נשלח ב-29/5/2010 22:02 |
|
| |
חחחח... אין כמו מילתא דשטותא במוצ"ש:
אדם אחד נכנס לחנות בעלי חיים ורצה לרכוש תוכי, בעל החנות הראה לו תוכי ואמר לו שזהו תוכי מאוד מיוחד ב-10,000 $ מחיר מבצע. "מה כל כך מיוחד בו"??? שאל האיש. ענה המוכר: "זהו תוכי שיודע את כל תנ"ך בע"פ" "יפה" אמר האיש, "ומה לגבי התוכי שעל ידו"??? "אה, התוכי הזה הרבה יותר יקר- 30,000 $! הוא יודע גם את הש"ס- בבלי וירושלמי!!!"-ענה המוכר. "ומה לגבי זה שמעליו"??? שאל הקונה.. "אוהו, אתה כבר מדבר גבוהה גבוהה... חזה תצטרך משכנתא- 200,000$ במזומן"!!! - קרא המוכר. "מדוע??? מה כל כך מיוחד בו??" התפלא האיש... "תראה אדוני! למען האמת אין לי מושג, אלא ששני התוכים האחרים קוראים לו "כבוד הרב""...!!
|
|
| נשלח ב-30/5/2010 00:26 |
|
| |
חחח חמוד.
יאללה תעלו עוד.... אתם יבשים משו לא נורמלייייי
|
|
| נשלח ב-30/5/2010 09:32 |
|
| |
הפורום יבש...
|
|
| נשלח ב-30/5/2010 16:25 |
|
| |
כנגב..
אחד עולה לאוטובוס ובוכה בוכה בוכה וכ' וכ' וכ' (קורץ) הנהג שואלו לסיבת בכיו, עונה לו שאין לו כסף לשלם. הנהג מעלה אותו בחינם. והאיש ממשיך לבכות ויהי זה לפלא לעיני כולם.. שואל הנהג וכעת מהו פשר בכייך?? עונה לו: לכולם אתה נותן עודף ולי לא...."
חיחיחי
|
|
| נשלח ב-30/5/2010 17:09 |
|
| |
חחחחחחחחחחחח........... קורע.... סוף סוף השקת את הפורום, הוא כבר לא יבש כנגב ;-)
|
|
| נשלח ב-30/5/2010 17:11 |
|
| |
זה רק טיפות.. אין זרם.... =(
|
|
| נשלח ב-31/5/2010 17:23 |
|
| |
קוף מטייל לו להנאתו בג'ונגל ,לפתע רואה נמר מתקרב, הקוף כולו נלחץ ולא יודע מה לעשות,
פתאם הוא רואה במרחק מטר ממנו כמה עצמות גדולות, הוא הולך ומתיישב ליד העצמות עם הגב
לנמר ואומר תוך כדי שהוא מלקק את העצמות ב"תאבון" : "איזה טעים היה הנמר הזה, פשוט
תענוג"
הנמר שהתקרב אליו מאחור שומע את זה מסתובב באלגנטיות ומסתלק, הקוף נושם לרוחה.
קוף אחר ראה את זה ממרומי העץ והחליט שזה הזמן לתפוס קשרים טובים עם הנמר והולך לספר
לו איך הקוף השני עבד עליו, כששומע זאת הנמר אומר לקוף- בוא איתי תראה מה אני יעשה לו.
הקוף השני בנתיים עדין רועד מהחויה שעברה עליו קודם רואה את הנמר מתקרב שוב פעם עם קוף.
הקוף מבין שהשני סיפר לנמר,
הוא מסתובב שוב פעם לעצמות ואומר : " איפה הקוף המעצבן הזה שלחתי אותו כבר לפני שעה
למצוא לי עוד נמר"
|
|
|
|
|