|
|
| נשלח ב-7/9/2010 07:59 |
|
| |
כמה זמן לוקח לערביה להוריד זבל???.. תשעה חודשים..... 
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2010 16:56 |
|
| |
אני ירכז בדיחות ואז יעלה
|
|
| נשלח ב-15/9/2010 19:43 |
|
| |
פחחח אהבתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2010 13:38 |
|
| |
1 פרופסור משוגע אחד, היה עושה ניסויים בילדים. יום אחד תפס ילד קטן, ואמר לו: "ספור עד עשר". ספר הילד בלי בעיות: "1 2 3 4 5 6 7 8 9 10". הכניס אותו הפרופסור המשוגע לתוך המעבדה שלו, חתך לו חצי מהמוח ואמר לו: "ספור עד עשר". עם חצי מוח זו היתה משימה קשה והילד התקשה להשלימה: "1 2 3 4 5 6 7..." כעת חתך לו הפרופסור עוד רבע מהמוח ואמר לו שוב: "ספור עד עשר". עכשיו זו היתה משימה כמעט בלתי אפשרית: " 1 2 3 4 ..." חתך לו הפרופסור המשוגע את שארית המוח אומר לו: ספור עד עשר" ניסה הילד לספור, אבל כל מה שיצא לו זה: "ואחד, תנין, תלתה, ארבע, חמסה..."
2 ארבעה ערבים נוסעים בג'יפ. פתאום הג'יפ מחליק לתהום, מתהפך וכולם נהרגים. מה חבל? שהיה מקום אחד פנוי...
3 מה ההבדל בין התעטשות של רזה לזו של שמן? רזה מתעטש: אפצ'י שמן מתעטש: אה-פ-צ'יפס
4 אריאל שרון, שאול מופז וביבי נתניהו נוסעים במטוס שרון אומר אני זורק 500 שקל שאיש אחד יהיה מבסוט שאול מופז אני זורק 500 שקל בחמש שטרות של מאה שחמישה אנשים יהיו מבסוטים ביבי נתניהו אני זורק 500 שקל בשקלים כדי ש 500 איש יהיו מבסוטים.. הטייס אומר יאללה שתקו למה אני תכף זורק את אתכם ושישה מיליון יהיו מבסוטים.
תהנו=]
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 11:07 |
|
| |
איש אחד נכנס למסעדה ורואה צלחת צ'ולנט על השולחן.. הוא מתיישב לאכול וכשהוא מגיע לביס האחרון הוא רואה מקק... איש אחד עבר לידו ואמר:מה?גם אתה הקאת בגלל הג'וק...? 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 12:30 |
|
| |
מתחסה
אהבתי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 18:00 |
|
| |
חחחח יפה!!
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2010 14:16 |
|
| |
חמתה מרובה מצילתה...
מינוח ידוע בהלכות סוכה, לגבי סוכה שהסיכוך בה דליל עד כדי שהצל בה מועט.
שמעתי סיפור על יהודי אחד שלאשתו קראו צילה, והיה סובל מאוד מכך שחמותו מתערבת בניהול הבית.
לא היתה לו ברירה אלא לערב יועץ נישואין במיוחד לשם כך, אך הלה העלה חרס בידו, ובמרירותו אמר:
בבית זה, חמותו מרובה מצילתו
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2010 20:43 |
|
| |
אישה אמרה לבעלה:
כשנעבור לגור ביחד אני אעשה בשבילך הכל! מא' ועד ש'...
ואתה תצטרך לעשות רק את הת'.. תנקה, תבשל, תכבס, תתקן ותזרוק את הזבל...
או בגרסה ההפוכה:
בחור אחד אומר לארוסתו: כשנתחתן, אני אעשה בשבילך הכל!!! מא' ועד ש'... את תצטרכי לעשות רק את הת'..
תנקי, תבשלי, תכבסי, תתקני, תזרקי את הזבל, תיקחי תביאי, תלכי, תעשי ...........
תוקן על ידי מעשהיה ב- 30/11/2010 20:44:34
בשעה שיהודי פוקח עיניו בבוקר אומר: "מודה אני לפניך".
הוא צריך לערער קמעא... מי הוא "אני" ומי הוא "לפניך". (הקוצקר)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2010 20:56 |
|
| |
כל אחד וה"צרות" שלו.... אחד יושב בפאב ונראה שפוף לגמרי. "מה קרה?" שואל אותו תייר שלידו. "טוב, אם אתה שואל... לפני שלושה חודשים מתה אימא שלי והשאירה לי עשר אלף דולר". "או, זה עצוב", אומר התייר. "ולפני חודשיים מת אבא שלי והשאיר לי שלושים אלף דולר". "מצטער לשמוע", מנחם התייר. "ולפני חודש מתה דודתי והשאירה לי עשרים אלף דולר". "מה אתה אומר", מתפלא התייר, "שלושה מקרי מוות בשלושה חודשים. זה נורא". "כן... והחודש - כלום!"
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2010 21:24 |
|
| |
מעשהיה
חחחחחח יופי של סיפורים אהבתי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2010 22:51 |
|
| |
חחחחחחחחחח יוואו אהבתי כולם חזקים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2010 04:16 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחח ענק מעשייה
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2010 22:58 |
|
| |
רב אחד עצר נרקומן ושאל איפה זה הדואר. הנרקומן הסביר לו והתכוון ללכת. הרב החליט להחזיר לו חסד ואמר: 'בני היקר, עזוב אותך מהסמים, בוא ואקח אותך לעולם התורה. אני אראה לך את התענוג האמיתי בדת שייקח אותך לשמיים!'
הנרקומן: 'אתה תיקח אותי לשמיים? אתה אפילו לא יודע איפה זה הדואר!' |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2010 05:12 |
|
| |
חחחחחחחח אהבתי
|
|
|