בית פורומים סבבה כאן

בדיחות=אם לא צוחק בכח...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/12/2010 20:30 לינק ישיר 

איזה תמונות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2010 20:33 לינק ישיר 

עליתי על משו
מוכר.....נראה אם גם לך.....

ערבי ויהודי החליטו לעשות משחק מי מוריד תזקן יותר מהר אבל כל שערה שמורידים צכים להזכיר אדם חשוב שמת!
הערבי-ערפת מוחמד פתח ומתחיל לגמגם
היהודי-ר' עקיבא 24 אלף תלמידים!!!

אל תתנו לי עצות אני יודעת לטעות גם בלי עזרה!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2010 20:36 לינק ישיר 

חח דווקא לא הכרתי..
והגבתי על התמונות ראיתי..חזק
פעם ראיתי תמונות כאלו אבל אני לא זוכרת איפה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2010 20:36 לינק ישיר 

תתמונות מתחת לכל הקליפסים---- חדשה???? עדין לא ביקרת בכל הפורום?????!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2010 20:50 לינק ישיר 

סליחה על הבורות אבל...קליפסים?
כן חדשה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2010 20:54 לינק ישיר 

אני בספיקר אוקי???!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2010 21:04 לינק ישיר 

קטע בכתב מהסטנדפסטים!! זה חזק!! אל תדאגו אני לא כ"כ משועממת לכתוב את תזה
אבל יש לי חברה שחושבת תצמה לשנונה רק חבל שאני מכירה תזה!!

נגיד, המעטפות האלה שכתוב עליהם "אין צורך בבול" ואם אני חש צורך בבול? למה למנוע את זה ממני?
 או שפעם היתה את הפרסומת הזו:"ספרייט- שאתה באמת צמא"מה זה!כסא גלגלים, שאתה באמת נכה
או שאתם נוסעים בכביש, מגיעים לגשרכתוב "אין מעבר לרכב שגובהו מעל ארבעה מטרים"לא קצת מאוחר מדי?
תגידו בבצפר לחרשים יש צלצולאו שהשרת עובר עם שלט :צלצול
מכירים את זה שהפלאפון שולח לכם הודעות שאתם לא מעוניינים בהם?"סוללה טעונה במלואה"מה אתה משוויץ?
יש גם קטע שלחבר שלכם מתחלף הפלאפון,אתם לא יודעים, אתם מתקשרים בטעות למספר הישןעכשיו יש חוק- תמיד עונה ערבי!
תמיד נותנים לערבים את כל המספרים הישנים
עכשיו אכלתי וופלים הסתכלתי על העטיפה, על הרכיביםהיה כתוב שם: "עשוי להכיל בוטנים"מה אתם לא יודעים מה אתם שמים בפנים?אולי גם שמתם נפט ולא אמרתם לנו?
בכלל אני שונא את כל ההוראות המפגרות האלה שיש על אוכל.יש נגיד במקרר את השניצלים הקפואים האלה כתוב עליהם לחמם ולהגישאה, טוב שאתם אומרים את זה, כי האינסטינקט שלי היה להגיש ואז לחמם
או שיש את הסבון כליםכתוב עליו "לא למאכל"מי חשק בזה?
אני חושב אבל שהמשפט הכי מיותר שאומרים בסוף החדשות"זה סוף החדשות"אה, לא היינו עולים על זה לבד
אני חושב שהשלט הכי מיותר זה "זהירות מדרגה"כאילו אם האידיוט לא רואה את המדרגה למה שיראה את השלט?ויש אחד עוד יותר דפוק "סע לפי השילוט"להה............. אני התכוונתי לנסוע לפי כוכב הצפון
עכשיו בדרך לכאן ראיתי עוד אחד"שומרי משקל, נפתח סניף חדש בתל אביב"טוב שלא כתבו "התרחבנו"!השבוע גם ראיתי את השלט הכי מוזר"בור פתוח"אם הוא היה סגור הוא לא היה בור
מכירים את השלטים שאתם לא יודעים איך להיערך לקראתם?"זהירות כביש מקורצף"..............כן...............אז?
ויש את השלט המיותר הזה "כאן בונים"...תיבנו! כל הכבוד לכם! מה אתם רוצים? מילה טובה?
נסעתי אחרי אוטו היה כתוב עליו:"רכב זה הינו רכב חילופי"מה אכפת לי?מכירים את זה שאתם מגיעים לקולר
ויחד איתכם מגיע מישהו באותה שניה
ואתם לא יודעים מי יהיה קודם,ואז הוא אומר לך את המשפט הכי מטומטם:"אני רק רוצה לשתות"אה, ואני רוצה לשאוב מים מהקולר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2010 21:17 לינק ישיר 

חזקקקקקק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2010 10:25 לינק ישיר 

חבר'ה זה העידוד שאני מקבלת!!!!!
לא מקבלים כלום בלי נדר................

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2011 10:19 לינק ישיר 

שלשה חברה הגיעו למסעדה
המלצר שואל אותם מה תרצו?
עונה אחד: תביא לי,מונדה לה,חמניה ולך,ספגטי
מלצר: בסדר הבנתי מזה לימונדה להחמניה אבל מזה לךספגטי
עונה אחד: טוב עזוב בו,לו,נז
חמוד

'סבבה כאן'

הפורום!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/2/2011 19:48 לינק ישיר 

חמודד זה יותר משחק לשון מאשר בדיחה (אני מתה על משחקי לשון) 

"המין האנושי רוחש סלידה רבה לעבודה אינטלקטואלית, אבל גם אם אנשים מניחים שניתן לרכוש ידע בקלות, רבים מסתפקים בבורות, ובלבד שלא לטרוח אפילו מעט בכדי לרכוש אותו"

(סמיואל ג'ונסון, 1709-1784) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2011 18:58 לינק ישיר 

סיפור חמוד- קצת ארוך אבל נחמד..
[בסגנון רבי נחמן(ושלא תחשבו שאני ברסלברית)]

מעשה מאשה אחת, שלא נודע מקום בעלה, ושם בתה-רותי.
ואותה האמא הנ''ל הביאה מתנה לכל אחד ואחד מילדיה, כ''י: לכל ילד בלון, שיסודו ברוח ובאויר, המביא לליצנות ולכפירה רח''ל ל''ע. ויהי שמחה וששון מרובים בזה הבית הנ''ל. ולהלן אביא בס''ד פירוט אלה הבלונים כנ''ל:
לרותי רוחל - בלון כחול,
לסיגלית (שיינדל) - בלון סגול,
לרון נחמן - בלון צהוב,
לאורי לייב - בלון ירוק,
לאלון (אלתר) - בלון אדום.

ויהי היום, וכל הילדים יצאו לפוש, ויקחו בלוניהם עמהם. שמח אורי שמחה מרובה, רץ וקפץ כתיש, ושכח כי לשמחה - מה זו עושה? והיתה זה השמחה מהצד האחר ל''ע.
זרק ותפס וכן שנה שוב ושוב, עד כי נפל הבלון הירוק הנ''ל (הקרוי- גרין בלע''ז) על שיח רוזען, ונדקר.

ותהי חרדה גדולה מזה, ותיפול עליהם אימתה ופחד - בום טראח, מה קרה? אוי לו לאותו הבלון, שנתפוצץ ונתקרע. נפל אורי למרה שחורה ולמוחין דקטנות, והחל נותן קולו בבחינת בכי, ולא ידע כי אל לו להצטער, יען כי יביאו לו בלון אחר, תחת אותו שנתקרע, והיה זה המעשה רק בחינת נסיון מאתו ית'.

פגשו אותם הילדים הנ''ל את אביו של רון. ודע לך, בני, כי אבינו זה - עוד כוחו במתניו. פנה רון בתפילה ובתחנונים, וישטח בקשתו בפני אביו: אוי טאטע, אב רחום וחנון, נפח את הבלון הצהוב (די
גילדנע בלון) במידת ראשך, ואף מעבר לזה - כמו המאור הגדול התלוי מששת ימי בראשית.
ולא ידע רון, שהכשילו ייצרו, ונפל בזה לגאווה ורעות רוח, בחינת חמץ, עד כי השיאו לבו לקצת נטיה לגרמי שמיא, בחינת כוכבים ומזלות.
ויהי רעש גדול מאותם אלו הדברים, והנה נתפוצץ אותו הבלון, בקול רעש, ויהי כאין.
ניסה אביו לפייסו בדברי כיבושין: ש,ש, שריינישט מיין זיסאלע קינד, שכל אותן המעשים הם מאתו ית', וכך עלה במחשבה לפניו, וינחם רון, וימנע קולו מבכי.

וילכו הילדים, ויפגעו בחתול שחור, שהיה שד, שנתגלגל בשונרא, ויבוא, ויתגר בם.
ויהי כאשר כרעה סיגלית ללטף אותה החתולה, שהיתה שחורה בת שחורה, הריחה החתול הנ''ל את ריח הבלון, ויעל באפה בחינת ריח גן- עדן. מיד ותאזור כח, ותחטוף הבלון מיד סיגלית, ותשרטהו בצפרניה, ויהי אותו הבלון השלישי כשני אחיו לפניו.
ויבינו הילדים, כי מן השמים מעכבים בעדם, וישמרו שמור היטב אותם הבלונים הנותרים- האדום והכחול.

ותרא רות- רוחל (המכונה רותי-בהוסיף לה אמה אות י' מקדושת שמו ית'), כי כלתה הרעה, והבלון שבחיקה- יחיד ורצוי הוא לאמו, ותחמול עליו, וימלא לבה רתת וזיע. ודע בני אהובי, כי אף בעתות קשות, רק לשמוח יש, ואל לו ליפול לעצבות, וליאוש ולמרה שחורה, בחינת עמלק, ויתן מבטחו בקב''ה יתברך שמו, ורק אותו יעבוד, ואליו יתפלל, כי מאתו הישועה בלבד.
ורותי הנ''ל בטחה רק בכוחה ובעוצם ידה, בחינת מצריים, ותחבוק זה הבלון עוד ועוד, ותמאן
להוציאו מתחת ידה, עד כי תחנקהו, ויתפוצץ גם זה הבלון.

נבעתו הילדים, ויתפחדו פחד גדול, ויתנו עצה בלבם להתחזק עוד ביראתם, מבלי תת להפריעם ממחשבות זרות. וישכחו כי אין עצה, ואין חכמה, ואין תבונה, כנגד ה', וייפח אז ה' רוח חזקה, שלא מעלמא הדין, כאותן הרוחות שנודעו מימות המבול וממכות מצרים. ויאחוז אלון בכל כח ידו בזה הבלון האחרון, וידמה בלבו לשמרו מזה הרוח הרעה כנ''ל, לבל תשמטנו מידו.
מיד נתמלא השר הממונה על הרוחות חימה, בחינת המן, והישיב רוח חזק מהראשון, ויחטוף הבלון
מידיו.
אמר אלון בלבו: אין יאוש בעולם כלל, וגם אם הגיע עת קשה, יש לשמוח בשמחה של מצווה וקדושה. ויקרא אליו את כל הילדים הנ''ל, ויעמדו מנגד, ויקרא בקול עז: שלום, שלום, בלון אדום.
ושמא היה בזה בחינת נשמה או גלגול, שבא על תיקונו, ואחר שב לגנזי מרומים במחיצת צדיקים. והרחמן ישלח לנו משיח צדקינו במהרה בימינו אכי''ר, ויתירנו מן הספקות והבלבולים שמצאונו
בעוונותינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2011 22:05 לינק ישיר 

בס"ד

"בדיחה" זו לא ההגדרה המדויקת... ואם כן אז זו בדיחה עצובה שמשקפת את המציאות...

רעיון חדש שעובדים עליו כעת בכנסת...

לתת לקשיש להזדקן בכבוד
הרעיון הוא להעביר את הקשישים לבתי הכלא ואת המחבלים הכלואים לבתי האבות הממשלתיים. בדרך זו  הקשישים ייהנו ממקלחת חמה כל יום וכל היום, תחביבים וטיולים ברגל.
יקבלו תרופות, טיפול שיניים, טיפול רפואי, חינם וללא הגבלה, יקבלו גם דמי כיס. יהיו כל הזמן בהשגחה באמצעות מצלמות במעגל סגור, וכך הסוהרים יזהו מיד מצוקה או נפילה.
יקבלו שירותי כביסה פעמיים בשבוע. את הבגדים והמצעים לאחר כביסה יקבלו מגוהצים. סוהר יבדוק את מצבם כל 20 דקות, ויביא להם אוכל ומאכלים עד לחדר.
תהיה להם פינה אישית שקטה ומבודדת לקבלת המשפחה שמגיעה לביקור. תהיה להם נגישות לספרייה, לחדר כושר, לקבלת ייעוץ רוחני, ואפשרות להרחיב את ההשכלה.
יקבלו ביגוד, נעליים, נעלי בית, פיג'מה וייעוץ משפטי חינם. יהיו להם חדרים פרטיים מוגנים, חצר עם גינה לטיולים קצרים בשמש הנעימה.
לכל קשיש יתאפשר שימוש במחשב, בטלוויזיה, ברדיו, ושיחות טלפון חינם. תהיה מועצה שתקשיב לטענותיהם ותלונותיהם, והסוהרים יתחייבו להתנהג איתם בעדינות.
לעומת זאת, בבתי האבות, המחבלים יקבלו אוכל קר, יישארו ללא השגחה ובודדים. יתחננו לעזרה כלשהי או לכוס תה ואין מושיע. לא תהיה אוזן קשבת ורחמנית ולא יהיו טיולים יומיים בשמש הנעימה. כל היום ישבו בלובי של בית האבות ויסתכלו אחד על השני בלבד.
הכניסה לחדרים וכיבוי אורות בשעה 18:30 ומקלחת חמה פעם בשבוע. יגורו בחדר קטנטן של בית האבות וישלמו 10000 ₪ לחודש, ואין תקווה שיום אחד ישוחררו משם.
 אז בואו נקדם את הרעיון הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/2/2011 22:08 לינק ישיר 

ילדה אחת חזרה מוצברחת מיומה הראשון בבית הספר.
"מה קרה מותק?", שאלה אימה.
"נמאס לי! אני לא יודעת לקרוא, אני לא יודעת לכתוב והם לא נותנים לי לדבר!"

חחח לייק איט =)

גבר מספר לחברו שסוף סוף הוא התגרש.
שואל החבר: "איך היא קבלה את זה?"
עונה הבחור: "היא קבלה שיתוק".
"מה אתה אומר!", עונה החבר, "היא קבלה את זה כל כך קשה?"
"לא" אומר הגרוש הטרי,
SHE TOOK my car
SHE TOOK my house
SHE TOOK my bank accounts
SHE TOOK everything

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/3/2011 21:38 לינק ישיר 

למעשהיה:
חשבתי שאפשר גם לשים גם דברים נחמדים ולא רק בדיחות..

אהבתי את הבדיחה עם ה-SHE TOOK...=)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > סבבה כאן > בדיחות=אם לא צוחק בכח...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 64 65 66 67 68 לדף הבא סך הכל 68 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.