מחקר בדק
מה יקרה אם יפקוד את ישראל צונאמי, והיכן האזורים המועדים ביותר להצפה:
שפך הירקון והקישון, והמרינות באשדוד ואשקלון נמצאים כמסוכנים ביותר. כעת
יהפכו הממצאים לתקני בנייה מחייבים. החוקר: "המטרה אינה להפחיד את הציבור
אלא לשפר את ההיערכות"
צונאמי נגרם בעקבות רעידת-אדמה חזקה , כבר היום יש בידי את החודש המדוייק בו תתחרש רעידה כזו .
חודש חשוון תשע"ב זה התאריך , רעידה בעוצמה גדולה שתנקה את הר-הבית מהטינופת שעליו .
האם רעידה זו תגרום לגל צונאמי ? שאלה קשה . קשה לדעת בוודאות בשלב זה אם כי אינדיקציה מסויימת בכל זאת יש. . .
ברעידה הזו הולך להתקיים הפסוק : לֶאֱחֹז בְּכַנְפוֹת הָאָרֶץ וְיִנָּעֲרוּ רְשָׁעִים מִמֶּנָּה
עיון בחומר הרלוונטי הביאני להבנה די ברורה שעזה תימחק / ברעידה הזו .
האם מהרעידה עצמה או עקב גל צונאמי ?
זו השאלה הגדולה , ימים יגידו בע"ה .
תוקן על ידי המיייחל ב- 08/04/2010 22:29:39
נשלח ב-31/3/2009 23:44
מה עם אלה ששוכנים ליד החופים של המזרח התיכון האם הם גם בסכנה כלומר חיפה תל אביב עכו וכו'
נשלח ב-1/4/2009 01:50
הסתובב לפני כמה חודשים ציטוט של רב, שנאמר עליו שהוא מל"ו צדיקים - נראה לי רב שפירא ממעלה אדומים (אם זכור לי נכון) - שעזה תימחק מצונאמי.
נשלח ב-1/4/2009 09:53
ח'ברה...להרגיע בבקשה , יש עוד הרבה זמן עד אז ולאף אחד אין ביטוח שיקום מחר בבוקר .
מדובר על עוד שנה וחצי מהיום והרבה מים יעברו בנהר עד אז ועוד מאה ואחד נושאים יש לנו לדון בהם עד שסוגייא זו תהיה אקטואלית לדוש בה .
מה שאותי עורר לכיוון החשיבה הזה של צונאמי בעזה זה הוצאת הנפטרים מקיברותיהם בגירוש גוש קטיף , לומר שהקב"ה הוציא אותם משם בגלל שהמכה העתידית היחידה שעלולה להגיע אליהם ולהזיק להם זה מים .
רעידה זו מוזכרת בזוהר בשני מקומות , במקום העיקרי בו היא מוזכרת היא מתוארת בצורה מפורשת כרעידה שלא רק תחריב את הטינופת שעל הר-הבית אלא אף תגרום לקריעת האדמה שם ולחשיפת מערה גדולה וכן למפלה גדולה לישמעאלים בארץ .
אז איך הגעתי מירושלים לעזה ?
הפסוק נוקט בלשון של "כנפות הארץ" כנף משמעותו "קצה" ועזה בהחלט עונה להגדרה זו ובע"ה יתקיים שם "וינערו רשעים ממנה" כאדם המנער את ביגדו כך ינערם ה' .
אז למה לא נלך על צונאמי בעזה באופן מוחלט ? למה להסס ולדבר בלשון שמא ואולי ?
מסיבה פשוטה , אם הרעידה תהיה מספיק חזקה כדי לגרום לצונאמי הרי שאחד כזה אמור לשטוף את חופי הארץ ללא הבחנה ומניין לנו לחלק ולומר לגל "עד עזה תבוא ולא יותר !" אירוע כזה יהיה בגדר נס גדול ! וע"כ אין לנו הבטחה שכך יהיה אא"כ תאמרו שזה יהיה במסגרת ניסי הגאולה והתקופה...דבר שיתכן בהחלט , בפרט שאירוע זה יהיה מיד לאחר התגלותו השנייה של המשיח בתשרי .
חני לא מכיר את הציטוט שהזכרת , אשמח לשמוע עוד .
נשלח ב-1/4/2009 09:55
הובא בעבר בפורום השכן עניין הנבואה של הרב ברוך שפירא זצו"קל
מצמרר לחשוב איך אנו רואים כיום את הנבואה מתגשמת חלק אחר חלק
ויתירה מזאת . .. "פתאום במקרה" משהו נזכר לחקור, בדיוק בתקופה זאת, את האפשרות התיאורטית של צונאמי בים התיכון - הא!! מהמם
למייחל-בבקשה שפוך מעט אור מהידוע לך
נ.ב
(-: פשוט אי אפשר לחכות בסבלנות יותר
נשלח ב-1/4/2009 10:32
תודה דן על הלינק לאשכול נשכח מימים עברו לפני כ- 4 שנים אשכול בו אפילו אני מופיע...חחח. דבריי שם נאמרו בבחינת דברים שבגלגול הקודם שעדיין לא ידעתי את שהחכמתי בשנים הבאות ובפרט בשנה האחרונה .
אין לי ממש מה להוסיף על מה שכבר אמרתי בשתי ההודעות שמעל , אולי דבר אחד נוסף :
מי שצפה בהרצאה המאלפת של הרב נויגרשל שהובאה באשכול הלינקים והסרטים הסמוך זוכר משם חידוש יפה .
אדום וישמעאל , הראשון כנגד אש והשני כנגד מים , ולכן הם אלה שהמציאו את המושג "לזרוק את היהודים לים" משום שאת כוחם הם יונקים ממידת המים שזה גם תאוות כידוע .
ובגאולת מצרים אמר יתרו "בדבר אשר זדו עליהם" המצרים הטביעו את ילדי ישראל במים והקב"ה מידה כנגד מידה הטביעם בים סוף ...
ובגאולה זו "כימי צאתך מארץ מצרים ארנו נפלאות" מה שהיה הוא שיהיה והעיקרון חוזר על עצמו הם רוצים להטביע אותנו בים . . . אין בעיה , הם לא רוצים ללכת לים הקב"ה יביא את הים אליהם "עד בית הלקוח" . אם מוחמד לא יגיע לים הים יגיע למוחמד...
ולמה זה יהיה בחודש חשוון ?
משום שמר-חשוון הוא חודש המבול והמים ודווקא בחודש הזה שמשם כוחם יפלו ישמעאל בדיוק כשם שהמצרים נפלו דווקא בחודש ניסן שמזלו טלה .
יפה אהה ?
נשלח ב-1/4/2009 15:00
מרתק!
יישר כח על הבאת הדברים הללו
וכל הדברים האחרים שאתה משקיע וכותב.
דברייך מאד מחזקים אותי ומעודדים אותי
להתפלל על עם ישראל ביתר שאת
תודה
נשלח ב-1/4/2009 16:34
בעיין גוש קטיף. בזמן הגירוש חשבתי שאם כל כך הרבה יהודים טובים נאלצים לעזוב את בתיהם, זה כי יקרה שם אסון כלשהו והם עזבו כדי שלא ינזקו. לא קראתי בשום מקום, זו היתה מחשבה שעלתה במוחי, ועכשיו אני קוראת שאולי יהיה שם צונאמי. מעניין
נשלח ב-19/5/2009 09:40
בגלל מחסור בחומרי גלם וחומרי בניין, העזתים מתחילים לבנות בתי בוץ.
המשך התמונות http://rotter.net/forum/scoops1/17929.shtml
ואני אומר...לרגל הצונמי הקרב ובא הם החליטו לעבור לבנייה הולמת יותר .
הכן ביתך לצונמי .
נשלח ב-22/7/2009 09:23
מה יהיה סופה של גדר ההפרדה ?
הרי ברור שהיא צריכה להעלם מתי שהוא, היא הרי לא תשאר כאן לעד .
האם ידוע לנו משהו אודות נסיבות העלמותה?
באשכול זה דיברתי על רעידת-האדמה הצפויה בחודש חשון תשע"ב ובו תהיה המפלה הגדולה לפלסטינים ואז יתקיים "לאחוז בכנפות הארץ וינערו רשעים ממנה" .
אלא שרעש נוסף ואף גדול יותר מוזכר מפורשות בנביא "ביום בוא גוג על אדמת ישראל וכו' יהיה רעש גדול על אדמת ישראל" במסגרת אותו רעש נאמר "וכל חומה לארץ תיפול" לענ"ד פשוט שהכוונה היא לגדר ההפרדה שחותכת את א"י לשנים משל היתה גרמניה המערבית והמזרחית חלילה .
א"י שייכת לעמ"י עם תורת ישראל בלבד ! כל מי שמנסה לגזול את ארצו של השי"ת מעמו דמו בראשו .
במסגרת אותו שלב אחרון וסופי של גוג הדמגוג הקב"ה יפיל את גדר ההפרדה כדי להמחיש ולהדגיש את שלימותה של א"י ועובדת היותה בלתי ניתנת להפרדה וחלוקה לקראת ירידת המקדש מן השמים וחידוש ימנו כקדם .
תוקן על ידי המיייחל ב- 08/04/2010 22:33:14
נשלח ב-22/7/2009 11:26
:
אהבתי את השימוש הרהוט של "אור וחושך משמשים בעירוביה": .
"שלב אחרון וסופי של "גוג הדמגוג
פשוט פרמת לי ת'בטן מצחוק
נשלח ב-22/7/2009 15:43
פרמתי לך ת'בטן ?? אוי ויי. . .
אבל אני מאמין שאתה יכול לקפוץ להדסה עין כרם. . . הם יסדרו לך ת'בעיה...
נשלח ב-28/7/2009 22:26
4 שנים להתנתקות : "עוד נשוב"
שימחו אחיי ורעיי , הם עוד ישובו ועוד איך !
מצאתי את שיבתם בפסוק בנביא .
מדובר על חידוש שהתחדש לי בס"ד בחודש האחרון בהבנת פסוקי הנבואה בצפניה שם מתוארים שני דברים חורבן עזה והפלסטינים פלישתיםוהשבת היהודים לשם .
מתי זה יהיה ?
לא לפני המדובר בראש האשכול .
תוקן על ידי המיייחל ב- 28/07/2009 22:23:01
נשלח ב-5/10/2009 20:27
המהומות בירושלים
ככל שנתקרב לרעידת-האדמה הגדולה כך תלך ותתגבר השתוללותם של הישמעאלים הארורים .
וזאת בכפוף לכלל הגדול - כאשר מגיע זמנו של השר מלמעלה ליפול ואומתו כאן למטה לחטוף מכה הוא משתולל מזעם .
הים התיכון הוא האיזור השני בעולם מבחינת מספר מקרי הצונאמי המדווחים.
אחת ל-1,000 שנה מגיע גל הרסני. סטטיסטית המועד קרוב. שיחה לא מעודדת עם
דב רוזן, מנהל המחלקה לגיאולוגיה ימית