|
|
| נשלח ב-8/4/2010 14:34 |
|
| |
יפה שאלת ואף יפה ענית .
שבועתו של הקב"ה שלא ייחרב הכותל מתייחסת לכל ימי הגלות . וכפי שראינו כיצד מתקיימת הבטחה זו עד ימינו אנו במשך כל הדורות מאז חורבן הבית .
מאותו רעש של חשוון תשע"ב ואילך מעבירים להילוך גבוה בהכנות לבניין בהמ"ק .
מי צריך כותל תגיד לי ?!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2010 12:35 |
|
| |
מייחל יקר, תוכל בבקשה להסביר למה דוקא נראה לך שזה יהיה בחשון תשע"ב, כלומר, ע"פ אילו מקורות?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2010 16:07 |
|
| |
לא .
מאז החילותי לכתוב ועד היום לא חשפתי את חישוביי עפ"י המקורות . שמור עימי כמוס עימדי .
מצטער .
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2010 23:45 |
|
| |
בלומדי בימים האחרונים את פסוקי הנבואה עם המפרשים על הרעידה הגדולה בארץ בעוד כשנה וחצי , ההערכה אודות צונמי בחופי הארץ קיבלה אצלי חיזוק כ"כ משמעותי עד שהפכה מבחינתי לעובדה מוגמרת .
זה כבר לא מוזכר במקום אחד בלבד אלא בשני מקומות !

המרכז והדרום חזקים בתמונה .
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2010 09:17 |
|
| |
יוסיף כבודו אי אלו פרטים בעניין הגלים הגדולים הללו . . . .
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2010 10:04 |
|
| |
איזה פרטים כבר אפשר להוסיף על הגלים ?
בא נראה... זה צפוי להיות בחודש חשוון מיד אחרי החגים , מה שאומר שעדיין עונת הרחצה . אז איך אתה מצפה שתישמע התחזית בחדשות באותו יום ?
"היום יהיה נאה ותחול התחממות קלה , הים התיכון יהיה נח גובה הגלים עד 50 ס"מ . במהלך היום לאחר רעידת האדמה הים יהפך להיות מסוכן לרחצה וגובה הגלים יעלה. כמו"כ מומלץ לא להמצא בקירבת רצועת החוף , ובכלל..עדיף לקנות וילה ברחביה שבירושלים,אם כבר. לאחר הרעידה הים יהיה קלאסי לגולשים וחארבשה למצילים. . . עד כאן התחזית ושיהיה לכם אחלה יום" .

תכלס - יש הרבה מה להסביר בסוגיא הזאת וככל הנראה אצטרך להכין וידאו . אבל זה יקח זמן .
תוקן על ידי המיייחל ב- 11/04/2010 10:07:52
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2010 11:31 |
|
| |
המייחל
אתה פשוט יכול לפרק חגורות מכנסיים העשויות עור עבה וחזק !!- בקלות
פרמת לי את הבטן מצחוק !! 
מה זה צונאמי באווירה פורימית ?!!?
אתה מדבר על צונאמי במרכז הארץ בכזאת שלווה אוו שלוותה (-המרכז לבריאות הנפש ) ?!?
אני לא יודע אם לרעוד מצחוק או מפחד !!!
המייחל- שחרר משהו יותר מפורט
אי אפשר לנהל אסונות טבע של אחרית הימים בצורה כזאת !
.בארץ הכל בלגן לפחות שהאסונות (על שונאי ישראל ) יהיו מסודרים ומלווים בכתוביות הסבר
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2010 09:25 |
|
| |
| danmash כתב: |  |
מה זה , צונאמי באווירה פורימית ?!!?
אתה מדבר על צונאמי במרכז הארץ בכזאת שלווה אוו שלוותה (-המרכז לבריאות הנפש ) ?!? |
|
וכי רק על צונמי אני מדבר בשלוות נפש ??? הלא על כ-ל האירועים עליהם אני מדבר אני משתדל להביאם בפניכם בצורה הכי חפה ונקייה מכל שמץ של רגשות אישיים ותחושות אנוש טבעיות .
תפקידי הוא להעביר לכם את המידע הכי אמין שיש , כל אחד כבר יעשה איתו מה שבא לו .
אחד יתרגם זאת ל"אכול ושתה כי מחר נמות" ושני יסיק מכאן לעשות תשובה ולהנצל כי המחתרת עדיין חתורה לפניו.
אני בסה"כ השליח , אל תהיו מאלה שיורים בשליח . 
תוקן על ידי המיייחל ב- 12/04/2010 09:26:44
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2010 08:08 |
|
| |
בעזה מתלוננים שהחמאס מונע מהתושבים גישה חופשית לים
לשלם על הים של עזה: גם העזתים סובלים מהחום - ואפילו יותר, כי רוב היממה אין חשמל למזגנים - וגם עבורם הפתרון המיידי הוא חוף הים. העניים יכולים להיזרק על שמיכה, העשירים מתפנקים ב"איסתיראכה" פרטית עם מלצרים ומסכי ענק - בערב שעולה מאות שקלים

אין מילים...אכן תמונות קשות... 
אין ספק שהקב"ה שהוא מלך רחמן ורחמיו על כל מעשיו לא יתן לעוול הזה להימשך עוד הרבה זמן ויראה בעוניים של העזתים המתוקים ויחסוך מהם את הצער הזה ויביא את הים עד אליהם לבית!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2010 22:32 |
|
| |
הנה בא עוד גל גדול
אם חשבתם שחביות נפץ הן האיום הגדול ביותר הנשקף למדינת ישראל מכיוון הים, תחשבו שוב. ד"ר בוורלי גודמן, שצללה בעצמה במימי העתיק בקיסריה, הגיעה למסקנה שגלי צונאמי שהכו בעיר אחראים לחלק מהחורבות שאנו מכירים בה כיום. האם זה עלול לקרות גם לתל אביב? במכון הגיאולוגי הישראלי משוכנעים שהתשובה חיובית
היום, לאחר שהמחקר הארוך והמפותל של גודמן חשף עדויות לארבעה אירועי צונאמי שפקדו את קו החוף בישראל, היא כבר יודעת להגיד שהסיכוי שהנחשול הקטלני ישוב לכאן בעתיד הנראה לעין הוא סביר ביותר. למעשה, מדובר בשאלה של זמן. נכון, אומרת גודמן, ישראל אינה שוכנת לחופי האוקיינוס ההודי או האוקיינוס השקט, שם תדירות התופעה גבוהה בהרבה. "גלי הצונאמי בישראל גם הרבה פחות גבוהים מאלה של הצונאמי המפורסם ב-2004", היא אומרת, "אבל זו תופעה שמתרחשת כאן, והממצאים מלמדים על תדירות בינונית שלה".
http://www.news1.co.il/Archive/0024-D-50325-00.html?tag=22-16-55
כתבה ארוכה ומפורטת. בזמנכם החופשי.
להזכירכם הצונמי הזה מוזכר בנביא (פעמיים!) בפרק המדבר על רעידת האדמה הגדולה הצפויה בארץ . כרגע התאריך המיועד לכך הוא חשוון תשע"ב. אוקטובר 2011 .
פרטים רבים מופיעים על אותו רעש ותוצאותיו באותה נבואה. קשה בכתב, מצריך לפחות שיעור אודיו אם לא וידאו.
יש זמן עד אז ועוד חזון למועד בע"ה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2010 09:54 |
|
| |
| המיייחל כתב: |  |
פרטים רבים מופיעים על אותו רעש ותוצאותיו באותה נבואה. קשה בכתב, מצריך לפחות שיעור אודיו אם לא וידאו.
|
|
שלא יובן לא נכון לא התכוונתי לומר שאני מתכוון להשקיע בהכנת השיעור הזה. בחירתכם בפסיביות ומיעוט התגובות כאן מוכיח כאלף עדים שאין באמת בשביל מי להשקיע וחבל על המאמץ. אז כמו שאמרתי בהודעה אחרת - כל התוכניות לשיעורי אודיו/וידאו נוספים מוקפאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2010 19:12 |
|
| |
כבר אמרתי בעבר ואחזור על כך כעת
יש מי שתפקידו להקשיב ובעיקר לסתום את הפה
ויש מי שתפקידו להעביר מסר לעם הדל...
אז קדימה מחכים ומצפים!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2010 21:54 |
|
| |
אני עם הדרבוקה והצהלולים (גם יחד ! ) לא העזתי לשחרר תוכחה כזאת גם לכל חברי הפורום ובאותה נשימה גם לרב הפורום-
המייחל - מרגע זה כל מילה מיותרת ואני פשוט מחכה !!
יא חביבי יא חלאוולאוו
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 09:54 |
|
| |
המייחל, אני בטוחה שמאז השיעור האחרון יש לך הרבה חידושים, גם ציינת זאת בפורום בכמה אשכולות. אתה הרי מכיר את צאן מרעיתך, כלם מחכים למוצא פיך, אבל קצת עצלנים להגיב. או לפחות לא תמיד מגיבים כמו שהיה רצוי וכמו שהיית רוצה. אבל לפי הצפיות אתה יודע שיש לך צופים רבים.
אם לא קשה לך להכין שיעור אודיו/וידיאו כלם יצאו נשכרים. אנחנו כלנו מודים לך מראש על הטרחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2011 10:10 |
|
| |
סתם מקפיץ אשכול נשכח ולא חשוב לטובת בעלי הזיכרון הקצר. .
|
|