|
|
| נשלח ב-12/8/2009 10:01 |
|
| |
היי אליושין! אל איזה שתיים את/ה מדבר/ת?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 10:11 |
|
| |
הניק שלך הוא מסתורית2 ושלי אליושין2. שאלתי היתה: האם גנבת את ה-2 ממני? אל תילחצי. זה לא בריא ללב.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 10:15 |
|
| |
ממש לא!
אנ יאוהבת ת'מספר הזה,
הבנת?
איך אתה הגעת למספר הזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 10:29 |
|
| |
את רואה את התמונה של הניק שלי, לא? זה מטוס רוסי מפורסם ממלחמת העולם השניה שהיה מוצלח במיוחד בקרב מול הגרמנים (בתקיפת טנקים ובהפלת מטוסי מסרשמידט) למרות שלא היה מטוס סילון אלא מטוס בעל מנוע בוכנה (המסרשמידט'ים המאוחרים לקראת סוף המלחמה היו סילוניים). שם המטוס הזה הוא אֶליושין 2 (או אִיליושין 2).
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 10:46 |
|
| |
טוב לדעת!
איזה ידע מורחב.....
סחתיין.........
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 10:51 |
|
| |
ממתקולדה, לאן נעלמת? את חסרה לנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 10:54 |
|
| |
מחמם ת'לב לקבל זר פרחים עסיסי....
טנק יו! מאמושיתת!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 10:59 |
|
| |
אני כאן ...
הבוס הלך לפגישה וסופסוף ב"ה יש שקט ממנו....
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 11:10 |
|
| |
זה ממש לא ידע מורחב. זה ידע מינימלי. חור בהשכלה למי שלא יודע (מסתורית, לך כבר אין חור. את כבר יודעת). לא לדעת על אליושין 2??? זה טיפה מן הים מכל מה שאני יודע על מטוסים. ולא רק עליהם. אני יודע על עוד הרבה דברים. ו... מסתורית, לא לקחת ללב בבקשה!!! סתם מענין אותי, למה קראת לעצמך מסתורית2? למה מסתורית ולמה 2?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 11:18 |
|
| |
מה כפתך...
חוצמזה, זה ממש לא נקרא חור בהשכלה!
אנחנו לא בנים וממש לא מעניין אותנו על מכוניות ומטוסים.... צר לי לאכזב אותך...
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 11:24 |
|
| |
זה לא קשור לבנים. הרבה בנים לא יודעים על מטוסים (יותר נכון - רוב ככל הבנים). אבל מילא. הבנים האחרים (חוץ ממני ועוד כמה אחרים מעטים) לא מחפשים השכלה מחוץ למה שמלמדים אותם, לכן הם לא יודעים. אבל בנות... בכל ספר הסטוריה על התקופה המטוס הזה מככב. אי אפשר להחמיץ אותו. כך שזה ממש לא קשור לאם מטוסים מעניינים אתכן. בדיוק בגלל שלא מענין אתכן לא הרחבתי כאן על סוג המנוע והדגמים השונים של המטוס.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 11:34 |
|
| |
תודה המורה....
חחחח
כאילו שהיינו מקשיבות בבצפר...
פעם שמעת תפתגם - הלימודים הם חיינו אך לא בשבילנו?
אבל סתם שאלה, למה בחרת תמסוק בתור ניק?
ועוד ישן משנות הקוקוס....
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 11:44 |
|
| |
קודם כל זה מטוס. ב' לכל - לא שמעתי את הפתגם ותודה לך על ההחכמה. ג' לכל - אני מקוה שאת לא עושה את זה על חשבון העבודה. זה ממש גזל. ו... הכל - סתם. זה מטוס שהערצתי מאד כשהייתי בגיל שבע. והניקים האחרים שרציתי היו תפוסים ולא רציתי את האפשרויות שהיו שם, לכן החלטתי להכניס את המטוס הזה לניק סוף סוף. ו... שאלה לסיום: מה פשר הביטוי משנות הקוקס (כוונתי לשאול - בביאור מילולי של הקשר. לא במובן העניני המקובל).
מקוה שלא הרסתי לך את החופש עם כל כך חומר חדש. מצטער מאד אם כן. מקוה שתסלחי לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 12:01 |
|
| |
חחחח
הרגת אותי מצחוק...
אל תדאג, תוכדי עבודה אני עושה הכל מהר וככה נשאר לי ליטל זמן...
כולם כאן עובדות לאט ככה שאני בקצב מעולה....
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 12:07 |
|
| |
אוקיי, נגולה אבן מליבי. את שמחה. לא עצבנית עלי על זה שאני מכניס אותך ללימודים בחופש. ו... אגב, יש דרך אולי במערכת המעפנית של הפורום הזה לגרום לכך ש"צרף חתימה" יהיה מסומן תמיד? אין לי חשק לעשות את זה כל פעם מחדש. ואני הרבה פעמים מפספס.
|
|
|