ישנם כאלה שמתחילים בצהריים.... _________________ ה' הוא אבא שלי!!!
כנראה מעשהיה מחקה.... _________________ ה' הוא אבא שלי!!!
חח.. אוקי כניראה לא היה לרוח הפורום....(בעצם מה היתה הבעיה בזה?) _________________ עדיף אמת המזילה דימעה מאשר שקר המעלה חיוך...
היא המנהלת, לא אני... _________________ ה' הוא אבא שלי!!!
עדין לא הגעת לדרגה הזאת אה?..... סתם סתם... _________________ עדיף אמת המזילה דימעה מאשר שקר המעלה חיוך...
עדין לא הגעת לדרגה הזאת אה?..... סתם סתם...
הבחור שונא אותי חחחחח סתם אני יכולה ליות אמא שלו.... _________________ ה' הוא אבא שלי!!!
הבחור שונא אותי
חחחחח
סתם אני יכולה ליות אמא שלו....
חח.. תעמדי בתור אולי יבחרו אותך בבחירות הבאות!!!... אולי... _________________ עדיף אמת המזילה דימעה מאשר שקר המעלה חיוך...
חחחח להכין ת.ז. כחולות? _________________ ה' הוא אבא שלי!!!
ברור.. למה את מחכה??... _________________ עדיף אמת המזילה דימעה מאשר שקר המעלה חיוך...
למחוק גם את אלו?? איזה רעה אני... אבל אל תשנו נושא.. (ממתקולדה תזמיני את מונסי שיראה איזה מנהלת אני חחח הוגדעות שלו אני לא יכולה למחוק...)
חחחחח אני באמת אציע לו...אבל אל תהיה קשוחה, אני ילדה טובה... _________________ ה' הוא אבא שלי!!!
וואלה?יש אפשרות להגיש בקשה להיות מנהלת של הפורום?? מה הפלוס בזה?? למחוק הודעות של אנשים?
כן.... _________________ ה' הוא אבא שלי!!!
נאות אני באמת לוידעת למה נתנו לי ת'תפקיד זה נחת עלי בלי שום הודעה מוקדמת... אבל אשמח מאד למחוק למונסי הודעות... (ממתקולדה תכניסי אותו לפה!) טוב יאלה חפרנו. חזרה לנושא....