תשבי בשקט... את מעתיקה ועוד שואלת שאלות!? מילא אני לא כותב עליך אז אין לךעל מה בלשונך להס'תלבט..
שלכת וקצת_צומי ברוכים הבאים
למי אתה מתכוון?? אוף זה נראה כאילו שנים לא הייתי כאן ואני כבר לא מצליחה להבין מה רץ..........
בסה"כ עמוד אחד אחורה..
אורית ההצלן התכוון אלי. אני חדשה כאן. ולמי ששאלה אם אני צעירה. מה נחשב לצעיר?
עד גיל 20...
אז כנראה שעברתי את הגיל שהקצבת... _________________ success is not being the best but doing the best
צ'לום וברוכים הבאים... תהנו... ותפציצו לעניין... ואני אקח את התפקיד של ממתקולדה... קפה בארון בצד ימין... תחממו מים... לא לבזבז אין מים בכינרת.. _________________ אם יהודי עושה פעם סדר שואלים מה נשתנה...
צ'לום וברוכים הבאים... תהנו... ותפציצו לעניין...
ואני אקח את התפקיד של ממתקולדה...
קפה בארון בצד ימין... תחממו מים... לא לבזבז אין מים בכינרת..
הכי חשוב.. לא לרדת ברמה... _________________ אם יהודי עושה פעם סדר שואלים מה נשתנה...
יהודיהגאה בת כמה את? 130 אולי??
אולי... זה לא האשכול המתאים קצת מה שבא לך... _________________ אם יהודי עושה פעם סדר שואלים מה נשתנה...
מעשהיה שמת לב שאת רק אומרת מה לא לכתוב... תני לענות קצת (הפילוספיה של הפרשנות שלך מענינת לנו את......)
אמממ טוב... שיעניין לך ת'..... _________________ אם יהודי עושה פעם סדר שואלים מה נשתנה...
לפני שאני מגיב על העניין..... יש לי שאלה שממנה אולי תהיה התשובה. את בתור אחת ממנהלי הפורום ההיתי רוצה שיהיה כמה שיותר טוב לגולשים.???
לפני שאני מגיב על העניין..... יש לי שאלה שממנה אולי תהיה התשובה.
את בתור אחת ממנהלי הפורום ההיתי רוצה שיהיה כמה שיותר טוב לגולשים.???
בכייף.... איך הייתי עושה לגולשים טוב יותר? מעניינת להם ת'..? _________________ אם יהודי עושה פעם סדר שואלים מה נשתנה...
בכייף....
איך הייתי עושה לגולשים טוב יותר?
מעניינת להם ת'..?