אמ....תודה...אז אל תעלו עם נעליים על הספה, ואני ל-א סובלת ריח של קפה לידי,,,תעשו שוקו... _________________ ה' הוא אבא שלי !!!!
מוכן. זה ליד הטלפון.קחי מפתח. _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
למה לא תפתחי לי? לא תקבלי שוקולד...יאממי.מי מחץ להם תאף??????????. _________________ ה' הוא אבא שלי !!!!
לא אני ב- 00 חחחחחחח _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
חחח איפה לשים פסיק? _________________ ה' הוא אבא שלי !!!!
בין ה- 0 ל- 0 _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
חחחחחחחחח יוצא משקפפים ;) _________________ ה' הוא אבא שלי !!!!
של פעם חחחח שתי אפסים הלכו ברחוב ראו בכוון הנגדי 8 מהלך.. 0 אחד אמר ל- 0 השני "ראית אותו.. איזה חגורה הוא דפק..." _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
של פעם חחחח
שתי אפסים הלכו ברחוב ראו בכוון הנגדי 8 מהלך.. 0 אחד אמר ל- 0 השני "ראית אותו.. איזה חגורה הוא דפק..."
חחחחחחחחחחח גדול... _________________ ה' הוא אבא שלי !!!!
נכון...אחת סיפרה את זה הפוך.. נשפכנו... _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
גמני... _________________ ה' הוא אבא שלי !!!!
לאסוף אותך לדלי?? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
ממתקוש את אומרת לא לעלות רגליים על הספא שאת פעם ב... על הספא.אז בלי ההראות.חחחח