|
|
| נשלח ב-8/7/2010 00:47 |
|
| |
את רואה? אז אולי אני אקבל על עצמי להוריד קצת מהאגו? (למרות שזה לא יחזיק... אין אצלי קבלות שהחזיקו...)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2010 01:08 |
|
| |
| דינדינוש כתב: |  | את רואה? אז אולי אני אקבל על עצמי להוריד קצת מהאגו? (למרות שזה לא יחזיק... אין אצלי קבלות שהחזיקו...)
|
|
אמנם תשובתי מתאימה לאשכול הקבלות בעניין הדיון שם.
זו עוד סיבה טובה שאחד יציע לשני קבלה שאפשר לעמוד.. קבלה קלה.. ליום יומיים...
לא חייב לקבל. אבל עצם העזרה הזו וההתייחסות זה גם משו =)
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 02:49 |
|
| |
גם אני מציגה את עצמי! אהלן, אני שופשופ
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 04:14 |
|
| |
אהלן שופשופ שילוב מהיר!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 09:02 |
|
| |
היי, ברוכה הבאה...
תהני...!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 10:57 |
|
| |
נו, אז איך התרשמת בנתיים?? נכון שאין עוד פורום כזה? (אני בכל אופן עדיין לא מכירה) שמתם לב שבאים לכאן יותר ויותר בנות?? מה יהיה על הבנים? נראה לי שהם לא מוצאים את עצמם כאן.... חחח
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 12:16 |
|
| |
ברוכה הבאה שופשופ!!! נהדר שמצטרפת אלינו עוד חברה... חחחח נפתלי פעם היה פה יותר מידי בנים, זוכרות את מבלבל בשכל? חחחח עכשיו כולם עדיין באמצע הזמן, יותר נכון בסוף הזמן, בבין הזמנים הפורום יהיה מפוצץ...
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 12:36 |
|
| |
פורום אחלה!!! באמת!!! יש לי שאלה מותר להביע אותה כאן? (משהו טכני במחשב) אני רוצה לדעת איך מוסיפים פרטים לפרופיל האישי שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 12:58 |
|
| |
אה תכנסי לשינו פרטים למעלה תכניסי שם משתמש וסיסמה ותוכלי לשנות את הפרטים, אם תיהיה לך בעיה טכנית כזאת או אחרת אני אעזור לך לפנות למערכת...
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 13:18 |
|
| |
מושיניק תודה עזרת לי וגם דינדוש עזרת לי לא נתקלתי בבעיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 13:31 |
|
| |
או מעולה אני שמחה לשמוע, כי אני ועד כמה נתקלנו בבעיות בשינוי הפרטים, כל פעם שאנחנו מנסות למחוק זה מתנתק או עובר לדף הקודם פשוט מרגיז
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 14:21 |
|
| |
מוצ' את חייבת להזכיר את זהה??? עד עכשיו אני לא מצליחה לשנות פרטים..... מעצבן... אם הפורום באמת יהיה מפוצץ זה יהיה טוב ככה לא ישעמם כאן בשעות שאין אפ'חד.. כי לא יהיו שעות כאלו חחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 15:45 |
|
| |
ברוכה הבאה שופשופ משו קר  ? משו חם  ?
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 20:55 |
|
| |
הפסדתי פה גם אבל נחמד לקרוא מה היה אני בת 16+ עוקפת את כולם פה בגובה......... רעבה עכשיו נוראה.... וחושבת שכל דקה כאן סבבה
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 21:09 |
|
| |
היייייייייייייייייייייייייייייי דוסה גאה את הקפה או את הקולה הקר הציעו לי!!! ולא הציעו קפה ומאפה אז אין סיבה לרעב!!! מה זה אומר הפלוס של הגיל? זה הפלוס היחיד שלך??? בכל אופן מסכימה מאד שכל דקה כאן סבבה!!! 
|
|
|
|
|