| נשלח ב-4/4/2009 22:20 |
|
| |
ביזיון בחיפה: החרדים לא מצליחים להתאחד לברכת החמה
במקום לעשות יחד כל קהילה עושה ברכת החמה בנפרד. וכך בעוד כל הקהילות בארץ, בעיקר בערים המעורבות מתקהלים יחד, בחיפה ויזניץ עושה בנפרד, גור נפרד, הליטאים בנפרד המזרוחניקים לבד, נוה שאנן לבד. על הפנים. בושה לחיפה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2009 08:01 |
|
| |
הכל כי הרב יצחק אבוביץ אינו מעורב . אז כל אחד לעצמו
|
|
| נשלח ב-6/4/2009 00:00 |
|
| |
פקה, אתה ייחצן מעולה
אבל בחיאת, דיי כבר עם אבוביץ
אנחנו מרגישים ונושמים אותו גם בלי התזכורות שלך
ואם אתה כ"כ מעריץ אותו, למה שלא תיקח אותו לאשדוד? את חיפה הוא כבר סידר עכשיו שיעזור לכם
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2009 00:03 |
|
| |
מה קשור אבוביץ לתמונה נראה שיש לך איתו סתם חשבון של שנאת חינם לא חבל?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2009 02:13 |
|
| |
ראשית זה לא בזיון.
משום שבכל עיר ועיר ישנם שכונות מרוחקות אחת מהשניה, וכל שכונה עושה לעצמה מעמד בפני עצמו, וכך גם בחיפה.
ויז'ניץ עושים בנפרד בגלל שעה יותר מאוחרת (שהאדמו"ר שליט"א יהיה בריא וחזק לאויט"א לא יכול כ"כ מוקדם).
כלל החסידים והספרדים החרדים משכונת הדר עושים בסוף רח' ברכת משה בואכה שכונת ויז'ניץ.
ושכונת נוה שאנן עושים בפני עצמם.
אז מה הבזיון??????
כ"כ שקט בחיפה שחייבים לעורר משהו?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2009 09:07 |
|
| |
א חייפער צודק!
באמת לא הבנתי למה הכותב טוען שאין אחדות, הרי הדר ונו"ש מרוחקות מאד זו מזו וטבעי שכל אחת תעשה בנפרד, כמו רמות ובית וגן למשל.
ואני כמו כל חברותי הנושיו"ת מתכוונת כמובן בס"ד להתייצב עם כולן בשכונת מגורי, נו"ש, ולקיים בשמחה את המצווה בחיפה שאין! אין כמוה בעולם!
תוקן על ידי השכיינע ב- 07/04/2009 9:04:35
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2009 09:10 |
|
| |
בגלל כמה ילדים קטנים מחרחרי ריב . חיפה מפולגת .?????????????
אני רוצה לדעת למי ולמה מפריע יצחק אבוביץ. (תתפללו עליו ותמצאו שידוך אני מוכן גם באשדוד)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2009 14:36 |
|
| |
באמת חברה הבחור עושה רק טוב וסתם משמיצים אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2009 11:20 |
|
| |
לפעמים הדרך הכי טובה לאחדות זה שכל אחד יעשה בנפרד לפי מנהגיו ורצונותיו ולא לגרום לאחדות כפויה.
בכל הארץ ג"כ החסידיות עשתהכל אחד בנפרד
|
|
|
|
|