אני מאמינה באומנה שלמה בכוח התפילה, אבל לפעמים בזמנים קשים האמונה הזות נישברת ויש קושי להמשיך להתפלל.
כשרק התחלתי שידוכים היתי בטוחה שאתארס מהר, לא יודעת מאיפה היה הביטחון הזה אבל ככה חשבתי.
אחרי תקופה הבנתי שבשידוכים לא הכול הולך חלק ובעיקר לא למשהיא כמוני שרוצה משהוא לא מוגדר...
כול אותו הזמן התפללתי שאזכה לבנות את ביתי וכו' וככול שעבר הזמן הוספתי עוד דברים בין עם זה פרק שירה 40 יום תפילה בקברי צדיקים, פרקי תהילים כותל וכול מה שיכולתי לחשוב עליו.
אבל לפעמם עולות להן מחשבות בלאי שארצה בכלל למה העולם מתנהל ככה למה בנות אחרות שאפילו לא רצו להתחתן התחתנו למה בנות שחגגו יצאו עם בנים ועשו מה שבראש שלהם ואפילו לא התפללו לזה פתאום הם נשואות .
וכן אם ניקבע זיווגו של אדם מיום היוולדו וכמו שניקבעו שאר הדברים בחיינו ניקבע לאדם מתי התחתן ועם מי ומה יעבור כדי להגיעה לזה...
איפה יש כאן חלק לתפילה??? האם בעזרת התפילה אני יכולה לגרום לזרז את מציאת זיווגי (והאם זה טוב בכלל כי "בדרך שאדם רוצה לילך מולכין אותו" האים זה טוב לי שזיוגי יגיע מקדם יותר)
נישמעתי מבולבלת?? מקווה שלא! נושא זה לא מניח לי כבר הרבה זמן ולא מצאתי את האדם המתאים לשאול ואז חשבתי על הפורום...
מקווה שיהיה לכם תשובות בשבילי