|
|
| נשלח ב-15/2/2011 16:06 |
|
| |
עוד יום עובר.. ועוד יום עובר.. ואנשים מסרבים להגיב.
חבל, באמת שחבל, ההפסד כולו שלכם. יודעים למה?
כי אתם בטח חושבים לעצמכם "הרי גם ככה הוא כל זמן דואג לעדכן ולחדש בלי סוף אז למה לטרוח ולהגיב"
אז זהו שלא, אין לכם מושג..שימו לב טוב למילים..אין לכם מושג! כמה חומר של חידושים שאוזן לא שמעתם אני נמנע מלשתף אתכם בו כי אני לא רואה שיש בשביל מי לטרוח.
דעו אחיי ורעיי שלא פעם קורה שאני נמנע מלפתוח ספר כי כשאני עושה זאת אני מרגיש כאילו נפתח איזה צינור מלמעלה והחידושים זורמים בקצב שגורם לי לפעמים לכאב ראש להתמודד עם כמות כ"כ גדולה של חומר הכוללת פסוקים לרוב וגמרות אין מספר עם זוהר ודיקדוקים בלי סוף. והכל כמובן בתרגום לימינו ומושגינו. ושוב, מדובר על חידושים שאם אני לא אגלה אותם אין מישהו אחר שיעשה זאת!
וכמעט תמיד אני מגיע לאותו מקום: "למה לטרוח בשבלים הרי ג"כ הם לא מעריכים זאת. אם היו מעריכים היו מגלים איכפתיות ומגיבים בפורום."
ואני לא מתכוון לתגובות מידיות לאחר הודעה כזאת אלא כמו שאני דואג לעדכן באופן שוטף גם אתם צריכים להגיב באופן שוטף. אא"כ לא מתאים לכם מתכונת עידכונים יומיומית, אם לא אז תגידו לי ונוריד את התדירות למשהו שבועי או חודשי אין לי בעיה עם זה. אדרבה מבחינתי יותר נח.
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2011 08:46 |
|
| |
טוב, אני רואה שאתם נחושים להמשיך בדרככם האילמת.
מצב כזה לא מותיר לי הרבה ברירות, עידכוניי השוטפים מפסיקים מהיום.
מאה ואחד פעמים כבר אמרתי לכם שאני לא יכול להתנהל מול קהל אילם.
צר לי שזה המצב. עמכם הסליחה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 16/02/2011 08:47:14
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2011 09:28 |
|
| |
וְאַפִלּוּ כֻּלָּנוּ חֲכָמִים, כֻּלָּנוּ נְבוֹנִים, כֻּלָּנוּ יוֹדְעִים אֶת הַתּוֹרָה--מִצְוָה עָלֵינוּ לְסַפֶּר בִּיצִיאַת מִצְרַיִם; וְכָל הַמַּאֲרִיךְ בִּיצִיאַת מִצְרַיִם, הֲרֵי זֶה מְשֻׁבָּח אני מאוד מעריך את הכל מה שאתה כותב אבל טירדת הזמן והפרנסה מונעים מלהגיב ואין מילים בפי להודות לרב כי אתה עושה עבודת קודש ......
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2011 11:14 |
|
| |
לא מקובל עליי בכלל האחד יחטא ועל כל העדה תקצוף ?!?!  איפה ישמע דבר כזה שבזמנים בהם החושך הרוחני כל כך עמוק וגדול עד שאפילו לא רואים אותו ואז מודיעים שמחשיכים את הפורום, לאות הזדהות עם החושך כמים לים מכסים??- לא נשמע יעיל או מועיל רעיון ענישה יחידני הרבה יותר מקובל עליי כלומר מתן סיסמא, או שלילתה,בהתאם למספר מקובל של תגובות אנושיות פשוטות (הופה ! נפלט לי הלוגו) ואני מוחה ! כן אני מוחה !! על כל סיוע ישיר ועקיף למלכות החושך הרי נאמר כבר על ידי רבותינו:"באנו חושך לגרש" ונראה לי שהחושך מתגלגל מצחוק ואומר ,תוך כדי שהוא תופס את הבטן מצחוק:"אותי באו לגרש ועכשיו במו ידיהם מחשיכים את הפורום- הא הא הא !!" רק הסטלבט של החושך הזה, בפני עצמו, צריך להדליק אור התגובות (האנושיות כמובן) ולא יחשיכו הפורום במחוזותינו ! חוץ מזה - איפה בן אדם או בת אדם יכולים לקבל במה כל כך מכובדת של קוראים כמותכם -פשששששששששששששש אשריכם ישראל ולסיום: הקדושה תכניע, תכריע ותביס את הטומאה ולעולם לא ההפך
תוקן על ידי danmash ב- 16/02/2011 12:04:45
השם הוא האלוקים - אין עוד מלבדו
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2011 09:14 |
|
| |
נו, אני רואה שהיידפארק דואג שלא אצטרך לסגור את הפורום..
למה לסגור פורום אחד אם אפשר לסגור את כל האתר..
שנאמר: "למה לסגור חנות אחת אם אפשר לסגור את כל הקניון"
יאללה מי מרים ת'כפפה ומארגן הפגנה אלימה נגד הדיקטטורה ההיידפארקית ומחדליה הנמשכים זה שנים!

|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2011 13:36 |
|
| |
כנראה שמנהלי הייד פארק נבהלו מאיומי ההפגנה כי עכשיו הצלחתי להעביר תגובה באשכול אחר, הבוקר ניסיתי כאן ולא אצלחתי ואתמול הצטרכתי להעביר 3 פעמים תגובה עד שהצלחתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2011 23:20 |
|
| |
בקשת סליחה מכולם על ההיעדרות הפתאומית.
רק עכשיו חוברתי מחדש לאחר התנתקות של כמעט יומיים מהאינטרמת. סליחה התכוונתי מהאינטרנט.
|
| נשלח ב-1/3/2011 00:24 |
|
| |
אתה יודע ..
לפי דעתי צריך לפתוח אשכול בנושא האינטרנט ועל השפעותיו לטוב או לרע בזמנו , האום הוא גורם מזיק או פתח שמחבר את כולם למידע שלא היה כזה נגיש בעבר(בכל התחומים).
מעניין..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2011 08:50 |
|
| |
דיון בנושא האינטרנט יתאים ל"אשכול האסונות בעולם"... 
אין פה באמת מקום לדיון אמיתי כאשר התורה נגד וההלכה אוסרת. פשוט וברור.
גם כאשר אין חשש למכשולות אחרים המכשול הגדול מכולם הוא גזל הזמן הנורא שהדבר הזה גוזל מהאדם. הדברים ברורים ואני לא רואה כיצד יש פה מקום בכלל להכניס דעות אישיות וזוויות שונות.
נראה לי שמשפט אחד מדברי רז"ל במשנה יכול לסכם את זה מדוייק ויפה:
"חיבור לרשעים רע להם ורע לעולם"
ובל נשכח שהדור הוא דור של רשעים.
|
| נשלח ב-1/3/2011 12:05 |
|
| |
הדברים קשים אך כל מילה בסלע
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2011 14:15 |
|
| |
חחחחח Danmash תהיה בריא אין על התגובות שלך! (: באמת אנשים זה לא יכול להמשך ככה אנחנו חייבים להתחיל להגיב, זה המעט שאנחנו יכולים לעשות כאות תודה והערכה למייחל על כל מה שהוא טורח ומשקיע בשבילנו, ואני אומר את זה בעיקר לעצמי. הרי רק כדי לקרוא את כל החומר שמביא המייחל ומופיע בפורום צריך להשקיע שעות ומאמצים רבים, אז אנחנו יכולים לתאר לעצמנו בכלל כמה השקעה ועמל כרוכים בלכתוב את הדברים, ועוד לפני כן להוציא אותם מן הכתובים ולנתח ולערוך להודעות וכו' וכו'? אז המינימום שאנחנו יכולים לעשות זה להראות נוכחות פעילה בפורום על ידי תגובות, ולאו דווקא תגובות מתוחכמות ועמוקות אלא תגובות אנושיות פשוטות, כפי שהמייחל תמיד חוזר ומדגיש. באמת זה המינימום של המינימום של הכרת הטוב שאנחנו מחוייבים לה, מספיק תגובה אחת ביום מכל אחד כאן בפורום כדי לשנות את המצב מן הקצה אל הקצה, כך שיראה שיש בשביל מי להשקיע.. ועם כל התירוצים של חוסר זמן וכו' וכו', אף אחד לא יכול לטעון שתגובה אחת ביום זה יותר מדי בשבילו, ושאין לו זמן גם לזה. מקווה שניקח לתשומת ליבנו כי אם לא אחרי זה אנחנו נהיה אלה שיצטערו אחרי שהמייחל יסגור את הפורום ונאבד את האוצר הזה במו ידינו, כי בכנות אני לא יודע מאיפה המייחל שואב את הכוחות כדי להמשיך ולהשקיע למרות שנראה שאין בשביל מי.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2011 01:39 |
|
| |
אם ההלכה אוסרת למה אנו דנים ברשת כרגע, האם לא ציינת שיש הרבה צפיות בפורום שהם כנראה מאנשים לא רשומים, מי יודע על כמה אנשים השפעת ואתה לא מודע לכך.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2011 08:26 |
|
| |
אז מה רצית שציג אמת מפלסטלינה?
1. האמת נשארת אמת גם היא לא בדיוק מתאימה לי כרגע ואע"פ שאיני עומדת בדרישות שלה כרגע. האם בגלל שאני מחובר לאינטרנט אעוות את האמת ואומר ש"תראה..האיסור אינו גורף..לפעמים מותר ולא בכל מצב אסור.." ועוד כהנה וכהנה תשובות מטעם... אז כן, אם הייתי אדם לא אמיתי אז הייתי עונה לך כך. אבל אני לא כזה ב"ה.
2. על מטרה לא מקדשת את האמצעים שמעת? אני בטוח שכן. על כל אחד שהתחזק מהאינטרנט יש לך אלף שאיבדו את עצמם לדעת ולדת וכל העוה"ב שלהם מוטל בספק. כך שלא זו הדרך לבחון דברים.
|
| נשלח ב-2/3/2011 12:23 |
|
| |
הבנתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2011 21:35 |
|
| |
בקשה מהכותבים החדשים
אנא השתדלו לערוך את הודעתכם באופן ברור חלק וקריא ע"מ להקל על הקוראים להבין מה אתם מנסים לומר.
"עריכה טובה" זה אומר כתיבה ללא שגיאות כתיב וטעויות הקדלה וכעת אני מגלה שצריך להוסיף בקשה חדשה, כאשר משתמשים באפשרות ה"ציטוט" של הודעה קודמת ע"מ להגיב עליה יש לשים לב לכתוב את תגובתך מתחת לסוגריים בתוכם נמצא הטקסט המצוטט. אחרת ההודעה החדשה מתערבבת עם הטסקט המצוטט מההודעה הקודמת ולא ניתן להבין מי אמר מה והבלבול חוגג וחבל.
לא מדובר בדרישות גבוהות אלא אלמנטריות לחלוטין לטובת הכותב ולטובת הקוראים.
אחרת בשביל מה אנחנו כאן. אל תאלצוני למחוק הודעות מתוסבכות, חבל.
תוקן על ידי המיייחל ב- 09/04/2011 21:33:59
|
|
|
|
|