בעצם רציתי לכתוב את זה כאן, אבל מתוך טעות חצי גמורה ושוגג קטן כתבתי את זה במקום לא מקום, אז הנה,
אני מחפש בנירות [זית, זית כמובן בהכשרים הכי מהודרים] מישהו או משהו לשוחח איתו או עליו בכל פורום חרדי שזז, לצערי העצום והנורא הכל רדוד בגובה דשא במגרש כדורגל שעבר גילוח לפני משחק דרמטי, או בגובה זיפי הזקן של בחור לפני פגישה,
אבל האופטימיות הטבועה בדמי מאז ימי ינקותי משוחררי הדאגות, מכריחה אותי לחשוב שבכל זאת יש תקוה [ובפרט שהיתה מישהי, שלפתע נאלמה דום מאיזו סיבה עלומה] ויש כאן מישהו אינטלגנטי' מעניין, בעל חוש הומור מחודד שמוכן לשוחח על דא ועל הא בענין זה או אחר, מצידי אני מוכן לשלשל מילים בלי סוף העיקר שתהיה תגובה מעניינת וטובה,
אפשר לפגוש אותי משוטט פה ושם מחפש את היצור המבוקש, אז אנא אם מישהו מכם עונה להגדרות הנ"ל מיצאו אותי בשדות חדרי חרדים [לא בפורום חדרי חרדים, יען המנהלים הרחומים ששם אינם מתירים לעני בדעת שכמוני לזהם להם את הפורום החשוב, בהגיגים מבית היוצר של מוחי המעוות כל שהוא]
כל פניה רצינית, מכובדת, נקיה מפניות,תיענה באופן זה או אחר.
נשלח ב-10/4/2009 16:02
שום טעות הקלדה....
לא היה לך כותרת יותר טובה?
לא מתאים לך...
נשלח ב-10/4/2009 16:03
לא הבנתי מילה
נשלח ב-10/4/2009 16:05
הוא משתגע כשהוא פוגש מיקלדת....
נשלח ב-10/4/2009 16:08
הא אוקיי
נשלח ב-10/4/2009 16:56
מבריקה, כן היתה טעות בהקלדה, כשחשבתי שאני מעלה אשכול חדש, ומצאתי את הפניה שכתבתי בזנבו של אשכול שמכיל כבר חמש מאות תגובות,
ולכוכב הנולד אפשר להיעזר בשירותיו הטובים של אבן שושן ובדיעבד גם אני מוכן לספק שירותי תרגום.
נשלח ב-10/4/2009 16:57
אוקיי כמה אתה רוצה לשרות ?
נשלח ב-10/4/2009 17:03
דבר, קצר בשני מילים מה אתה בדיוק רוצה,
לא הבנתי כלום,
חוצמזה שיש פה נאום יפה עם כל מיני מילים יפות.............
אם תואיל בטובך להסביר בשני מילים שוב אני מאאאאאאאאד אשמח!
נשלח ב-10/4/2009 17:05
השירות יעלה לך בזה שתראה את הצד החיובי שבי, ומהיום הזה ואילך הנך מקבל על עצמך בחצי נדר לחשוב עלי אך ורק מחשבות טובות ונעימות
נשלח ב-10/4/2009 17:09
אני מאז ומתמיד חשבתי עליך חיובי, מה נותן לך לחשוב אחרת???????????????
כל חבר וחברה כאן בפורום-זהב!
אתה לא רוצה להסביר לי?
נשלח ב-10/4/2009 17:10
תאמין לי זאב אין לך מושג כמה שאני רוצה למצוא את הצד החיובי שבך אבל אני לא מוצא אותו מה עושים ?
נשלח ב-10/4/2009 17:12
כוכב, נו נו נו חח
אם בא לך להעליב, אני מבקשת בפרטי,
ואם אתה רוצה לעשות את זה מהודר- שמור את זה בבטן!
נשלח ב-10/4/2009 17:13
רקדנית אני ממש משתוקק להסביר ולבאר, אבל מה נעשה כשמחסומי האיי קיו הדליל משהו אינם מאפשרים לכל הרקדנים למיניהם להבין כל דבר???
ולהזריק לך מנת איי קיו דרך המסך המיושן שלי נראה כמבצע בלתי סביר בעליל.
נשלח ב-10/4/2009 17:18
וואי, איזה שפה
פששששש...............
זה לא קשור לאי קיו זה נראה כאילו יש סוד מתחת כל המילים הגבוהות הללו
נשלח ב-10/4/2009 17:22
גם לי נראה אני מפיל עליך את המשימה לברר מה מסתתר שם רקדנית