כוכב, אתה יכול לעלוב בי בכל הזדמנות ראויה שעולה על דעתך, ואל תתיחס לבנות המין היפה שמנסות לבנות לנו עולם דמיוני שמקורו מעליסה בארץ הפלאות, אנחנו הגברים יודעים כי מותר לזרוק מילה פה מילה שם, ואף אחד לא ימות מזה כשהוא נחבא מאחורי ניק שמסתיר את דמותו וצלמו,
ולרקדנית שחושבת שישנו סוד מתחת למילים, אכן ישנו סוד עצום, והוא שרוב האנשים כאן מדברים בפורום, ואילו אני כותב,,,,,,
נשלח ב-10/4/2009 17:31
אתה לא יודע שא"א לדבר בפורום?(פורום לכתיבה)
בפורום כותבים, כוווווווווולם ללא יוצא מן הכלל! חדש למיסטר זאב היקר?
ובקשר לעקיצות,
אז בכיף!!!!!
אם לא הפת לך שיעקצו אותך, מי אני שיחסום בעד זה?????????
נשלח ב-10/4/2009 17:31
חחחחחחחחחחחחחחחחחח זאב שיחקת אותה
נשלח ב-10/4/2009 17:35
רקדנית, שוב מחסום קטן של איי קיו, אז אנסה בכל זאת להסביר לך, אתם [לפחות רובכם] משתמשים בפורום בשפת הדיבור, אתם כאילו מדברים מריבועי המקלדת, ואילו אני כותב, אני לא מדבר, עכשיו הבנת?? או שעדיין האיי קיו הדליל מפריע??
נשלח ב-10/4/2009 17:37
אה, הבנתי, תרגיש בבית
כוכב, לעבודה! (יש אישור)
נשלח ב-10/4/2009 17:44
בס"ד
חחחחחחחחחח....
איזה אשכוללללל....
א ה ב ת י !
זאב,
אתה גדוללל...
חחחחחחח....
ואם אתה באמת רוצה להנות, לך לפורום הפילוסופיה...
תשגע להם קצת ת'שכל וילך שישו ושימחו...
רק תודיע לי לפני שאתה עושה את זה. אני רוצה להיות נוכחת במסיבה...
שבת שלום!
תוקן על ידי 0תם_אחת ב- 10/04/2009 17:43:41
אין אפשרות שניה לרושם ראשוני.
סבי ז"ל היה אומר:"פיקח לא נכנס לצרה שחכם יודע איך לצאת ממנה. וטיפש, גם עשרה חכמים לא יוכלו להוציא..."
נשלח ב-10/4/2009 17:52
נולד, אני בשלי!
לעבודה, האישור הינו בתוקפו
נשלח ב-10/4/2009 17:58
על איזה אישור את מדברת?
נשלח ב-11/4/2009 21:52
לסתם אחת [שיתכן והצניעות האופיינית לה מכריחה אותה להציג את עצמה בתור סתם אחת, בו בזמן שהיא המיוחדת בבנות ארצינו הקטנטונת]
א: ביקרתי כבר בפורום הפילוסופיה, ומה אפשר לעשות שהכל שם רדוד כמו הכנרת אחרי מאתיים שנות בצורת, [גם אם זה נשמע ללא מבינים חכם, אבל מי שמצוי בנושא יודע שהפילוסופיה שמובאת בפורום הנ"ל היא פילוסופיה משומשת כבר אלפיים שנה והסיכוי למצא שם איזה רעיון סוקרטי או אפלטוני מחודש שווה לסיכויים של מדינת ישראל לכבוש את פלוטו מחר בצהריים]
ב: האגו שלי שטופח על ידייך באהבה כה רבה הגיב כצפוי וכיום הוא בגובה נדיר, אבל תודי שגם אני ניסית משהו זעיר ביחס לאגו שלך,,,
נשלח ב-11/4/2009 21:59
כוכב_נולד7 כתב:
על איזה אישור את מדברת?
נשלח ב-11/4/2009 22:44
רקדנית יקרה, איך את רוצה שהכוכב יחשוב? כשהחלקים האמורים לספק לו מחשבות מצויים אי שם בתחתית גופו, ובאמת ובתמים כל נסיון מחשבתי מצידו יצטרך חילוץ ממושב הכסא,
אז אנא אל תציקי לו בדברים שהוא איננו מסוגל להם, [וקרוב לוודאי שיש בזה משום אונאת דברים]
נשלח ב-11/4/2009 23:50
מה לא היה מובן???
הבנאדם בסה"כ התלונן שכולם כאן רדודים ואינלו עם מי לדבר ב"רמה שלו"
נשלח ב-12/4/2009 09:55
חבדניקית יקרה, אפשר תרגום?????
נשלח ב-12/4/2009 13:12
חחח רקדנית אני איתך=]
נשלח ב-12/4/2009 13:13
הא וזאב, רק כדי שיה'יה' לך ברור, זה שאתה רומס אחרים לא מעלה את הרמה שלך..