בית פורומים סבבה כאן

עקב טעות הקלדה,,,,,,,

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/4/2009 13:20 לינק ישיר 

מתי רמסתי מישהו????? אם אני מגיב בצורה אמיתית זו רמיסה???? נכון, תמיד אפשר לחיות באטמוספירה זבת חלב ודבש, אבל בינינו כמה זמן זה ימשך?
ולכן, אני חושב שדיון אמיתי חשוב הרבה יותר ממלוקקות זו או אחרת, והתועלת היא אמיתית [להבדיל משפיכת תמצית סוכר מילים לכל עבר]
אינני מכחיש את קיומו של המושג בין אדם לחבירו, אבל כאן בניקים המוסתרים היטב תחת מעטה האנונימיות מי אמור להתרגש ממילה פה מילה שם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2009 13:25 לינק ישיר 

בתכלס אפאחד לא מתרגש מזה,
אבל אם עדין לא הבנת, ואתה רוצה שאולי אני אביא לך את מילון רב מילים הביתה, לומר שהרמה פה היא רדודה יותר מהדשא של מגרש כדורגל זה רמיסה(או לפחות ניסיון לכך)!! אם היה' באמת בא לך להעלות את הרמה הית מוצא דרך אחרת. ולכן אני יכולה לומר בוודאות שבא לך להוסיף קצת פלפל למקום הזה בדרך של עקיצות ואי נעימות, אבל כבר אמרתי לך, אתה יכול להמשיך ככה אבל עכשיו יהי'ה תלוי לכמה אנשים יבוא בכלל לדבר איתך.
ובאמת דיון לפעמים עדיף על סתם דיבורים (להבדיל מהמילה היפה שאתה קורא לה מולקקות..)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2009 13:35 לינק ישיר 

האאאאאאאאא וד"א, אם באמת אתה חושב שהרמה פה רדודה אז למה אתה בא ורושם באשכול הקבלות לדוגמא שהוא קצת יותר רציני  בדיחות שממש לא מצחיקות אפאחד?!ולא קשור ללא מצחיקות.. פשוט מאוד רדודות היי'תי אומרת ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2009 13:40 לינק ישיר 

אז הנה הגענו להסכמה בקשר לרמת הפגיעה,,,,
[לא ראיתי את מה שכתבת כאן, לפני שכתבתי בפורום הסמוך]
אני חושב שבדרך של הומור אפשר להדגיש את הנושא של הקבלות, ולגלוג קטן יכול באמת ובתמים לתרום המון לרצינות של הקבלות שם,
לקבל על עצמי משהו ללא תוכן גרוע מלא לקבל כלל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2009 14:34 לינק ישיר 

אני לא אומרת שזה היה' ממש נורא לקרוא את הלגלוג שלך שם..אבל אם אתה כבר מדבר על רמה רדודה ..זה אחד הדברים שלא היו אמורים להיות שם...
קיצור נראה לי טחנו את הנושא הזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2009 21:31 לינק ישיר 

ShIRaN213 כתב:
הא וזאב, רק כדי שיה'יה' לך ברור, זה שאתה רומס אחרים לא מעלה את הרמה שלך..

טחנתם, או לא, כל מילה במשפט זה-צודקת!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2009 01:34 לינק ישיר 

חחח תודה רקדנית, =]
מה שלומך באמת חח ?(:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2009 02:13 לינק ישיר 

ווא ווא מה הלך פה שלא הייתי, טוב כולםם להפסיק לריב זה אחד(:
שירני ורקדנית בואו נדון לכף זכות, הוא רוצה לדבר עם מישהו ברמה שלו.
אבל אומר לך משהו זאב, הפוסל במומו פוסל
אם לכל מקום אליו אתה הולך בפורום הזה כולם נראים לך רדודים, משמע ..בך יש את הבעיה..כי ברור שלא כולם בעלי עומק אינטלגנטים וכו' אבל ברור לי שלא כולם פה רדודים, ואם זה נראה לך ככה, אתה צריך לבדוק את זה בעצמך, אולי לך חסר עומק?
אני אומרת את זה מנוקדת מבט שאני מסתכלת אולי אני טועה אני רק נותנת עצה תיקח את זה לאיזה כיוון שאתה רוצה. בכל מקרה, גם אם נראה לך שאנשים פה הם כביכול "לא לרמה שלך" אל תזלזל. כל אחד הוא יהודי כל אחד הוא בן של מלך וכל אחד םה הוא יהלום, לעולם אל תזלזל באף אחד מהאחים שלך גם אם הם נראים לך שטחיים בדרך זו או אחרת וגם אם אין כל כך נושאים מעניינים לשיחה ולא כל כך מעניין לך איתם בלשון המעטה, זה לא נותן לך את הזכות לזלזל בהם, וגם ככה שיהיה לך להמשך החיים, אל תחזיק מעצמך, גאווה זו מידה שה' שונא..ואל תנסה אפילו להתווכח ולהגיד שאין לך גאווה, כמובן שלכולנו יש ואף אחד לא ענו כמו משה רבינו..אבל לבוא בהצהרה שכל אחד שניסית לדבר איתו הוא רדוד זו ממש גאווה, ככה שתנסה לעבוד על המידה הזו ובע"ה תצליח...

מחילה על החפירה מקווה שהועלתי.

אחים יקרים,
 יש מי ששומע, יש מי שמקשיב,
יש אבא שלעולם לא יעזוב.

במקום שבעלי תשובה עומדים, אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2009 03:06 לינק ישיר 

ליאורי צדיקה שלי, חיזקת..היי'תי צריכה את זה תודה (:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2009 12:41 לינק ישיר 

חח שירני ..למרות שמי ישמע איזה מחזקת אני אפשר לחשוב , אם את צריכה עזרה בשבילך זה כבר יותר מפורום, תרימי טלפון ותחייגי וגם תבואי את מוזמנת תמיד, אהובתי(:

תוקן על ידי ליאורר1234 ב- 13/04/2009 12:38:45

אחים יקרים,
 יש מי ששומע, יש מי שמקשיב,
יש אבא שלעולם לא יעזוב.

במקום שבעלי תשובה עומדים, אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2009 13:01 לינק ישיר 

שניכם! נשמות!

יודעות לומר ת'מילים הנכונות בזמן הנכון

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2009 19:30 לינק ישיר 

בס"ד

אז זאב עזב אני רואה...

טוב.. אתם לא יכולות לומר שזה לא היה קצת צפוי אחרי כזאת התקפה...

לסגת - זו לא ממש חכמה גדולה...

החכמה היא לדעת להיסתדר.

(ובמקרים מסויימים להיתמודד.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2009 09:03 לינק ישיר 

לסתם אחת, [שבאמת אינני יודע אם השם מייצג, או שהוא בא מצניעות אמיתית]
זהו, הגעתי למסקנה הפשוטה שאני רב עם נכים, ולכן עד שאמצא בר פלוגתא אינטלקטואלי הנני מקבל על עצמי את השתיקה בתרי, וכשם שהדרישה מלווה בשכר כך הפרישה בוודאי לא תקופח,
אולי כניסוי אנתרופולוגי אנסה להיות לזמן מה הנחמד השכונתי ולהתיז חלב ודבש כלפי כל מה שזז, או אז בנות ציון היקרות תהיינה מדושנות עונג, והששון שנמנע מהן עקב הערה זו או אחרת של זאב ממש טורף ישוב לשכון בליבן, כאמור קול ששון וקול שמחה קול חתן וקול כלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2009 13:21 לינק ישיר 

חינכנו אותך היטב!!!

בנות, עבודה טובה!  חח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/4/2009 14:04 לינק ישיר 

חחחחחחחח,חבורת מאותגרים שכלית!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > סבבה כאן > עקב טעות הקלדה,,,,,,,
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.