מה אנחנו נגיד? שהחופש הגדול שלנו מסתכם בשבוע וחצי בסוכות?
נשלח ב-22/8/2010 21:30
גם זה לא ממש... תאמיני לי.
נשלח ב-22/8/2010 21:37
לבי על תמר ושות'... ועוד יותר - על המורות שלהן... לא שהשבוע הנוסף הזה יעשה את ההבדל הגדול, אבל עוד כמה ימי חסד עד שאצטרך ללמד אנגלית לתלמידות נטולות ידע מינימלי... אולי את רוצה להיות תלמידה שלי, תמר? כדאי לך, אני מלמדת שירים של מיאמי :-)
(מה יש ריבי & יושר, כשאתן הייתן תלמידות החופש היה לכן ארוך מדי?... רואים שאתן לא מורות...)
נשלח ב-22/8/2010 21:41
כן, הוא היה ארוך. אני באמת לא חושבת שיש צורך בכולו. (מספיק לראות את כל נערות הסמינרים שחורשות ומטיילות כל היום בכל קניון ורחוב אפשרי בשביל להבין עד כמה זה לא טוב.)
אידי, אם את לא אוהבת ללמד, מה את עושה שם?
נשלח ב-22/8/2010 21:47
איזה יופי! לא ידעתי שיש לנו מורה פה בפורום.
תמר ויוני, אם אתן רוצות להגיד משהו, לא לשכוח להרים אצבע לפני כן
בכל מקרה, הצלחות לכולם - למורות, לתלמידות, לבני הישיבות ולעובדים/ות בשאר המקצועות.
נשלח ב-22/8/2010 21:54
יושר, תודה על האיחולים! שבאמת תהיה לכולנו, בכל מקצוע אפשרי, שנה מקסימה ומוצלחת...
ריבי, אני אוהבת ללמד - רק לא כשמציבים אותי בכיתות נמוכות/חלשות מדי. להריץ קדימה כיתה עם בסיס טוב זה שונה לגמרי מאשר לחזור 700 פעמים על המשפט "can you say it in english", ולקבל בתגובה מבטים בוהים כאילו דיברתי איתן במילים של 15 אותיות
נשלח ב-22/8/2010 22:05
אידי, תלמידים הם כמו ילדים, לא בוחרים אותם - מקבלים אותם כמו שהם... :)
נשלח ב-22/8/2010 22:18
אני דווקא אוהבת ללמוד ולדעת, אבל לא באוירה של לחץ ומבחנים.
אידי, הייתי נורא שמחה להיות תלמידה שלך, רק שאני ברמה הרבה יותר גבוהה מהתלמידות שלך...........
מה ל'שות?
נשלח ב-23/8/2010 08:38
זה בדיוק העניין. לכן הזמנתי אותך להחליף את התלמידות הנ"ל... (לא נורא. שנה הבאה בעז"ה יהיה יותר טוב!)
נשלח ב-23/8/2010 09:54
למה, את עולה להקבצה אחרת?
עוד דבר, את באמת מלמדת שירים בשיעור? זה ממש טוב! אני רואה את חברות שלי ששונאות את השפה האנגלית נטו בגלל השיעורים, ואני אומרת לעצמי שכ"כ חבל! אנגלית זו שפה יפה מאוד, ואני בתור אחת שדוברת נהנית כ"כ בשיעורי אנגלית!
לדעתי כל המורות לאנגלית צריכות לדאוג שהתלמידות יאהבו את השיעור!
תוקן על ידי תמר99 ב- 23/08/2010 09:57:01
תוקן על ידי תמר99 ב- 23/08/2010 09:57:33
נשלח ב-23/8/2010 22:43
אנקדוטה קטנה: הקיץ יצא לי להשתתף בהפעלת סדנאות לבנות תיכון, ולימדתי אותן את "שיר השמחה". (אגב, כולן הכירו את הדיסק!!) בכל אופן, מה שקרה הוא שהבנות קרטעו איכשהו את הבתים, אבל בפזמון, שדווקא מורכב ממילים פשוטות יחסית - דממת אלחוט. בסופו של דבר עליתי על העניין - הטון! הטון ב"שיר השמחה" המקורי גבוה להדהים... המסכנות פשוט לא הצליחו לעלות! (ואח"כ מחפשים פתרונות דידקטיים...)
נשלח ב-23/8/2010 23:14
איזה בנות לימדת? ישראליות? למה שיצליחו להגיד את כל המילים בכזו מהירות? (הטון לא גבוה בכלל!)
נשלח ב-24/8/2010 00:07
למה שיצליחו? כי חזרנו על זה לפני כן כמה פעמים בלי הדיסק. ואם הטון הזה לא גבוה לך... כנראה שה' חנן אותך בסופר סופרן... ולגבי הרעיון שהמהירות הפריעה ולא הטון, סוף הסיפור היה שכיווננתי את עצמי על טון שהיה נוח לכולנו - אם כי לא-קשור בעליל - וכך זייפנו את כל הפזמון בלי שום בעיות. (לירחמיאל לא אכפת מהלינץ' הקטן הזה, נכון?)
נשלח ב-24/8/2010 17:33
לא, לא אכפת לו. זה בסדר!
מה לא עושים בשביל שישראלים ידעו קצת אנגלית...............