מיאמי אקספיריאנס תשס"ט (יום שני) סיקור + תמונות וקליפים
ההופעה התחיל ב8:05PM יואל קאר היה המנחה.
היום עשיתי יותר קליפים מתמונות כי אבא של ארי ברוין ביקש ממני לעשות קליפים והוא כבר ישלח לי תמונות!
המוזיקה גם היום ע"פ רוב היה פלייבק היה שם מתופף וכמה גיטרות אבל לא יותר.
ירחמיאל היה יותר טוב היום...
הסולנים היו מאוד טובים במיוחד בנימין רבינא אברמוביץ גם עקיבה אברמוביץ היה משהו מיוחד האחים אייל וג'רמי הרשקוביץ(אין עליו)"יאיר קניג"(כבר אמרתי אליו מיליון פעמים שאין עליו) ארי ברוין קיבל כמה סולואים וזה היה ממש יפה יש לו עתיד...
הזמר הראשון היה יהודא גרין והוא פתך עם השיר "נשמת" שזה להיט ענק!!! תמיד מבקשים ממנו לשיר את זה.
אח"כ שר את "ניגון משה" מאלבום שלו גם זה להיט ואח"כ שר "my brother when will u see you again" המילים במקור ביידיש אבל הוא שר את זה באנגלית.
וכאן המנחה הזמין האלומני.
נכנסו עם השיר עושה שלום והמשיך עם השיר אשא עיני(של קרליבך)והמשיך עם השיר "שומרים הפקד".
ואח"כ הם התיישבו על הכיסאות ושרו כמה שירים שקטים והתחילו עם השיר "מהרה"(הישן) ואח"כ פתח ליבי.
וכאן נכנס פרחי מיאמי עם השיר גלה היה מאוד מאוד יפה.(יש קליפ)
ופה חלק מהמקהלה יצא ושרו את השיר ירושלים הרים סביב לה בלי החזנות בהתחלה.
אח"כ שרו מחרוזת של שירים שקטים השיר הראשון היה "שבת משוש" והשיר "נקדש".(יש לי קליפ רק של נקדש)
אח"כ נשאר רק 4 או 5 ילדים ושרו בעבור דוד עבדך.(יש לי קליפ)
אח"כ נכנס שוב המקהלה ושרו אשא עיני הסולנים היה מאוד מאוד יפה.(יש קליפ)
ועכשיו שרו "משיח"(יש קליפ)
עכשיו היה הפסקה בערך 15-20 דקות ושוב נכנס האלומני וכמו אתמול שרו את השיר "אילו".
ואח"כ נכנס כמה ילדים ושרו מחרוזת קצר עם השיר לא ישא גו ואח"כ "עוד ישמע" ואח"כ "כל מי" "תהילת ה' ".ואח"כ "והיה מחנך קדוש"
אח"כ שרו את השיר מעם ה' האנגלית (יש קליפ)
ואח"כ שרו את רווח(יש גם קליפ)
ופה הם הכניסו "אורגן" וכינור ויאיר קניג התיישב על האורגן ושר את את השיר עזור נא כמובן שיש קליפ.
ומיד אח"כ שרו את השיר "יבוא" גם יצא מאוד יפה(יש קליפ)
ואחרי יבוא שרו את "מהרה" החדש. - עשיתי קליפ אבל בטעות מחקתי את זהממש צעקתי על עצמי...
ואח"כ כל אחד יצא והכריז את השם שלו(כמובן שיש קליפ)
ועכשיו לסיום ההופעה שרו "איום ונורא וכמובן קליפ של כל השיר!!!
ע"כ הסיקור ועכשיו אני יתחיל להעלות את התמונות שכן עשיתי.
תוקן על ידי elmonsey ב- 14/04/2009 9:27:35
נשלח ב-14/4/2009 09:34
נשלח ב-14/4/2009 09:39
נשלח ב-14/4/2009 09:42
נשלח ב-14/4/2009 09:48
נשלח ב-14/4/2009 09:54
ארי ברוין
אחים ברוין
אחים ברוין
זהו התמונות שאני צילמתי אולי מחר יגיע אלי עוד תמונות.
לגבי הקליפים של היום חלק אני יעלה עוד לפני כניסת החג אצלי וחלק השני אני יעלה באסרו חג אצלי.
הקליפים שעשיתי היום הם באיכות יותר טוב מאתמול.
נשלח ב-14/4/2009 11:11
אלי שיחקת אותה תודה רבה אין מילים...................................................................
יש לך קשר טוב עם הבראונים אההה...........................
נשלח ב-14/4/2009 14:06
תגידו מישהו ראה כבר את הקליפים, לי זה רק בהורדה הראשונה רק קליפ אחד ויש עוד חצי לרדת.. אוף....
נשלח ב-14/4/2009 14:14
זה יורד ל-א-ט ל-א-ט ל-א-ט....
אצלי ירדו כבר שלושה קליפים, זה תלוי גם במהירות של המחשב.
נשלח ב-14/4/2009 15:41
זה יורד ל-א-ט ל-א-ט ל-א-ט ל-א-ט ל-א-ט ל-א-ט......
לי כבר ירדו 4 והיו כמה שממש כבר עמדו להגמר (מ-9 בבוקר שמתי את זה להורדה...) ו- - - - האינטרנט התנתק והכל הלך.
אני על סף יאוש. למה כל הניסים האלה קורים רק לי? למה???
נשלח ב-14/4/2009 15:55
מרים יש לי קשר טוב איתם...
נשלח ב-15/4/2009 01:23
הנה כמה קליפים השאר קליפים אני יעלה אותם באסרו חג (אצלי יש שני ימים חג)