|
|
| נשלח ב-23/11/2012 15:06 |
|
| |
נשאר כאן מישהו שצריך תזכורת אודות כמה הבטחות ישנות?
"הקב"ה עוד ישאב את האמריקנים לסיני. חכו ותראו" כמה פעמים שמעתם ממני בשנים האחרונות את המשפט הבומבסטי הזה?

ובכן חברים זו רק ההתחלה, זו ממש רק התחלת הסרט. בהמשך יגיעו עוד כוחות ועוד כוחות ואלה ילחמו במצרים ובהמשך גם בישראל, אל דאגה חברים ההתפתחויות יהיו כאלה שיצדיקו זאת. מבחינתם כמובן. נו, איך שגלגל מסתובב לו בעולם. צריך גב רציני לפרוע צ'קים כאלה גדולים כאשר אין שקל בחשבון בשעת נתינתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2012 23:31 |
|
| |
חייב אני להודות שהיה לי קשה לדמיין לראות את התחזית של המייחל בעניין הגעת האמריקנים לסיני.הדבר נראה רחוק, עתידני משהו שמתאים לימות המשיח......
היום - הא בום ! הדבר נוחת בפתח ביתנו, ועדיין ההתפתחות היא דרמטית ולא שכיחה. לאמריקנים היו הזדמנויות להכנס כחוצץ בין מדינות האזור לישראל וכמעט תמיד נמנעו -למיטב זיכרוני .ושוב רואים את יד ה בדבר, הבלתי צפוי קורה פתאום
"שובבתיך ונתתי חחים בלחייך והוצאתי אותך ואת כל חילך סוסים ופרשים לבשי מכלול כלם קהל רב . . . . .מימים רבים תפקד באחרית השנים תבוא אל ארץ משובבת מחרב מקבצת מעמים רבים על הרי ישראל אשר היו לחרבה...."
יא חביבי יא חלאוולאוו !
אני משבח את המייחל על היכולת לדלות מן הכתובים את הנבואות ולתרגם את המשמעויות וההשלכות באופן מדויק וברור-חזק וברוך
נ.ב. איזה כדור לוקחים כנגד צמרמורות הנגרמות בעקבות ריתחא דאוריתא באחרית הימים ??
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2012 00:31 |
|
| |
לא לוקחים שום כדור אחי לוקחים חברותא טובה! זה מה שצריך בכה"ג
וכדי שלא תחשוב שאני סתם מקשקש אני מוכן להתנדב להיות החברותא אם תהיה אתה מוכן לפנות מזמנך ולהגיע העירה. נלמד מה שתרצה. 
גופא - נכון, הגעת הכוחות האמריקנים האלה זו כנראה הסנונית הראשונה בלבד כי ההמשך יקח לפחות עוד כמה חודשים טובים. אני מאוד מקווה שבחצי השני של 2013 העסק יהיה כבר בשלב הרבה יותר מתקדם.
תוקן על ידי המיייחל ב- 25/11/2012 00:34:08
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2012 09:26 |
|
| |
מצרים מכחישה: שום כוח או מדינה לא הורשו לפעול בסיני כל הכוחות שמגיעים או נכנסים לסיני הם מכוח האו''ם הבינלאומי בינתיים לא ראיתי ולא שמעתי על כוחות אמריקנים בסיני. שוב נתפס דבקה עם דמיונותיו הפרועים? 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 09:31 |
|
| |
היום ט"ז באדר יום אחר שושן פורים, ירו הפלסטינים טיל לאשקלון, בדיוק שנה אחרי, ט"ז אדר תשע"ב, שנה שעברה, שהיה זה ליל שבת מוצאי שושן פורים, שהחלה סבב ההסלמה עם עזה, מה הקטע שלהם עם פורים?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 09:34 |
|
| |
הקטע שלהם זה הקטע של עמלק. קשה להם עם זה שלא צרפו אותם לזימון עם עשרת בני המן אי שם על העץ.. "האחיכם ייתלו על העץ ואתם תשבו פה!?" אז גם הם רוצים..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2013 17:30 |
|
| |
ארה"ב נשאבת לאזור ושתי מדינות הולכות לחטוף ממנה בעיקר מצרים אך גם ישראל

אכן התפתחות מדהימה הממחישה לנו היטב שוב כיצד אין לזלזל בנבואה הנאמרת למרות שבשעתה היא נראית קצת מנותקת ללא אחיזה של ממש במציאות אך כל עוד היא יצאה מפי רז"ל (ותירגומם למעשה נעשה על-ידי ללא קושי רב) חזקה עליהם שיתקיימו ואם בכל זאת לא אין זאת אלא בגלל שהקב"ה החליט לסובב את ההגה לכיוון אחר מה שאחנו נוהגים לקרוא לו "גאולה ברחמים". שתי נקודות עיקריות מתגשמות לנו כאן במידה והתסריט הזה הולך לכיוון העולה מהכותרות האלה:
1. לאורך כל הדרך הבטחתי לכם שארה"ב תישאב לאזור סיני-מצרים ותילחם בעיקר במצריים אך גם בישראל. במילים אחרות ישראל ומצרים נמצאות בצד אחד וארה"ב נגד שניהם! כך הובטח שנים מראש למרות שלא היתה כל אחיזה במציאות לסברא כזאת. והנה רואים היום כיצד הקב"ה מסובב את הדברים לכיוון המתאים. 2. כמו"כ הבטחתי שהאירועים האלה (עדיין מחכים לאיראן) יתחילו עוד לפני המלחמה במזרח מול צ' קוריאה וכמו שזה נראה עכשיו כך זה הולך לקרות ואולי גם כדי לשלם לאמריקאים מידה כנגד מידה על זה שהם מעיזים להתעסק איתנו הקב"ה יעורר עליהם שוב את חמתו של מנהיג צ' קוריאה אך הפעם העסק לא יירגע אלא ילך עד הסוף כמובטח וכנטחן עד דק. בקיצור הכל קרוב והכל (כמעט הכל ליתר דיוק) הולך לפי הספר. מחכים לבאות.
תוקן על ידי המיייחל ב- 14/07/2013 17:32:04
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2013 21:31 |
|
| |
זה נכון שהקצב האיטי בו העניינים מתקדמים כבר הוציא אותנו מדעתנו אבל אני נוטה להסתכל על חצי הכוס המלאה שלפחות זה קורה עפ"י המתווה שהוצג כאן עליו עמלנו רבות להוציאו מכל הכתובים והקלף של "גאולה ברחמים" עדיין לא שרף אותנו לגמרי. עוד לא אבדה תקוותנו ב"ה לדעת מראש מה הולך להיות. כך אני רואה זאת: עד שהעסק מתחיל קשה לדעת מתי יתחיל, אבל אחרי שהתחיל סיכוי גבוה מאוד לדעת כמעט הכל מראש.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2013 21:38 |
|
| |
אז תהיה גאולה ברחמים?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2013 22:13 |
|
| |
את רואה שהרב ב"א מבטיח שכן. ומה בדיוק זה אומר? זה כבר קצת יותר קשה לדעת. איך שלא יהיה ודאי שמדובר על מסלול גאולה שכולנו מעדיפים מאשר האפשרות השנייה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2013 22:24 |
|
| |
האמריקאים יילחמו נגדנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2013 22:39 |
|
| |
בפסוק ובמדרש מתואר שכן. אבל זה לא אמור להיות משהו היסטרי. ככה בקטנה. אחרי הנחה כמובן.
נ.ב חבל לשאול שאלות מיותרות שהתשובה עליהן כתובה מראש ובהן עוסק האשכול. אנא ממך, השתדלי לעבור על אשכול מתחילתו ועד סופו. תודה.
|
|
|
|
|