|
|
| נשלח ב-22/3/2010 14:21 |
|
| |

התפתחות כזאת מסתדרת לי להפליא עם צפי אירועי החודשים הקרובים מכמה כיוונים .
גם תחילתם של אירועים בדרום הרחוק .
גם פגיעה באינטרסים ו/או כוחות אמריקנים שבעקבותיה ישלח אובמה כוחות לאיזור כדי לקיים את הפסוקים המדברים על-כך . הרחבנו ע"כ בשיעור למי שזוכר .
במהלכה של לחימה באותו איזור אמורה צ. קוריאה להתעורר עם הפרובוקציות שלה כהקדמה למלחמה עימה מאוחר יותר.
וכמובן כדי להעניש את אובמה על התעסקותו עם ישראל !
הקב"ה דואג שמי שמתעסק עם ישראל לא יישאר מחוסר עבודה בזירות אחרת . הקב"ה משלם הבטחת הכנסה .
תוקן על ידי המיייחל ב- 22/03/2010 14:24:22
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2010 14:53 |
|
| |
 לפי המידע המודיעיני האיראני, אשר חלקו מתבסס על מקורות מודיעין רוסיים, ארצות הברית החלה כבר בריכוז הדרגתי של כוחות צי במפרץ אשר יגיע לשיאו באמצע חודש יוני ותחילת חודש יולי. זו הסיבה מדוע האיראנים הודיעו לפתע השבוע כי עורכים תרגיל ימי גדול במפרץ אשר יבחן את פעילות הציים האיראניים, הצי הסדיר, וזה של משמרות המהפכה נגד תקיפה איראן מהים .
רציתי להעיר את תשומת ליבכם לשתי נקודות בסוגייא זו
הצי האמריקני אכן עתיד לספוג אבדות של הטבעת ספינותיו על חייליו ומלחיו . הדבר מתואר בפסוקי הנבואה שהובאו בראש אשכול זה מיחזקאל ל"ב המדבר על הלחימה הצפויה להתחיל באיזור ההוא בקרוב ולהימשך לסירוגין כמה שנים .
דבר נוסף הוזכר בציטוט דלעיל : אמצע יוני תחילת יולי . אכן כן . בסביבות תאריך זה צפויים צלילי המלחמה להתחיל להתנגן שם .
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2010 16:34 |
|
| |
ב-29 ביוני מתחיל ימי בין המצרים. אז התחלת הבלגן מקביל לאותה תקופה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2010 23:26 |
|
| |
 "קרבות כבדים". . . "אבדות למצריים". . .
נו חברים , מה תגידו על זה ? הסיפא של כותרת האשכול הענתיקה מתחיל לקבל צורה ?
זו רק ההתחלה, בחודשים הבאים גם הצבא האמריקאי עתיד להילחם בצבא המצרי . רישמו לפניכם .
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2010 00:16 |
|
| |
שבוע טוב וברוכים הנמצאים, זוהי הפעם הראשונה לי פה אני כותבת... רק שיהיה ברחמים המייחל ישר כוח גדול!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2010 08:34 |
|
| |
עם ישראל מאחל בהצלחה רבה לשני הצדדים בקרבות !
שלא יגידו שהיית פה איזשהיא נגיעה .. .הכל לקידוש שם שמיים
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2010 15:07 |
|
| |

קיראו נא את הכתבה חברים יקרים והגידו נא לי. . .
מה דעתכם על כותרת האשכול העתיקה ? מתחיל לקבל צורה או לא ... ?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2010 22:56 |
|
| |
בעוד שדבריך נסמכים על התנ"ך ודברי רבותינו הקדושים, דבקה להבדיל סתם נשמעים כמו חבורה של משועממים שמחפשים אקשן כל הזמן. אישית עוד לא נתקלתי בידיעה אחת מפוצצת שלהם שבסוף התקיימה. לכן אני לא מבין מה לך ולהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2010 00:01 |
|
| |
האמת חיכיתי לתגובה כזאת מצד מישהו, ידעתי שזה יבוא מתישהו . אבל דווקא ממך עמי לא ציפיתי לשאלה הזאת, כי אני מכיר אותך כאינטיליגנט והערכתי שתבין את התשובה לבד .
בכל אופן ההסבר הוא שפרט לבעיה אחת אין לי ממש טענות על דבקה. איך לכל הרוחות איך יודעים על תכני שיחות בארבע עיניים בין מנהיגים ?? איך תמיד הם מצליחים להחדיר את הזבוב לחדר בו מתקיימת הפגישה ?
"ארדואן אמר לאחמדי...פוטין העביר מסר סודי לנתניהו..." ועוד כהנה וכהנה 'חשיפות בלעדיות'. אבל מעבר לזה אין לי טענות המקשות עליי לקרוא את הכתבות שלהם.
כמו"כ חשוב לעשות את ההפרדה בין מידע עכשווי ועדכני נטו לבין ניתוחם ובניית תחזית המבוססת עליהם .
לא תמיד אנשים עושים את ההפרדה הזו וכאשר התחזית לא התקיימה הם מסיקים שגם המידע הטכני והעובדתי לא נכון . ולא בהכרח יש קשר כמובן בין השניים.
ולעצם שאלתך - אדרבה, היא הנותנת! וכי מה משלים נבואה הנאמרת הרבה לפני המאורעות כמו כותרות החדשות המבשרות על האירועים עצמם או לפחות על מגמות המצביעות על הכיוון טוב יותר מהחדשות ?
לסיכום : יש לי ביקורת על הסגנון של דבקה, בהחלט שכן. אך אינני שותף למקהלת המלעיזים נגדם . אם אני צריך לבחור בינם לבין אחרים? אותם ולא אתרים אחרים . חד וחלק .
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/06/2010 00:06:34
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2010 09:46 |
|
| |
משט איראני או לא משט איראני. . אני לא יודע . דבר אחד אני כן יודע: שני דברים צריכים לקרות בשבועות הקרובים, התנגשות צבאית ממשית בין ישראל לבין ככל הנראה ולפי כל הסימנים בכתובים - איראן .
כמו"כ האיזור בו אמור להתלקח אותו עימות צבאי הוא האיזור עליו הצבעתי מאז פתחתי אשכול זה : איזור הדרום . קרי - סואץ סיני וכל האיזור הדרומי שם . גם עזה בתמונה.
תאריך: תמוז-אב . יוני יולי .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2010 16:10 |
|
| |

כפי שאמרתי בעבר מובראק מגיע לסוף דרכו בקרוב ופינוי כסאו יכניס את מצרים לעידן חדש, וגם אם זה לא יהיה באופן מיידי בסוף זה יגיע, העידן בו מורגשת מאוד חוסר מנהיגות ראויה. אם כי קשה בשלב כה מוקדם של האירועים לדעת כיצד יתגלגלו הדברים אך מעיון בפסוקים הרלוונטיים ופירוש המלבי"ם עליהם עולה תמונה של חוסר יציבות במצרים והעדר מנהיג חזק בה דבר המשליך על המעורבות האמריקאית באיזור ולחימה של ארה"ב בה - תחת שלטון מקיין כמובן .
לסיכום - תפקיד מרכזי נכון למצרים והאירועים בה במסגרת מלחמות גוג ומגוג של שנים אלו .
יחד עם זאת חשוב לזכור שבשום קונסטלציה כוחה של מצרים לא מופנה נגד ישראל! אין בכתובים תסריט בו מצרים נלחמת נגד ישראל. לא לשכוח זאת.
תוקן על ידי המיייחל ב- 08/07/2010 16:16:21
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2010 23:29 |
|
| |
מוברק אינו יכול לתפקד כנשיא.מאבק בצמרת.דאגה בארה''ב נכון,כבר מספר פעמים הספידו את מובארכ. אמרו שהוא מת,אמרו שהוא חולה מאוד ,אמרו שהוא מסומם מרוב תרופות....אך תמיד הוא הפתיע והופיע בצבור מתפקד לפחות על פי הנראה לעין המצלמה. כרגע הולכים ומתרבים העדויות שהסאגה של חוסני מוברק אכן מסתיימת. מצבו הבריאותי התדרדר קשות והתרופות שהוא מולעט על מנת להקל את מצבו גורמות לו להיות כרגע בלתי כשר בעליל לתפקד כנשיא. על פי מקורות דיפלומטיים,חוסני מוברק לא השכיל להציב יורש מקובל ומוסכם הן על המערכת האזרחית והן על המערכת הצבאית,מה שגורם למלחמת ירושה להתנהל מתחת לפני השטח. הצבא מתייצב מאחורי מועמדותו של ראש המודיעין המצרי ומפלגת השלטון עומדת מאחורי בנו של מובארק-גמאל. האמריקאים חוששים מאוד מכאוס במצרים שיבוא בעקבות מאבק הירושה.
הודעה של NZIV מרוטר
מדהים. הכל הולך כמתוכנן! כמו שאמרנו מראש, מובארק נעלם מהשטח. חוסר יציבות שלטונית. דאגה אמריקאית שבהמשך הדרך תתורגם למעורבות צבאית אקטיבית שתימשך מס' שנים לסירוגין. כאשר בשום שלב אין הכח הצבאי המצרי מופנה נגד ישראל.
זה היה בקווים כלליים. בעתיד הלא כ"כ רחוק נידרש רבות לסאגה המצרית שתספק לנו עוד הרבה הרבה חדשות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2010 01:22 |
|
| |
מדהים לראות איך אמריקה חייבת לקפוץ על כל הזדמנות להציל, לתקן, "לגאול".
הם מנסים לשים יד בכל מקום בעולם, ממש כמו רומי של אז.
בעז"ה בעתיד הלא כל כך רחוק, כבר לא נשמע מהם יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2010 10:50 |
|
| |
האם זה הקדימון למלחמת חצי האי סיני?
התקפת טילי 'הגראד' על עקבה בירדן, ועל כוחות ה-MFO בסיני, הייתה התקפה משולבת של אל קעידה על מטרות אמריקניות
|
|
|
|
|