|
|
| נשלח ב-25/11/2010 15:38 |
|
| |
זה לא ממש משנה כי הערכות העבר נשענו על יסוד ההבנה שאז האירועים היו אמורים להתחיל. משנוכחנו לראות שהלו"ז השתנה גם תסריט האירועים והבנתם השתנה.
בכל אופן כעת נתמקד בזירה הקוריאנית ובהמשך במפרץ הפרסי ורק אחרי כל זה נוכל לעבור לאיזור הדרום וסיני. כך משמע במדרש.
תוקן על ידי המיייחל ב- 25/11/2010 15:40:39
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2011 09:14 |
|
| |
האם יצאו אירועי מצרים לדרך?

כמו שאמרנו באשכול אחר, חוסר היציבות השלטונית במצרים נמצא רק בתחילתו וכל זה הוא רק הקדמה להתנגשות הצבאית הראשונה שתהיה לה עם ארה"ב מיד לאחר המלחמה במז' הרחוק עוד השנה ב -2011 אני מאמין. אם לא תחול דחייה נוספת כמו בשנה שעברה. ואני מאמין שלא.
|
| נשלח ב-27/1/2011 10:22 |
|
| |
גם המצריים רוצים לצאת ממצרים
רק דבר אחד אציע לכם לשיב אליו לב: על הקשר בין מצרים לארה"ב וההתנהלות בין השניים בפרשה הזאת. למה? משום שעוד השנה בחצי השני של 2011 זה עתיד להגיע לעימות צבאי גלוי וגדול בין השניים.
|
|
| נשלח ב-27/1/2011 12:49 |
|
| |
הא ! פשוט סרט ערבי . . .. 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2011 19:49 |
|
| |
חכה חכה...אנחנו עדיין רק בפרסומות שלפני הסרט!
הולך להיות סרט מרתק במיוחד, גם טורקי עצוב, גם מצרי כסאח, וגם הוליוודי אקשן.
הרי לכם סנונית ראשונה למה שאמרנו
|
| נשלח ב-29/1/2011 20:26 |
|
| |
כשהאוטיסטים זעקו בחודשים האחרונים והתריעו על המצב הקשה המבעבע מתחת לשטח ועתיד להתפרץ בקרוב, אנשים לא ממש הבינו מה הם רוצים פיהקו ודיפדפו הלאה."ניתנה נבואה לשוטים" הם הפטירו כלאחר-יד והמשיכו הלאה, אך לא ידעו שהם הם השוטים בעצמם! רק ללא נבואה..
כעת שהכל משתנה מול עינינו המשתאות המתקשות לתפוס את המהירות בה הדברים קורים אני כשוטה הגדול ביותר מבטיח לכם שהשינויים רק בראשיתם וכבר במהלך 2011 נראה את רכבת הבטחותיי עמוסת הקרונות יוצאת לדרך, כמוסבר באשכולת אחרים.
המשך טלטלה נעימה, סליחה נסיעה נעימה .

|
| נשלח ב-29/1/2011 21:49 |
|
| |
תגובה אנושית פשוטה
אני ממש רועד כולי אני לא יודע אם זה מהתרגשות?, פחד? או 'רכבת ההבטחות של המייחל
עמוסת הקרונות יוצאת לדרך" ומרעידה אושיות עולם !!
המייחל אפשר ללחוץ הדוושת "אחישנה" ??
אין זמן לעכל את ההפיכה של הסאנדוויץ' הטוניסאי וכבר הפיכת הפיראמידות במצריים -איפה משיח !?!?
האם ככה יהיה ב:"היינו כחולמים.." ??
אני ממש לא יודע מה להגיד...
אם על מלחמת המפרץ הראשונה אמרתי :"אדרנלין טהור" מה נאמר בקרוב?
המייחל - תן קריאת כיוון שנדע מה לאמר . . .
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2011 22:22 |
|
| |
בכ"ח טבת, ער"ח שבט, לקתה החמה. ליקוי חמה שהחל בצפון אפריקה והסתיים במערב אסיה (המזרח התיכון), מבשר על פורענויות במרחבים אלו. והנה, הליקוי החל בצפון אפריקה, החלו מהומות בטוניסיה ואלג'יריה, שלטון הטוניסאי קרס ראשון, שלטון חרירי בלבנון קרס, אחריו מצרים, מובארק על סף מפלה ושלטונו על סף קריסה, ומהומות גדולות, וכן הלאה הפגנות בירדן ובתימן, והדלפות ויקיליקס נגד אבו מאזן, ששלטונו עלול להתערער כתוצאה מכך... בקיצור, החמה שלקתה, אירוע זה מבשר לאומות שחוו את ליקוי חמה האחרון ער"ח שבט תשע"א, ששלטונות מתערערים ונופלים. ובנימה אישית אוסיף, בע"ה במהרה, ארה"ק נקייה משולטנותא דערב רב הציוני... ככתוב בזוה"ק על שיר השירים: "הגשם חלף הלך לו" זה שולטנותא דערב רב שיעבור מן העולם מהרה בע"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2011 23:50 |
|
| |
אלדד
לא רק הציונים הם ערב רב.
יהיו לך הרבה הפתעות מי הם הערב רב .
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2011 00:05 |
|
| |
דן
אין מה ללחוץ על דוושת אחישנה , היות ואנחנו באמצע ה"בעיתה" , את אחישנה עברנו בתשס"ח , עכשיו זה בעיתה במלוא העוצמה , וככל שיטיבו לעשות תשובה מוקדם יותר נחסוך את האירועים האלימים.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2011 09:06 |
|
| |
אתם יודעים מה הכי מדהים אותי בכל הסיפור הזה של מצרים? מזווית הראייה שלנו כמובן.
אתם ודאי זוכרים את הסבריי הרבים כאן בפורום וגם בשיעור הוידאו האחרון בהם תיארתי את המלחמה שתהיה באיזור סיני ומצרים המתוארת גם בנביא וגם במדרש וכל הזמן אמרתי "האם יש תשתית לאירועים כאלו היום? ודאי שלא. נצטרך להמתין ולראות איך זה יתפתח"
והנה, הקב"ה לחץ על הכפתור ובבת אחת התפרץ לו הר הגעש המצרי ועל כנפי עשנו הסמיך נישאות הנבואות האמורות הנראות קרובות מתמיד. ברוך משנה עיתים ומחליף הזמנים.
וכך זה הולך עם כל שאר הנבואות. ללמד על הכלל כולו יצא. לתשומת ליבם של אלה שעדיין מסתכלים עליי בחצי עיין..
תוקן על ידי המיייחל ב- 31/01/2011 09:09:44
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2011 08:56 |
|
| |
אבקשכם לשים לב לדבר אחד
בהתייחסותי למשבר במצרים לא אמרתי שמובראק יעוף ומישהו אחר יתפוס את מקומו.
הדבר היחיד שאמרתי הוא שמתוך הכתובים אני רואה חוסר יציבות שלטונית מעכשיו ועד סוף הטווח! שזה אומר עד הגאולה השלימה.
חוסר יציבות שלטונית בה מעורבת ארה"ב ותהיה גם מעורבת בעתיד בשנים הקרובות. כולל הממשל הבא שיבוא אחרי אובמה. ארה"ב הולכת להיות מעורבת אינטנסיבית בקלחת המצרית הזאת ותחילת המעורבות הגלויה והצבאית צפויה להערכתי כבר במחצית השניה של 2011 .
בכל מקרה אדגיש שאני לא רואה בתוך כתובים מצב בו הצבא המצרי הגדול והמאיים מופנה נגדנו.
"לא רואה בתוך הכתובים" מבחינתי משמעו "לא קיים!"
אלא מה, לאור כלל גדול שבידינו שכאשר מדינה הולכת לחטוף מכות סימן שלפני זה היא תעשה צרות לישראל ואמרנו שמצרים הולכת לחטוף כבר השנה זת'אמרת שאנו הולכים לסבול ממנה לפני..
בהחלט יתכן שכן, אך לא חייב לשם כך צבא/ מלחמה וכדומה, גם בדברים מינורים יותר אפשר לצאת ידי חובה. כגון ביטול הסכם השלום, ניתוק אספקת הגז והפרת החוזה, ועד כהנה וכהנה אמצעי ענישה שונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2011 10:47 |
|
| |
מובארק בביקור בציר פילדלפי
תוקן על ידי המיייחל ב- 01/02/2011 10:49:44
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2011 11:06 |
|
| |
בעניין השיעור בו אפשר לצאת ידי חובה ולחטוף מהקב"ה שמעתי פעם הסבר בענייין עשיית הדין בישראל לעומת עשיית דין אצל הגויים הרשעים (שר"י ישו"ז)לעומת עשיית דין אצל היהודים.היהודים זוכים למידת הרחמים בשל העובדה שניתנה להם מתנה גדולה - היצר הרע הדוחף אותם כנגד התורה וכל מצווה קטנה כרוכה במאבקים גדולים. אצל הגויים אין שום מידת רחמים אלא מידת דין בלבד - דין נטו !!! (יא חביבי יא חלאוולאוו !! ) כיוון שלא ניתן להם היצר הרע הפועל להדיחם לדבר עבירה וכל אשר עושים רע לישראל מתוך שנאה שירדה לעולם בסיני- בשל קבלת התורה על ידי היהודים. אז יוצא ששיעור כלשהו, כמו בחמץ, מחייב את הגוי הרשע ב-"חבית-חבית ולא בריך"  מהודר כל שכן כשמדובר ביסוריי- אין קץ לאורך כל הדורות שהאכילונו הארורים הללו - יא חביבי יא חלאוולאוו !!
והמחמיר תבוא עליו הברכה !!!
|
|
|
|
|