|
|
| נשלח ב-19/3/2011 21:42 |
|
| |
אני חוזר ואומר בפעם ה-7,892 . . .
הסלמה בטחונית קשה מכיוון דרום נמצאת בפתח וזה לא הולך להיות דומה לעופרת יצוקה כלל! לצערי ימים קשים בפתח ואין מה לעשות הרבה חוץ מתשובה ומעשים טובים כמובן שיבטלו את הגזירות בשורשן שם למעלה.
פורים היום ולא זה הזמן המתאים להודעות כאלה אך מה לעשות שחובתי להתריע לא פחות ואף יותר מגורמי ביטחון המתריעים על דברים דומים.
|
| נשלח ב-19/3/2011 22:27 |
|
| |
בסדר טוב מאוד רוצים שתגיע כבר הגאולה ואם זאת הדרך שעם ישראל בחר אז מה לעשות.. אנחנו יכולים להאשים בזה רק את עצמנו... ואם זה מה שצריך לקרות אז אדרבא שיגיע כמה שיותר מהר.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2011 10:39 |
|
| |
התפתחות שמסבירה היטב את הפסוקים על מלחמת מצרים הקרובה

מזה כשנתיים שאני מנסה לפצח את האגוז הזה ששמו "העזרה האיראנית לכוחות המצריים" המתואר בפסוקי המלחמה ביחזקאל על פיהם האיראנים שולחים כוחות לנקום באמריקאים על המכות שינחיתו על הצבא המצרי. בעיקר על הים. עד אירועי החודשים האחרונים לא שייך היה להבין את הכתובים. המציאות פשוט לא איפשרה זאת.
"ויבואו פרסיים לנקום נקמת אחיהם המצריים מאת האדומיים" כלשון המלבי"ם, בערך.
עוד נאריך בנושא כשיתחילו העניים לזוז בכיוון.
תוקן על ידי המיייחל ב- 30/03/2011 10:41:46
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2011 20:38 |
|
| |
המכונית השרופה בה נפגעה חוליית החמאס
ישראל והחמס עשו צעד אחד נוסף לקראת מלחמת אביב באמצע אפריל
בחרתי להכניס הודעה זו דווקא באשכול זה ולא באשכול "האם לפנינו הסלמה בטחונית הסטורית?" כדי להדגיש שתי נקודות, אנו רואים כיצד מדרום הולכת ונפתחת אט אט הרעה, ודבר שני כדי להדגיש את הצרות שמצרים תעשה לנו בטרם יגיע זמנה להסתבך במלחמה מול הצבא האמריקאי.
|
| נשלח ב-3/4/2011 09:03 |
|
| |
מעיון מחודש בפסוקי המלחמה באיזור מצרים אני מזהה קושי מסויים לקבוע כיצד יתלקחו העניינים ומה יהיה סדר ההתרחשויות.
תובנה אחת שהתחדשה לא מזמן אומרת לי שקודם כל יתלקחו העניינים בזירה העזתית מול ישראל דבר שיגרור את ישראל לתגובה מסיבית יותר ויוציא מחוריהם את כל שונאי ישראל שיינצלו זאת לקרוא לקהילה הבינלאומית להגיב צבאית מול ישראל בדיוק כפי שעשו מול לוב. ולא רק שתרחיש כזה אינו מופרך אלא הוא אף מסתדר היטב עם הפסוקים המציינים שהעונש לצבאות המעורבים במלחמה מול מצרים בא להם על האימה והפחד שהטילו על ישראל.
קשה כאמור לקבוע כיצד בדיוק ייראו הדברים אך בדבר אחד אני די בטוח, הכל קרוב מאוד וצפוי בחודשים הבאים.
תוקן על ידי המיייחל ב- 03/04/2011 09:06:13
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2011 14:53 |
|
| |
עוד זה מדבר וזה בא . .. .
המייחל, לא נותנים לך רווח בין פסוק לפירוש 
אל-ברדאעי: אם ישראל תתקוף בעזה, נילחם בה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4051888,00.html
בראיון לעיתון ערבי אמר המועמד לנשיאות מצרים, כי אם ייבחר לתפקיד הוא יפתח במקרה של תקיפה ישראלית את מעבר רפיח ויבחן דרכים ליישום הסכם ההגנה הבין-ערבי
נ.ב.
הם פשוט לא יכולים לצאת מתסריט אחרית הימים וממש נדחפים למלא תפקידם ולקבל מלוא מידת הדין בהידור וסילסולים -
סרט מהמציאות
נ.ב.ב
אני פשוט צוחק בלי סיבה נראית לעין !!
נ.ב.ב.ב
האם על זה התכוונה התורה בפסוק:"אז ימלא פינו שחוק ולשוננו רינה"?
|
|
| נשלח ב-4/4/2011 15:36 |
|
| |
עת לצחוק ועת לבכות.. וכעת זה לא העת לצחוק, משום שטבעת החנק על ישראל הולכת ומתהדקת ואלמלא הייתי רואה זאת בכתובים שמצרים לא תגיע להתנגשות עם ישראל בהחלט הייתי מודאג ממצב העניינים.
כפי שאמרתי, מצרים אכן תעשה לנו צרות אך רק כדי להצדיק את המכות שינחתו עליה מידי האמריקאים.
|
| נשלח ב-14/8/2011 09:45 |
|
| |
האם אנו חוזים בתחילתו של ארוע מתגלגל עליו דיברנו פה כה רבות? קשה לדעת בשלב זה. אם כי כל זמן שהאמריקאים מחוץ לתמונה אני לא רואה כיצד זה מתפתח לכיווננו.
מבצע נשר-טנקים מצריים ואלף חיילים מתפרסים על גבול עזה

http://rotter.net/forum/scoops1/31225.shtml
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 13:06 |
|
| |
מתקפת טרור ליד אילת: לפחות שבעה פצועים
מחבלים פתחו באש לעבר אוטובוס "אגד" בכביש 12, בין מצפה רמון לאילת. מהירי על האוטובוס, בקו 392 מבאר-שבע, נפצעו חמישה בינוני ושניים קל. נוסעים סיפרו כי שלושה אנשים בסרבלים פתחו באש ונמלטו. בהמשך דווח על עוד ירי - הפעם על מכונית פרטית מצפון לאילת.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4110632,00.html
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 14:49 |
|
| |

שמתם לב מה קרה כאן?
שעות לאחר שבהודעה אחרת כתבתי שככל הנראה האירועים הקשים יחלו בצפון ורק בהמשך יגיעו גם לדרום מגיע האירוע הקשה הזה וטופח על פנינו ולדאבון ליבנו.
כאילו משמים רומזים לי - "אם אמרת משהו ופירסמת למה שתחזור בך.."
ה' ירחם.
תוקן על ידי המיייחל ב- 18/08/2011 15:06:02
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2011 21:08 |
|
| |
זהו מוריי ורבותיי.. אני 'שמח' לבשר לכם לאחר למעלה משנתיים של דיבורים על התעוררות החזית המצרית והפיכת איזור סיני-מצרים למוקד של פעילות צבאית מלחמתית בין שתי המדינות, כאשר בהמשך תצטרף גם ארה"ב, שהחיינו והגיענו לזמן הזה. הבטחתי לכם שמצרים עוד תעשה לנו צרות. מכאן ואילך הכל אמור לרוץ מהר יותר. לא רק שיהיה מפחיד אלא יהיו גם נפגעים בצידנו. אין מה לעשות כך מתואר בכתובים. גם בפסוקים וגם במדרש.
אני את הנחמה בסיפור הזה ימצא במכות הגדולות שמצרים הארורה עוד תחטוף בעיקר מידי הצבא האמריקאי. לקיים מה שנאמר "ומצרים לשממה תהיה". נצטרך להמתין עוד קצת כדי לראות כיצד ארה"ב נשאבת לסיפור הזה בעל כורחה. אנו רק בתחילתה של הדרמה שבהמשך תהפוך להרבה אקשן. הכל קרוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 09:45 |
|
| |
דבר מענייין ביותר הוא שכבר ב2007 פוסק הדור הגרי"ש אלישיב התבטא כמה וכמה פעמים שהוא מודאג מצבירת האמל"ח והנשק הרב בידי המצריים. למי ולמה הם צריכים את כל ארסנל הנשק?. עיניים צופיות.
וכהמשך לאמור לקרות העיתונים הראשיים במצרים פירסומו היום כותרת ראשית "העם רוצה נקמה"!
מדהים באיזו מהירות זה מתגלגל.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 09:58 |
|
| |
לזה אתה קורא עיניים צופיות? פחחחח...עלוב ידידי עלוב ביותר. (לא יודע מה אמר הרב אלישיב אני מתייחס למה שציטטת)
אתה רוצה להתפעל ולהביע את הערצתך לרב שליט"א? אחלה. אבל מיותר לחלוטין יהיה לעטוף את זה בסיפור הזה.
להזכירכך לא הוא (בדיוק כמו לא אף גדול בתורה אחר) לקח את המקורות והרכיב מהם פאזל ונתן תחזית צפי לאירועי השנים הקרובות. עבדך הקטן והלא נחשב דווקא כן. מה לעשות..כל אחד והתפקיד שלו כנראה. איזהו חכם המכיר את מקומו אמרו חז"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 10:37 |
|
| |
שוב פעם, לא הבנתי אותי נכון. איני שייך למגזר שהרב אלישיב משתייך, כונתי היתה בזה שאף אחד במשך שנים לא מצמץ כלל וכלל לעבר הדרום - מצרים. היחיד שאמר כמה וכמה פעמים ואף הביאו את דבריו בהרחבה בעיתונות החרדית היה הגרי"ש. מן הראוי להזכיר זאת . חכמת פוסק. ולעצם הדבר שלכל אחד יש תפקיד, אנו מכריזים בזאת "שכבודו יתגלה במהרה...  
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 11:01 |
|
| |
ועכשיו לתובנות.
כרגע מי ששולט במצרים הוא העם, ולא הצבא.
העם החליט להוריד את מובראק, והורידו אותו. העם דרש משפט ראוה, וקיבל משפט ראוה. העם רצה להוריד את דגל ישראל אתמול מהשגרירות בקהיר, והורידו אותו. העם אומר שהתנצלות על האירועים ביום חמישי לא מספקת אותם, וראשי הצבא אומרים לישראל שלא מספיק התנצלות. ועכשיו העם דורש נקמה! , מה, לא יתנו להם את זה?
ה' ישמרינו ויצלינו.
|
|
|
|
|