בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

מדרום תפתח הרעה עלינו ועל מצרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/8/2011 15:00 לינק ישיר 

יפה אמרת. ואני שמח שאמרת כך.
ואילו אני טוען, שלא צפויה מלחמה בהיקף מלא מול מצרים. כך טענתי כל הזמן.
מקסימום אירועים בודדים פה ושם, לא משהו רציני.

מצרים את המלחמה שלה שהיא כה חפצה בה תקבל מידי הצבא האמריקאי.

אז זו המילה שלי מול המילה של הרב שהזכרת או כל רב או כל מומחה אחר שתרצה.

נחיה ונראה דבר מי יקום. טוב?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/8/2011 16:13 לינק ישיר 

תיקון קטן!

מעולם לא טענתי בשם מאן דהוא שצפוי לנו מלחמה עם מצרים.

מה שכן הבאתי בשם וכו' הוא על מלחמה גדולה.  כנראה בצפון (כל הצפונים), וישתתפו בחגיגה העזתים.

ושוב פעם את החומר על מצרים שתדע אתה היחיד עם מקורות, וע"ז מגיע לך צל"ש! וישר כוח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 17:37 לינק ישיר 

תודה רבה על הדברים !

ידוע שעם האוכל בא התאבון, וכבר כמה וכמה פעמים ביקשו אם תוכל להעלות את חלק ב' של 2012 , כולם אבל כולם יודו לך. אני אישית בודאי ובוודאי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 17:37 לינק ישיר 

טוב ידידי , אז הגיעה הזמן כנראה , והעסק מתחיל לזוז , אם נרצה או לא , ואם זביבי ירצה או לא הוא ניבחר להיות ראש הממשלה הכי מושפל שהיה לישראל זה בטוח !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2011 06:02 לינק ישיר 

התקוממות בלוב המורדים: "משמר קדאפי נכנע, עצרנו שניים מבניו"

זו הפתעה ! לפחות בשבילי כאשרר בכל אמצעי התקרושת ניתן הרושם שיש מעין תיקו -פתאום נפל דבר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/8/2011 08:08 לינק ישיר 

כן , מדהים אך הדברים נגמרים בכדור הארץ אחרי שהם הוכרעו ברקיעים :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2012 14:49 לינק ישיר 
ההמתנה להתפתחויות בגזרה הדרומית ובעיקר סיני עדיין בתוקף

ההחלטה של האחים המוסלמים לרוץ בבחירות לנשיאות במצרים, שהתקבלה בסוף השבוע שעבר  היא דוגמא לארוע משמעותי מאוד, אבל ספק אם אפילו אחוז זעום בציבור הישראלי שם לב לכך. מבחינות רבות, מדובר בהחלטה מפתיעה,
שכן ההערכה המוקדמת הייתה שהאחים המוסלמים יימנעו מקרב ישיר על השלטון בשנים הקרובות. עצם ההחלטה של התנועה לרוץ לנשיאות היא בעלת משמעות רבה.

חשבתם על תרחיש של ניצחון האחים המוסלמים בבחירות, בחירת נשיא דתי במצרים, וביטול דה-פקטו של הסכמי השלום עם ישראל? הוא לא מופרך. צה"ל, שדילל את כוחותיו בדרום בתקופה היציבה של הסכמי השלום עם מצרים, חייב להיערך גם לכך. 

תוקן על ידי המיייחל ב- 05/04/2012 15:06:37

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/4/2012 15:54 לינק ישיר 

מפחידדד
ואני עוד מתכננת ללכת לבית מלון השנה באילת
נסתרות דרכי השם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2012 20:20 לינק ישיר 

קראתי עכשיו שישראל אישרה למצרים להכניס 7 גדודים
מצריים לסיני כדי להיאבק בטירור בחצי האי סיני
זה אומר משהו? זה מנבא על מה שיכול לקרות בעתיד
במזרח התיכון?
רק השם יודע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2012 22:16 לינק ישיר 

את שואלת? את עונה? את שואלת אותי? את שואלת את ה' ?
אחרי שהקשתי את ארבע הקושיות דעתי היא שאני לא צופה
אירוע משמעותי באזור סיני בטווח הקרוב. יקח לזה עוד זמן מה להערכתי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2012 23:03 לינק ישיר 

אני אומרת שרק השם יודע מה יהיה
ושואלת האם אתה חושב שיקרה משהו
בעקבות זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2012 20:20 לינק ישיר 

הביטול החד-צדדי של הסכם הגז בין מצרים ל-EMG אינו מהווה הפרה של הסכם השלום ולישראל אסור להיגרר לתגובה או להתבטאויות מתלהמות, שעלולות להחריף את המצב השברירי בין שתי המדינות. כך טוען המזרחן ד"ר גיא בכור מהמרכז הבינתחומי, עורך אתר הפרשנויות Gplanet.
בכור: "אין פה הפרה של הסכם השלום בין מצרים לישראל. על פי ההסכם, מצרים הייתה אמורה למכור נפט ואנרגיה לישראל והיא עשתה זאת, אבל החובה הזו נגמרה לפני 10 שנים.
"מדובר פה בעניין מסחרי-כלכלי גרידא, ולא עניין מדיני. EMG, החברה שמספקת את הגז, לא שילמה לממשלה המצרית כבר כמה חודשים. אין פה החלטה להפסיק את הגז מסיבות פוליטיות. ממשלת מצרים עשתה הרבה כסף מההסכם הזה והיא זקוקה לכספים הללו כי היא במשבר כלכלי קיומי, עד כדי פשיטת רגל של המדינה".
- אם מדובר בצורך כלכלי קיומי, מדוע הצבא המצרי לא מפסיק את החבלות של הבדואים בצינור הגז?
"השליטה שלהם מוגבלת והצבא המצרי טרוד כל כולו בקיום המדינה והניהול שלה.
לכן, אלו התוצאות".
- האם המצרים ימשיכו לכבד את הסכם השלום?
"בהחלט, והם גם אומרים את זה. אפילו הסלפים והאחים המוסלמים לא אומרים אחרת. יש פה היסטריה ישראלית טיפוסית, שנובעת מאי הבנה של המציאות. וזה רע מאוד. יש פה תגובות מתלהמות ביחסים המאוד שבריריים בין שתי המדינות".
- אתה מתכוון לשר החוץ ליברמן, שלפי דיווח ב"מעריב" קרא להקים מחדש את הגיס הדרומי ואמר שמצרים יותר מסוכנת מאיראן?
"אני מתכוון להתלהמויות מכל מיני כיוונים. צריך להרגיע פה. היחסים הצבאיים והפוליטיים השקטים בין ישראל למצרים טובים מאוד, אולי יותר טובים מתקופת מובארק. ראית את פרשת אילן גרפל, התיווך בעסקת שליט, הסכם הפסקת האש בעזה וגם אולי עודה טראבין ישוחרר תוך ימים אחדים. ריבונו של עולם, כמה אפשר להיות פרנואידים?"
- אז החששות ממלחמה עם מצרים לא מבוססים?
"אין למצרים שום אינטרס לצאת למלחמה נגד ישראל. אין להם כסף לקנות חיטה להמונים למיליונים בחודש הבא. על מה אנחנו מדברים כאן בכלל? לא צריך להפוך כל עניין בין מצרים לישראל להיסטרי".

ידועה לכם שיטתי מזה שנים הגורסת שאין בכתובים שלנו תרחיש של מלחמה עם מצרים.
אי לכך ובהתאם לזאת לא  חששתי להצהיר חזור ושוב שאין דבר כזה מלחמה עם מצרים
ושיפסיקו להלך עלינו איימים כאילו ענני מלחמה מתקדרים מכיוון קהיר. לא מיניה ולא מקצתיה.
טוב אולי מקצתיה. מסיני אבל לא מהמצריים כי אם מהצבא האמריקני.

תוקן על ידי המיייחל ב- 23/04/2012 20:26:04

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/6/2012 15:03 לינק ישיר 
זו רק ההתחלה

כך נראית ההתחלה בלבד של מה שעוד צפוי לקרות בחזית הדרומית. כן טנקים לא טנקים אין לי מושג מה שאני כן יודע הוא שסיני נמצאת חזק על מפת המלחמות ואירועי הגאולה.
כדאי לכל מי שיד ורגל לו בדבר שיקח את הדברים במלוא הרצינות ויתכונן בהתאם כי אנו הולכים להתמודד שם לא רק מול בדואים מחבלים ושאר מרעין בישין אלא גם מול צבא אמריקני מסודר וחזק.
שלא יגידו שלא אמרנו.

תוקן על ידי המיייחל ב- 18/06/2012 15:09:08

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2012 22:41 לינק ישיר 

כמה טיליםםםםםםםםםם
משיח noww

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2012 23:23 לינק ישיר 

נשמע שאת מאושרת.....
הלו.....אנשים סובלים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > מדרום תפתח הרעה עלינו ועל מצרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.