בית פורומים אלי גרסטנר Eli Gerstner

מה אתם אוהבים ב YBC שאין בפרחי מיאמי, ולהיפך?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/8/2009 10:31 לינק ישיר 

לומד פסנתר, אבל מנגן בעיקר באורגנית כי עוד אין לי פסנתר בבית...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2009 11:20 לינק ישיר 

איזה יופי! גם אני למדתי פסנתר כמה שנים ... היה טוב וטוב שהיה...
בכולופן, אם אתה לומד פסנתר, אולי אתה יודע איפה אפשר להשיג תוים של שירים חסידיים לפסנתר?
(חיפשתי בכמה חנויות והמקסימום שלהם היה לגיטרה )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 11:59 לינק ישיר 

לא נתקלתי בהרבה תווים לפסנתר במוזיקה החסידית..
אבל אם תחפשי טוב באתר הזה, תמצאי כמה דברים: http://www.tavim.net/
יש שם לדוגמא את 'והיא שעמדה' של שוואקי ורזאל.
רוב התווים באתר הזה בתשלום.
אבל כמובן שיש גם הרבה תווים לאורגנית (מנגינה ואקורדים) אם זה יכול לעזור לך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2009 12:26 לינק ישיר 

אורגנית לא עוזר לי כל כך כי זה לא כמו הפסנתר - אתה בטח יודע אם אתה מנגן על שניהם.
אבל בכל מקרה תודה על הקישור - זה נראה אתר מעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2009 14:53 לינק ישיר 

אני מעדיפה את פרחי מיאמי בגלל כמה וכמה סיבות...
כמו שכבר הוזכר פה אלי דוחף את אחיו הקטן לכל קטע אפשרי,נשמע כאילו הקימו את ישיבה בוייס רק כדי לקדם את יעקב מרדכי,ואני גם ממש לא מבינה את ההתלהבות ממנו..

מצד אחד מישהו אמר פה שפרחי מיאמי שרים רק בסגנון אחד ואחר כך מישהו הגיב שלכל אחד יש סגנון שזה אומר שגם ישיבה בוייס שרים בסגנון אחד..
וגםם...ישיבה בוייס נשמעים ממש ילדותיים,רוב הילדים שם קטנים ולא מנוסים ואני אישית מרגישה כאילו אני שומעת שירים מהסדרות של אחותי הקטנה לפעמיים..

עוד מישהו פה אמר שהוא לא היה מדמיין את יעקב שוואקי שר את שבחי,ולי אין שום בעיה לדמיין אותו שר את השיר הזה עם שינויים קטנים..
ואני חושבת שאפשר לשיר כל שיר מקהלה,צריך פשוט לבצע כמה שינויים קטנים,זה ממש לא בעיהה..

אני ממש לא מסכימה עם זה שפרחי מיאמי זה למבוגרים וישיבה בוייס זה לצעירים,פרחי מיאמי מתאימים לכל אחד וישיבה בוייס לצעירים..

ו...
לירחמיאל יש קול יפייפה ואני חושבת שהשירה שלו ושל המקהלת גברים רק מוסיפה עוד צלילים לשיר:]אני נהנית לשמוע את השילוב של המקהלה עם המבוגרים

לישיבה בוייס באמת יש בעיה שהם צועקים יותר מידי,כאילו אם הם צועקים יותר אז יש יותר רגש בשירה שלהם וזה ממש לא נכון,וגם בכל השירים השקטים שלהם יש את הקטע שיא שכל הילדים צורחים ושהוא מפסיק את המוסיקה ואז המוסיקה חוזרת ומלווה את כל הילדיםם כמובן בצרחות..
זה נדוש ונמאס לשמוע אותם צורחיםם!(אין לי מושג איך להסביר את זה..מקווה שהבנתם)

כמובן שכל מה שאמרתי פה הוא לטעמי בלבד!
שבת שלום:]

תוקן על ידי משמש13 ב- 14/08/2009 14:50:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2009 16:26 לינק ישיר 

קודם כל, ברוכה הבאה!
יעקב מרדכי שר הרבה סולו, אבל הוא לא היחיד
קחי לדוגמא את הדיסק הראשון - הוא שר שם ממש קצת. (הלוואי שהיה יותר..)
יהודה לייב סאקס וגרשון פוס שרים שם הרבה יותר ממנו, הבעיה היא שאת לא מכירה את הקולות שלהם מספיק בשביל לקטלג אותם.
עשיתי בדיקה מהירה: בדיסק הראשון של YBC קטעי הסולו של יעקב מרדכי מסתכמים בדקה וכ-33 שניות מתוך דיסק של 55 דקות. גם בדיסקים הבאים הוא מתחלק שווה בשווה עם שאר הסולנים.
חוץ מזה שיעקב מרדכי נהיה כבר מותג בפני עצמו.

הילדים בישיבה בויס צעירים יותר ומהסיבה הזאת הם מסוגלים להגיע לטונים שפרחי מיאמי ברובם לא מגיעים אליהם (מה שאת קוראת לזה 'צרחות'..)
אגב, אני מתרגש משירים עם 'צרחות'.

אגב, ישיבה בויס זה לא רק לצעירים. אבא של חבר שלי שומע אותם כל היום, והוא לא צעיר.

YBC
אין כמו Yeshiva Boys Choir

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/8/2009 17:38 לינק ישיר 

משמש,לא הבנתי,לביגון יש קול יפה וליעקב מרדכי גרסטנר לא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/8/2009 18:35 לינק ישיר 

פסנתר כנף-לפני שידעתי בכלל על קיומם של פרחי מיאמי הייתי מעריצה של ישיבה בוייס,הכרתי קצת את הסולנים,יהודה לייב סאקס היה הסולן האהוב עליי,וגם ממש אהבתי את יעקב מרדכי אבל מיציתי אותו לאחר כמה זמן..

אני חושבת שאפשר להגיע לטונים גבוהים בלי שזה ישמע כצעקות,אישית השירה שלהם עושה לי כאבי אוזניים..

אני לא אומרת שאין להם שירים יפים,יש להם אבל את רובם אני לא מחבבת.

ובקשר למה שאמרת,על המבוגר שאוהב אותם,הגבתי על דבריו של מישהו אחר.ברור שיהיו אנשים שאוהבים אותם בכל הגילאים אבל אותו אדם אמר שפרחי מיאמי הם יותר למבוגרים אבל זה ברור שגם צעירים אוהבים אותם (כמוני למשל).אני אישית חושבת שרוב האנשים שאוהבים את פרחי בני הישיבות הם צעירים..

עט-יש ליעקב מרדכי קול נחמד בעיני,אבל אין שום קשר בין הנושאים.
דיברתי על יעקב מרדכי בלי קשר לירחמיאל.

וכמובן שזאת רק דעתי,כמו שאני רואה אתם חולקים עליי.(לא שציפיתי שלא תחלקו עליי..)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2009 21:29 לינק ישיר 

לסיכום, אנחנו מעדיפים YBC, אתם מעדיפים MBC. בסופו של דבר רק אות אחת מבדילה ביניהם...  סתתםםםם.
הרי ברור שאף אחד לא יצליח לשכנע את אחד מהצדדים לערוק לצד השני, אז אני לא רואה טעם להמשיך להתנצח.

אגב, ברגע זה אני שומע את 'מעם השם' של מיאמי בקול חי. אני חייב להודות שהם שיחקו אותה..
שבוע הבא אני מתכנן לקנות את הדיסק בע"ה, ולו רק בשביל השיר הזה.

חבל שלישיבה בויס אין יותר משיר אחד באנגלית...
לא יודע למה, אבל באנגלית זה תמיד נשמע יותר טוב.

YBC

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/8/2009 22:14 לינק ישיר 

חח..
ממליצה בחום על הדיסק!
כל שיר בדיסק מיוחד בפני עצמו:]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2009 00:01 לינק ישיר 

דניאל - אין לך את "יבוא" של מיאמי???
משמש - אני איתך בעניין הסולן המועדף של YBC - י"ל סאקס...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2009 01:31 לינק ישיר 

לא, עדיין לא קניתי את 'יבוא'.

אגב, יהודה לייב ויעקב מרדכי חברים טובים,
יהודה לייב כתב פעם שיעקב מרדכי הוא כמו האח הקטן שלו...

YBC

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/8/2009 21:02 לינק ישיר 

רק בפסנתר?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2009 13:19 לינק ישיר 

בהקשר למה נשאלה השאלה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/9/2009 00:38 לינק ישיר 

אני חושב שההבדלים בין השנים הם אלו:

קודם כל זה למיאמי זה למבוגרים וישיבה בויס זה לצעירים אלא שפרחי מיאמי הם שמרנים יותר וזה תוצאה של הגיל של פרחי מיאמי.

ובנוגע לישיבה בויס זה על באמת צורם הצרחות מדי פעם אבל בגדול הם בסדר ועוד דבר זה ניראה לצעירים כי בפרחי מיאמי עף פעם לא תיראו את ירחמיאל מעלה ילדים על הבמה כי זה הוא.

ועוד דבר שזה ישיבה בויס יותר טובים זה שהם מוציאים אלבומים כל שנה שנתיים בממוצע והופעות על כל שתי אלבומים ופרחי מיאמי מה לעשות לוקח להם זמן עד שהם מוציאים דיסק ודיסק של הופעה בכלל המשיח מגיע קודם.

ונקודת זכות לפרחי מיאמי הם היו בארץ כבר כמה פעמים בעוד הישיבה בויס אפילו לא פעם אחת!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > אלי גרסטנר Eli Gerstner > מה אתם אוהבים ב YBC שאין בפרחי מיאמי, ולהיפך?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.