איזו הגזמה.... הם לא מתחלפים כל חצי שנה. בהחלט יש ילדים שנשארים שנתיים גם ב-YBC ולא רק יעקב מרדכי. רק שבישיבה בויס יש ה-מ-ו-ן ילדים ומטבע הדברים התחלופה גבוהה יותר.
זאת עובדה שאף אחד לא יודע את שמות הילדים בישיבה בויס.... גם ילדים שנשארים שנתיים, ואילו במיאמי לכל ילד שנכנס עושים לו מסיבת פתיחה. כבר אמרתי אני אוהדת ישיבה בויס לא קטנה, אך מבחינתי אין כאן מה להשוות!
נשלח ב-12/11/2010 14:25
בפרחי מיאמי מי עושה לכל ילד מסיבת פתיחה?! (אפילו מסיבת פרידה עושים רק ליחידי סגולה...) בישיבה בויס לא מכירים את שמות הילדים מכיוון שיש הרבה וגם הרבה מהם לא סולנים אבל לא בגלל התחלופה. באמת מעניין למה הם הם לא אומרים את שמות הילדים בסוף ההופעה?
בכל אופן רציתי לכתוב שאני יותר אוהב בישיבה בויס את עטיפות האלבומים מאשר אצל מיאמי שאצלם תמיד זה נראה אותו דבר ואילו בישיבה בויס יש כל פעם עיצוב חדש ומעניין (ומה יהיה הפעם?)
אני אוהב בישיבה בויס- שהם מוציאים קליפים (תמיד מושקעים ובדר"כ בעיבוד יפה) מידי פעם. לעומתם פרחי מיאמי - מלבד סרטונים מהופעות- נראה שהם או שנטשו(האמת שהם אף פעם לא "החזיקו בזה" )או שויתרו בכללית על הרעיון או שבמקרה הטוב זה גוזל את הזמן לירחימיאל.(הוא מעדיף להשקיע ב- DVD מאשר בקליפ....)
נשלח ב-14/7/2013 22:28
אני גם אוהבת את זה בישיבה בויס, אבל לעומת זאת אני לא סובלת את הצרחות שהם שרים יש להם שירים יפים מאוד וחבל כי זה מקלקל את זה, גם שיש להם את כל המוזיקה האלקטרונית שאני לא סובלת. לעומת זאת בפרחי אמנם הם לא מוציאים קליפים אבל השירה שלהם היא שירה והמוזיקה שלהם אמנם לא תמיד היא הכי מודרנית ועדכנית אבל אפשר להבין את העומק של השירים שלהם, ירחמיאל לא מוציא שירים חדשים על ימין ועל שמאל כי הוא משקיע בתוכן במילים במוזיקה וזה דבר מאוד משמעותי. קחו לדוגמא כשהם היו ברדיו קול חי בקיץ של 2011 הם שרו שם שיר ששמו טוב ה' לכל, שיר שהם לא הוציאו עדיין בשום מקום, זה שיר מהמם, אבל לא ירחמיאל עדיין לא ישחרר את זה כי הוא מרגיש שזה לא זה. אשרייכפ פרחי מיאמי שאתם מעצבים לנו מוזיקה יפה ונקיה לנשמה ולא את כל הזבל הזה שמוכרים ברחוב.
נשלח ב-28/7/2013 01:56
וואוו שירו!!! יפה:) פרחי מיאמי- רק לראות את הזמרים שיצאו משם כבר מספיק.. למיאמי יש כל כך הרבה סגנונות בכל דיסק והם מדברים לרוב האוכלוסי'ה כי כל אחד יכול למצוא את הסגנון שלו וגם למיאמי יש את הוותק שפשוט בולט אי אפשר לטעות...ובעיקר השירה שלהם איכותית ומאד מקצועית ומלוטשת כך שאנשים שבאמת מבינים במוזיקה פשוט נהנים למצוא מקום מפלט לנשמה... לשמוע שירה מקצועית מפי ילדים זה דבר מיוחד מאד שאלי מאד דיבר. החיסרון הוא שהמקהלה לא עושה מספיק כדי לרצות את הקהל הצמא לאיזה רמז קטן שהמקהלה עודנה קימת ולא נגוזה חלילה... אין להם הרבה קליפים שימאו מיוזמת כמו אבא בוא הביתה של ישיבה בויס, יש צורך בקליפ אז עושים...למיאמי משום מה יותר קשה עם זה... הקליפ היחיד נראה לי שראיתי הוא סיום הש"ס... לא זכור לי עוד. לישיבה בויס אמנם יש הרבה מאד קליפים הם מריצים, ההופעות יפות אורות צבעים רעש.. כדורים... אבל--- מה לעשות? זה לא מה שחשוב במקהלה... מקהלה הכוונה שיש לה משהו מיוחד, סגנון יחודי שבגללו היא נקראת מקהלה בפני עצמה ולא מסונפת למשהו אחר... אז אכן החברה שרים נורא יפה אבל המקהלה של הילדים לדעתי פשוט לא מאומנים מספיק לשיר... יש להם כוריאוגרפי'ה מיוחדת אך הרמה הביצועית של השירים אינה ברמה מספיקה,לי לפחות.. יש כאלו שאוהבים צרחו בשיר - הם טוענים שזה מוסיף להם לרגש... אבל אני חושבת שזה לא מקצועי. בסדר. נעצור בזה... לדעתי הכי חשוב לשלב את היחצנות של אלי גרסטנר עם המקהלה המיוחדת של מיאמי... לאלי יש ביצועים ורעיונות מעולים! להוסיף אותו ליחצנות של מיאמי זה נראה לי חלום... מה דעתכם?
נשלח ב-25/12/2013 19:02
פסנתר_כנף כתב:
כיום, רוב הציבור החרדי מעדיף את מיאמי מ 2 סיבות:
רב הציבור מעדיף את מיאמי כי אין עליהם ולא בגלל שום סיבה! 1. ישיבה בויס מנסים לחכות את מיאמי (חוצ מהשיר "בעבור דוד"-מסכימה איתכם...)
2. ישיבה בויס יכולים להיות התראה של קסאם!!
יש קטעים שהם צורחיםם ברמות מטורפות!!
ואל תגידו שזה לא נכון..
מיאמי שרים במתינות, לעומת זאת,
ישיבה בויס נשמעים יותר חדשנים ויש להם פלייבקים וביצועים מדהימים.. בתקווה להבנה..
1. זה שגם ישיבה בויס הם מקהלת ילדים לא אומר שהם מנסים לחקות את מיאמי. הסגנונות שלהם שונים לחלוטין.
אני חושב שהמוסיקה של מיאמי הם למבוגרים יותר, וישיבה בויס זה לצעירים.
אז אתה בעצם קורא לעצמך צעיר ולי מבוגרת הא? יש כמה יוצאים מן הכלל אבל בגדול השירים של מיאמי היו יכולים להתבצע גם ע"י זמרים רגילים והשירים של ישיבה בויס מתאימים במיוחד אליהם. תנסי לדמיין את שוואקי שר את "שבחי"..
תקשיב טוב דווקא מהסיבה הזאת מיאמי הרבה יותר טובים כי אם זמר אחר לא יכול לשיר את השירים של ישיבה בויז זה אומר שזה לא שיר-שיר טוב נמדד גם בשאלה אם באמת מישהו אחרק יכול לשיר אותו או שזה רק באוטוטיון! 2. אני חושב שאין כמו הצרחות של ישיבה בויס!!! הרי בזה נמדדת מוזיקה אמריקאית, כמה שיותר צרחות יותר טוב חחחחח אותו דבר לגבי החבר'ה, להקת לב טהור אגב זו להקה שילד ממיאמי אחראי עליה וכדו'...
נשלח ב-25/12/2013 19:18
פסנתר_כנף כתב:
איזו הגזמה.... הם לא מתחלפים כל חצי שנה. בהחלט יש ילדים שנשארים שנתיים גם ב-YBC ולא רק יעקב מרדכי. רק שבישיבה בויס יש ה-מ-ו-ן ילדים ומטבע הדברים התחלופה גבוהה יותר.
זה לא מובן מאליו שאם יש הרבה ילדים התחלופה צריכהכ להיות גבוהה-לפרחי מיאמי היו במיאמי אקספריאנס 4 מעל 40 ילדים ועם כל זאת אף אחד שם לא פרש לפני הזמן!(זה אומר משהו לא?)
נשלח ב-26/3/2017 19:10
עוררתי את האשכול מהתרדמת העמוקה שלו-אך ורק כדי לומר דבר שלא משתמע לשני פנים:אין על פרחי מיאמי ב-ע-ו-ל-ם!!!!!!!!!!!- ומי שמעדיף לראות קליפ מהמם בלי שום תוכן ששרים(מצטערת -צווחים את נשמתם) כמה סולנים בליווי צרחני של חבורת צרחנים-שיערב לו!!!-וזה הכל -במחילה. הישיבס הם ילדים שצורחים כמו תינוקים ומיאמי הם ילדים ששרים כמו זמרים!!!!
נשלח ב-9/4/2017 16:06
חחח אם זה מה שיש לך להגיד כבר היה עדיף שהאשכול ימשיך בתרדמת החורף הארוכה שלו:)
נשלח ב-9/4/2017 17:51
כמדומני שאין עניין שהיא תחזור על דבריהם של אחרים ,שכבר נאמרו באשכול זה:)
משיחמיד - יש אשכול דומה בפורום פרחי מיאמי, אם את מעוניינת...
פעם חשבתי שהמעלה של אלי גרסטנר זה שהוא לא 'מייבש' את המעריצים, כל שנה וחצי - שנתיים וחצי יוצא אלבום שמע ואח"כ אלבום לצפייה. אבל בגלל שכבר עברו שלוש שנים מהאלבום שמע האחרון ו5 שנים (!) מהדיסק לצפייה, אני כבר לא כ"כ בטוחה בנקודה הזו.
נשלח ב-18/4/2017 18:46
נראה שכמו ירחמיאל, הוא עסוק בעיקר בזירת ההופעות(ע"ע יעקב שוואקי וישעבה בויס הפסח) ולא בהקלטת דיסקים.(הופעות זה הרבה יותר רווחי)