|
|
| נשלח ב-21/4/2009 22:31 |
|
| |
קוק, נשאיר לך להתבייש מעט בכתיבתך אל תוך הלילה.
ללא ספק, חידשת לי פרק או שניים בהלכות שנאת ישראל!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2009 22:34 |
|
| |
אין לנו אלא דברי ישראל אייכלר באשכול הסמוך:
הארץ:על בריחת בעלז מהונגריה-אייכלר: זו הכחשת שואה
ראויים הדברים ונאים גם על נושא אשכול זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2009 22:39 |
|
| |
[quote]
המעשה אם היה או לא היה, והאפשרות להוכיחו היא בדיוק כמו האפשרות להוכיח את קיומם של מסעי הצלב וגזירות ת"ח ות"ט, כך שמי שיותר נח לו לחיות עם העובדה שמעשה זה לא היה ואף לא משל הוא, שיבושם לו.
דברים כדרבונות.
[/quote]
אוסף הבלים כזה לא ראיתי מאז ליל שביעי של פסח בירחי כלה (יושב סתר יסביר לכם).
אם זו רמת ההוכחות שלך, כי אז גם ישו הלך על מי הכינרת ומוחמד עלה לשמים ממסגד אל אקצה.
נכון שבישיבות החרדיות לא לומדים כוזרי (וגם לא מורה נבוכים ורס"ג), אבל אפילו נויגרשל אבי שיטת הדמגוגיה לא טוען כך.
חבר'ה, תתעשתו
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2009 22:41 |
|
| |
דברי חכמים
מה חדש לך? שנאת ישראל זה התחום שלנו
אהבת ישראל זה רק אייכלר שולזינגר ויושב סתר שאוהבים בלי גבול, אפילו את המיזרוחניקעס שדומים לנוצרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2009 22:45 |
|
| |
דברי חכמים. שכוייח.
באשר להקוק מעלי. יש אנשים שלא ראויים לתגובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2009 23:00 |
|
| |
לא זכור לי ערב יום שואה אחד בלי שני הדברים הבאים
א. סיפור הצ"ג בנות. כן היה או לא היה
ב. גילוי מסמך חדש על ילדותו והצלתו של הגרי"מ לאו.
ואללה. נמאס.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2009 23:55 |
|
| |
| צבי_מנדל כתב: |  |
לא זכור לי ערב יום שואה אחד בלי גילוי מסמך חדש על ילדותו והצלתו של הגרי"מ לאו.
|
|
בבקשה תן קישור.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2009 00:01 |
|
| |
עולם הפוך אני רואה, לא צריך להוכיח שסיפור היה אלא שהוא לא היה. אם נקבל את הטיעון הזה נצטרך גם לקבל את כל סיפורי הבעש"ט.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2009 00:26 |
|
| |
לכולנו יש בדרך כלל דברים שאנו אוהבים ודברים שאנו שונאים, ואנו מבטאים את זה גם בכתב אך לא במאה אחוז של וולגריות, משתדלים לפחות קצת לשמור בבטן
אך מי שנותן בטוי לשנאתו בבטויים כמו שקוק נתן לעיל - הוא אדם חולה בנפשו!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2009 00:29 |
|
| |
| יושב_סתר כתב: |  | לכולנו יש בדרך כלל דברים שאנו אוהבים ודברים שאנו שונאים, ואנו מבטאים את זה גם בכתב אך לא במאה אחוז של וולגריות, משתדלים לפחות קצת לשמור בבטן
אך מי שנותן בטוי לשנאתו בבטויים כמו שקוק נתן לעיל - הוא אדם חולה בנפשו!
|
|
יאים הדברים למי שאמרם והודאת בעל דין כמאה עדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2019 17:31 |
|
| |
| סנשו_פנשה כתב: |  | אינני יודע האם הסיפור היה, או שהוא עוד מיתוס כדברי החוקרים
בכל מקרה, אי אפשר להתעלם מהמגמה הקיימת אצל כל מפעלי ההנצחה וחוקרי השואה, להמעיט בחלקו של הציבור החרדי, והדברים ידועים.
יתכן והסיפור באמת לא התרחש, אולם החוקרים לא סותרים את הסיפור על ידי עובדות או ראיות, רק ע''י השערות די רעועות, הסיפור ''לא נראה'' להם, נו.
אותי הם לא שכנעו!
יש למישהו מידע נוסף?
לפי המקובל צריך להוכיח שסיפור התרחש ולא להיפך.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2019 12:48 |
|
| |
על רקע הדברים הכתובים עולה השאלה והתמיהה על ההתיחסות או חוסר ההתיחסות לכך שאולי יש בינינו שהם צאצאים לנאצים !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2019 14:43 |
|
| |
| שבתמנוחה כתב: |  | על רקע הדברים הכתובים עולה השאלה והתמיהה על ההתיחסות או חוסר ההתיחסות לכך שאולי יש בינינו שהם צאצאים לנאצים !!!
|
|
מה חדש בזה? ומה עם כל הפוגרומים במהלך הדורות?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2019 17:38 |
|
| |
אם זה מקל עליך את החיים והתסבוכים והנחיתות, אני כאשכנזי מרשה לך לומר עלי ועל שכמותי: כוזרים, בני ערב רב, צאצאי נאצים (האם יש תינוקות [בכמות אדירה] שנולדו במחנות?). בקיצור: אשכנאצים המשך נא את חייך בכבוד ובהדר. תרבחו ותסעדו
|
|
|
|
|