בית פורומים חרדים חיפה

הרב ר' אליהו רוטנברג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/4/2009 21:46 לינק ישיר 
הרב ר' אליהו רוטנברג

יושב "שבעה" עקב פטירת אימו בשיבה טובה ע"ה. ההלוויה התקיימה היום יום ג', בשעה 11:30 בק. אתא.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2009 22:47 לינק ישיר 

תנחומים בשם כל החברים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2009 22:25 לינק ישיר 

"הרב" ר ,  וזהו? אתא בנשמה הוא עוד יתבע אותך בגין הוצאת לשון הרע מבחינתו הוא מינימום הגאון הגדול..8 בחורים לשיעור א שנה הבאה מחייב צואר חשוב מהרב ר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2009 09:51 לינק ישיר 

רחלי23 או ש.פ. איך שתירצה
הצלחנו להעביר כמה הודעות ולדבר על הטוב שבאמת קיים בקרית אתא. למה התעוררת? הרי ממך יש רק השמצות ואני מוכרח לציין שברובם גם לא נכונות אז שוב למאורתך השקטה וירווח לכולנו!!!
תודה בשם כולנו
נ"ב כולנו מוסרים את תנחומינו הכנים למשפחת רוטנברג המעטירה ומי יתן ולא תדעו עוד צער

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2009 15:36 לינק ישיר 

מאימתי הוא קיבל תואר רב ?כמדומני שהוא יו"ר ועדת כספים במועצה בחיפה לא כך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2009 17:17 לינק ישיר 
חבל! חבל שמכל דבר צריך כבר לעשות צימעס, בשביל מה?

ס"ה כתבתי "הרב ר'", כי לדעתי, מהיכרותי רבת השנים עם האישיות, אני מעיד כי האדם ראוי לתואר! מי שבמשך עשרות שנים מוסר את נפשו כפשוטו! (ותאמינו לי שאני יודע מידיעה אישית על מה אני מדבר!!) למען החזקת תורה בעיר, ובלי להפריש לעצמו ולו פרוטה!! (וגם זה מידיעה אישית ממש!!) עומל ומתאמץ גם בגילו, דבר שעולה בבריאותו, ללא הרף, אז לדעתי מגיע לו בהחלט התואר ואף הרבה יותר מזה!! זה הכל. ובואו לא ניכנס להשמצות וכאלה... חבל... זה ממש לא מתאים לק. אתא!   

תוקן על ידי אתא_בנשמה ב- 23/04/2009 18:04:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2009 17:39 לינק ישיר 

כולנו מכירים את האיש ופועלו הלואי וכל מחזיקי התורה היו כמוהו (כמובן בלי לזלזל באף אחד) האיש מכתת רגליו ואוסף כסף ומחזיק את חלק ממוסדות התורה בעיר ישר כח ישר כח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2009 17:58 לינק ישיר 
מסכים עם כל מילה של אתא בנשמה!

אף אני מכיר את הרב רוטנברג שליט"א (אמנם לא כ"כ הרבה שנים כמו אתא בנשמה, מכיוון שאני די חדש כאן) אבל הספיקה לי התקופה שאני גר פה כדי להיווכח באיכותו המשובחת של האיש ופועלו העצום! לא רואים הרבה דברים כאלו היום! פשוט אדם מהדור של פעם! שבאמת אכפת לו מחיי תורה בעיר! ולוואי וירבו כמותו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2009 21:27 לינק ישיר 

גם אני מחזק את דברי ידידיי המלומדים אודות הרב החשוב רב המעשים ואיש התורה הרב אליהו רוטנברג שליט"א אשר עושה ימים כלילות למען קרית אתא ולמען האוכלוסיה הדתית חרדית בעיר הוא וכל בני ביתו הלוואי שכל האנשים ילמדו מחינוכו כיצד להיות תמיד בצד התורם לקהילה ולא רק להיות נתרם מהקהילה. אשרינו שאנו זוכים להכיר את דור החשובים הללו שמלמדים אותנו פרק בהלכות אדם לחברו .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2009 00:25 לינק ישיר 

המדובר ברוטנברג מהמוע"ד?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים חיפה > הרב ר' אליהו רוטנברג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext