|
|
| נשלח ב-1/5/2009 15:29 |
|
| |
אולי נפתח אשכול?
החלטתם על מה רבים??...חחח אתם הורגים אותי!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2009 15:30 |
|
| |
לא להפיל תיקים! אני מבקשת!
אתה ראשון...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2009 15:33 |
|
| |
אוקיי, השאלה שלי היא האם אתן מאמינות לעצורי יפן שהם חשבו שהם מבריחים עתיקות? או שהם ידעו גם ידעו איזה חומר מעורר חושים הם נושאים??
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2009 15:36 |
|
| |
לי נראה שהם לא ידעו, עד כמה שמוכר לי הסיפור
שמעתי שהם היו חסידים תמימים
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2009 15:39 |
|
| |
זה שהם לא כאלה תמימים,זה ברור לי.
ממתי בחור ישיבה נוסע באמצע החיים ליפן? בגלל בקשה תמימה להעביר משהו? מה עם ביטול תורה?
ואני בטוחה שהם לא ידעו שיש שם משהו בסיגנון שנתפס!
ראיתי ת'סירטון עליהם,ואמרו שאיזה חסיד מהנאמנים של האדמ"ר שיתף פעולה עם המבריחים (יש לזה מילה נראה לי ,בולדרים,משו כזה)
והוא בא לבחורים במסוה תמים של חסיד,למה שהם לא יאמינו לו?
קיצר,הם לא ידעו!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2009 15:42 |
|
| |
אוקיי, במלחמה כמו במלחמה לי נראה שהצדיקים הללו ידעו גם ידעו תארו לכם, מילאו להם מזוודות כפולות מחיצות, עם עשרות אלפי כדורונים, והצדיקים הללו חשבו שהכדורים הללו מימי בר כוכבא???? אולי הם חשבו שהכדורונים הללו הם מימי המכבים ששמו אותם בקנות הרובים וכך ניצחנו את הייונים??
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2009 15:46 |
|
| |
אתן כנראה לא שמעתן את כל הסיפור את המזוודות הם קיבלו באמסטרדם, וקשה לי להאמין שהם לא נתנו הצצה כלשהיא בתכולת המזוודה בפרט כשהיא כפולת מחיצות
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2009 15:46 |
|
| |
וואי, זה הסיפור???
כנראה אני באמת לא בעיניים המלוכלכים האלה...
רגע,אתם לא רבים?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2009 15:48 |
|
| |
טוב, יאאלה, עפתי
שיהיה לכם ריב נעים
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2009 15:51 |
|
| |
לא, המבריקה הלכה לה להכין צרכי שבת, וזה וודאי הרבה הרבה יותר חשוב מלרקוד עם זאבים ועכשיו, אם נצא מנקודת הנחה שהם ידעו, מה לדעתך אנחנו אמורים לעשות??? להפוך עולמות להוציא אותם??. או להשאיר אותם, למען ידעו כי כל המתעסק במוות הזה דינו רקב בבית כלא יפני זה או אחר???? ואגב מבריקה, המילה היא בלדר=שליח
תוקן על ידי זאב1 ב- 01/05/2009 16:01:35
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2009 16:16 |
|
| |
לדעתי הם לא היו כאלה תמימים בטוח לא כמו חנוך מהחצר זוכרים אותו?? ה' ירחם עליהם... היפנים אכזריים נורא... וזאב תיזהר ממני אל תדבר ככה עלינו אל תתחיל....
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2009 17:09 |
|
| |
מי השפוי שידע מה יש במזוודה כזאת ויקח אותה בכל זאת?
אולי הם חשדו במשהו, אבל הם לא ידעו מה יש שם!
ונגיד שהם ידעו,מגיע להם עונש! רק על החילול ה' שיצא בגלל הפרשה הזאת!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2009 21:12 |
|
| |
מבריקה, שמעת פעם על המושג כסף???? הם קיבלו דמי בלדרות שמנים, והיו בטוחים מאד שהחזות החיצונית שלהם מקנה להם חסינות מפני חיפוש זה או אחר
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2009 21:15 |
|
| |
אגב, קודם כל שבוע טוב לכולם
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2009 21:52 |
|
| |
שבוע טוב,
אבל הם בחורי ישיבה!!! אל תגזים!!! אם הכסף יכול עד כדי כך לעוור ולהטעות,איך זה שחילונים ממוצעים לא מתפתים להיות שליחים של כאלה דברים?
וחוץ מזה שזה עבירה להיות שליח לכזה דבר,מה עם כל התורה שהם למדו?ראו כסף אז היסתנוורו?
אני בטוחה שהם לא ידעו במה בדיוק מדובר!!!! אולי הם חשדו במשהו אבל לא ידעו ממש מה זה!
|
|
|
|
|