מישו שם לב לזה שלא פרסמו שום תמונה של מרן בברכת החמה.......
תמונות של כל הרבנים יש ואילו תמונה של מרן בברכת החמה אין........ למה??????????.
נשלח ב-23/4/2009 09:53
אני דווקא חושב שיש בזה מן החכמה, מרן אינו צריך תמונות או יחצנות בשביל להוכיח שהוא ת"ח.
מרן הוא פוסק הדור נקודה, אני לא צריך תמונה בשביל להעריך או להעריץ אותו.
בפרסום המוגזם של תמונות רבנים יש בדל של גשמיות, לעניות דעתי...
נשלח ב-23/4/2009 22:52
מה הקשר פטרוס? תשיב לו תשובה עניינית!
זה באמת מוזר!
נשלח ב-23/4/2009 23:21
לפטרוס
מה קשור? למה הרבנים האחרים כן צריכים יחצון? כוונת שאלתי הייתה איך אין תמונה של מרן בברכת החמה וכי לא היה שם ולו צלם אחד לרפואה לתעד את מרן בברכה ההסטורית?? והלא כולנו ראינו בעיתוני סוף השבוע את התמונות מהמעמדים השונים וכל רב או מנהיג עדה קדושה אפי קטנה "זכה" לתמונה בעיתון ואיך נפקד מקומו של מרן????????? אתמהה....
נשלח ב-24/4/2009 11:31
השבוע הופיעה תמונה בעיתון יוםליום
נשלח ב-24/4/2009 11:38
ומה עם שאר העיתונים??????
למה אליהם לא הגיעה התמונה????
נשלח ב-25/4/2009 22:24
כי בקול העיר, למשל, הופיעו שני עמודים מלאים ממראות החג בחצרות הרבנים. הגרי"שאלישיב מופיע שם כמה וכמה פעמים, אדמורים שונים גם מופיעים שם שוב ושוב. והיחס בין תמונות הרבנים מהחוגים הליטאיים (כולל הרב גרוס כמובן, ביותר מתמונה אחת, ותנחשו למה) והחוגים החסידיים - לבין החוגים הספרדיים היא פשוט נלעגת.
גם מה שכן מופיע נראה בעליל כאינטרסים לא ברורים של יחצנו"ת: יש שם פעמיים או שלוש את הרב יקותיאל אבוחצירה מאשדוד, עוד פעם אחת את רבי דוד פינטו ונדמה לי שזהו.
נשלח ב-25/4/2009 22:59
אבטיח ! איפה ראיתי תמונה של מרן בברכת החמה ? היה שם תמונה לפני עם בניו ותמונה של הקהל אומרים של מרן עצמו לא היה.
נשלח ב-26/4/2009 07:40
בעיתונות החרדית אין תמונות חינם, בשביל תמונה צריכים לשלם.
לפי הכלל מה שלא עולה כסף לא שווה כסף, לכן ביום ליום לא משלמים עבור תמונה.
נשלח ב-26/4/2009 11:11
אני מבסוט מהעניין הזה, זה אומר שעדיין לא מסחרו את מרן, וטוב שכך.
אמרתי בדל של גשמיות? אול יותר בדל של חשש ע"ז...
נשלח ב-26/4/2009 11:46
אין לך מה להיות מבסוט, ברגע שש"ס נטשו בגדי אבותיהם ואימצו
הלבוש האשכנזי הגלותי, אימצו גם בדל הגשמיות ובדל חשש ע"ז.
נשלח ב-27/4/2009 13:50
אחרי חקירת הענין ואחר שראיתי סרטון קצר נוכחתי לדעת
שכולם התקבצו סביב מרן ולא היה אפשר לצלם כמה חבל שאנשי הבית לא עשו במה מיוחדת קטנה לכבוד האירוע וכך היה למרן יותר נוח בלי צפיפות ודוחק וגם היו תמונות של מרן מהמעמד ההסטורי הזה..........