בית פורומים שידוכי חרדים

בקשת עזרה - סגנון של בחור...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/5/2009 02:26 לינק ישיר 

רווקים
למרות העידוד שנחשפת אליו, אני לא בעד.
אני חושד שאת מחפשת בן זוג שיהיה טוב מאד כדי לספר עליו לחבר'ה הרבה יותר מאשר מה שאמור להיות טוב לניהול חיי שיוויון ושותפות בזוגיות.
את זה אני מסיק בעיקר מרצונך בבן תרבות אחרת, תאמיני לי, מדובר בפער תרבותי לא מבוטל.
לאחר שחייתי מספר שנים בחו"ל, נישאתי לילידת המקום, אך בשלב מסוים עלינו ארצה. תוך פחות משנה היא עזבה את הבית וכך גם את הנישואין.

כאשר אדם מחליט מה טוב עבורו באופן הכללתי, לא במעט מקרים הוא מקבל יריה מהאקדח שלו עצמו. מאחל לך כל טוב.

תוקן על ידי באבימים1 ב- 03/05/2009 2:26:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2009 17:54 לינק ישיר 

באבימים, עצוב לקרא את הסיפור שלך... וקשה לי להאמין שהרווקים מחפשת מישהו רק בשביל לספר עליו לחברה.. אם זה מה שקרה אצלך, כנראה לא היית בשל מספיק . . .
משתתף בצערך ומאחל לכולנו חיי זוגיות מאושרים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2009 19:14 לינק ישיר 

בכלל לא נכנסתי להאשמה או התנערות מאחריות.

באתי לומר שמי שמחפשת "סוג" מסוים של בחור, היא נגועה בדעה קדומה סטיגמטית שברוב המקרים הגורל גורם לו לאדם להתבדות.

סיפור שעולה לי מיידית על חברה (ישראלית) שרצתה אקדמאי אמריקאי וסיימה בתחנת משטרה עם ילדה בזרועותיה.
עוד סיפור על אנגליה שעלתה ארצה מגיל 14 והתחתנה עם אנגלי וחזרה לבריטניה כי רק הוא יתאים לה נדהמה למצא את עצמה מחושלת עם ארבעה קטינים (אני לא נכנס לזוועות, אך הן בדיוק מה ששתיהן לא רצו בנישואין לישראלי)

תוקן על ידי באבימים1 ב- 03/05/2009 19:13:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2009 13:32 לינק ישיר 

באבימים א.מי אמר לך מה אני שישר אתה מחליט ??
ב.אתה לוקח את הסיפור שלך שהוא באמת מצער והופך אותו למין נוסחא שזה חייב ליקרות...אני בטוחה שאם אתה כנה עם עצמך אתה מבין שלא רק הבדלי המנטליות גרמו לכם לפירוק החבילה ...וכל הדוגמאות שהבאת אני ב''ה לא מכירה ולא רוצה להכיר אבל בטוח לי שהיו עוד סיבות שאולי אתה לא מודע להם.....
בכ''א כשאמרת שאני מחפשת מישו בשביל החברה אני אפילו לא התחיל להתייחס למישפט זה כי אם הייתה מכיר אותי לא היית אומר אותו....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2009 01:00 לינק ישיר 

באמת שאני לא מנסה לחוות דעה, נגד מישהו/י אישית. אין לי מטרה חלילה לפגוע או להכאיב ואיני ממעיט מערכך כהוא זה.
כאשר אני מביא סיפורים ודעה המבוססת על נסיון חיים, אני רוצה בסך הכל להציג צד נוסף שמאפשר לך לשפוט ביתר בהירות כי כעת התמונה המצטיירת לעינייך, רחבה יותר.

כל מערכת נישואין היא התמודדות ברמה זו או אחרת. הרעיון הוא, למזער ככל האפשר את מסכת ההבדלים בין בני הזוג, לפחות את 'הגלויים לנו', כך שבהתמודדות שהחיים כופים עליהם בהמשך, תהיה להם שפה משותפת בדרכי ההחלצות. 

תוקן על ידי באבימים1 ב- 06/05/2009 0:57:33

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בקשת עזרה - סגנון של בחור...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext