בית פורומים הנה ימים באים

הרצל והציונות השקר הגדול!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/4/2009 21:47 לינק ישיר 

http://chabadlibrary.org/books/maharyatz/ig/14/5107.htm?search=%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2009 21:49 לינק ישיר 

http://chabadlibrary.org/books/default.aspx?furl=/maharyatz/sichos/680-7/8/5/92&search=%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2009 21:52 לינק ישיר 

שניארב תעצור את זה
לא כל מקום באגרות קודש תביא לנו עכשיו זה לא לעניין אם יש לך משהו שהוא ספציפי תביא אבל ממה שראיתי זה רק עוד דבור קטן על העניין אבל לא ממוצא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2009 21:54 לינק ישיר 

תראה, אומנם אני לא סאטמערער, אבל יש להם נימוקים הלכתיים רבים שאסור לעלות לארץ, לא כמו שקיטוב כתב: "לדעתי הרצל היה בבחינת... כוונתך רצויה (עליית היהודים לארץ)... "

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2009 22:00 לינק ישיר 

רגע בוא נעצור פה לרגע...

יש פה מישהו שחושב שיהודים לא צריכים לעלות לארץ ישראל

שניארב האם אתה חושב כך?

סאטמרים לא כל כך מעניינים אותי כי בשבילי חלק גדול מהם הם ערב רב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2009 22:07 לינק ישיר 

זה בכלל לא משנה מי מביא את הדברי תורה, בכל אופן, לא בדקתי את הנושא בכלל, רק תשפוט אתה.

• גאולה שלא בזמנה
  • גזירת הגלות
  • הבריונים שגרמו חורבן בית שני
  • השגחת הקב"ה בגלות
  • שכר ההמתנה בגלות
  • שלש שבועות
  • תועלת הגלות
  • אבן עזרא
  • ספר יוסיפון
  • כוזרי
  • רמב"ם
  • בעלי התוספות
  • אבני נזר
  • אברבנאל
  • אוהב ישראל
  • אור החיים הקדוש
  • אלשיך
  • באר הגולה
  • בן איש חי
  • בני יששכר
  • ספר חרדים
  • מבי"ט
  • רבי עזריה פיגו

• דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2009 22:09 לינק ישיר 

הקישורים עובדים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2009 22:16 לינק ישיר 

לא לא עובדים וביקשתי ממך להפסיק להביא קישורים יש לך משהו תביא אותו תעתיק אותו לפה
    רק אם זה משהו שאתה רוצה שנראה למה צריך את כל הקישורים האלו שהבאת מה אתה רוצה שנראה לא לא לא הבנתי אותך בכלל צדיק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2009 22:22 לינק ישיר 

אתה שאלת אם יש מישהו שחושב שיהודים לא צריכים לעלות לארץ, אז עניתי לך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2009 22:44 לינק ישיר 

אז מה אנחנו עושים פה???
    מה זה הצהרת בלפור???(כורש המודרני...)...
    האם גם אחרי השואה היינו צריכים להישאר בגולה???
    למה כל יהדות ספרד ותימן וצפון אפריקה באו לכאן???...
    הרי הם לא היו ציוניים...הם היו חרדים!
    מה קרה אחרי גלות בבל??...שיהודים גם אז לא רצו לעלות לארץ מבבל?

שניארב...הנושא לא פשוט אחי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2009 22:47 לינק ישיר 

כתבתי שלא עיינתי בזה בכלל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2009 22:58 לינק ישיר 

לגלוי ולאלקנה:
    אין לי שום בעיה לקבל דברים שונים אפילו שזה מוזר ככל שיהיה, וישנם הרבה כאלה בתורה ובמיוחד על דרך הסוד והזוהר. בעניינו של הרצל, שוב אני חוזר ואומר אין שום ראיה לא מפורשת ולא ברמז, ויהיו הדברים הכי עמוקים שיהיו לא תקנה אותי עם המילים היפות האלו "דברים עמוקים", "לא כל אחד מבין" וכו'. הרצל לא היה משיח, ולא התקרב למשיח, ולא ניצוץ ממנו. ומה שהרמח"ל והגר"א מדברים הוא על הכח של משיח בן יוסף (מבחינת התקופה המסוגלת לכך) שפעל דרך הרצל וחבריו מייסדי הציונות ומקימי הארץ, למרות היותם רשעים ומתבוללים.
    ולעצם צורת הדיבור שלך, אלקנה פה זה לא הפורום של צברית שיורדים לפסים אישיים, יש לך מה להגיד, תאמר את דעתך וההסתיגויות שלך. אין לך מקורות זה הבעיה שלך לא שלי וככה לא מדברים, אם אתה חושב שאתה הבנת "סודות גדולים", מה שאנו לא רואים זה דעתך, אבל אם אתה מביא דעה מסוימת תביא ראיות והסבר לדברך, ולא לרדת לפסים אישיים כמו "מי שמבין מבין ומי שלא זב"ש". אם אין לך מקורות והסבר וראיות, אז אל תפיל את הבורות עלינו, ודי בכך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
    נשלח ב-26/4/2009 23:07 לינק ישיר 

שניארב כמה דברים ברשותך..

1. את חורבן בית שני לא גרמו 3 החמורות?
    2. האם לא ברור שכל הדיעות השונות לאיסור עלייה לארץ, חלות רק כשזה רלוונטי והופכות עצמן 180 מעלות כשזה לא רלוונטי?
    3. האם השואה זה לא ההוכחה החזקה ביותר שהיינו חייבים כבר מאות שנים שנים לעלות לארץ ולאחר שלא הבנו את זה כי לא רצינו\ כי היה לנו נח, אז בעטו אותנו מכל המדריגות לכיוון הארץ?
    4. היפוטתית, אם הדיעות האלו לאי עלייה לארץ רלוונטיות להיום, מדוע לא הורו ומורים הרבנים לעזוב את הארץ לכיוון ארה"ב קנדה אירופה רוסיה? הרי אם זה איסור ככל האיסורים למה לא מורים הלכה למעשה??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2009 11:35 לינק ישיר 

לניפנאפ שלום,
    איפה ראית אותי יורד לפסים אישיים? אני אפילו לא מכיר אותך.

אתה כתבת:

"ומה שהרמח"ל והגר"א מדברים הוא על הכח של משיח בן יוסף (מבחינת התקופה המסוגלת לכך) שפעל דרך הרצל וחבריו מייסדי הציונות ומקימי הארץ, למרות היותם רשעים ומתבוללים."

* אתה יודע מה. אני מוכן להסכים איתך שכח של מב"י פעל דרך הרצל. והוא לא ניצוץ של מב"י.
    * הרצל היה מתבולל בן מתבוללים, נכון. רשע? לא! אני מבין שאתה בוחן כליות ולב.
    * עכשיו תגיד לי, למה "כחו" של מב"י פעל דרך הרצל? ולא דרך מישהו אחר יותר דתי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2009 13:36 לינק ישיר 

לאלקנה שלום.
    מעשיו של אדם מעידים עליו יותר מכל דבר אחר. אדם שקורא לבנו בשם נוצרי ולא מל אותו בשבילי אדם זה הוא רשע, ולא צריך להיות חוקר ליבות וכליות בשביל זה.
    לגבי שאלתך למה דווקא הרצל וחבריו, זו כבר שאלה אחרת טובה, שלי נראה שקשורה לעניין של הערב רב שהאר"י והזוהר אמרו שיחזרו עם דור המדבר בסוף הגלות. ונראה שיש להם חלק בדבר זה מהיותם בחינת הערב רב. בעזרת השם ארחיב על זה...

כל טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > הרצל והציונות השקר הגדול!!!
    מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
    הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
    לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
    2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.